perjantai 10. elokuuta 2018

Viikon kolmas intervalli ja miten se on vaikuttanut.

Noniiiiin. Eilen tosiaan piti treenille mennä, mutta kankut ja takareidet oli niin valmiit viimetreenistä, ettei vaan kyennyt. Ja kun ne sitten vielä hierottiin auki tossa edellispäivänä :D Mutta joo, eilinen treeni tehty tänään. Tänään tuli tehtyä myös siis viikon KOLMAS hiittipyöräily treenin ohessa.


Tänään tuli siis poljettua jo päälle 8 kilometriä sen 20minuutin aikana. Ei nyt likikään mitään loistotulosta, mutta näin aerobisen treenin vihaajana ja välttäjänä se on ihan jees. Huomaa myös, että vaikka jonninverran puhalluttaa, niin huomattavasti vähemmän, kun ekalla tai toisella kerralla. Etureisien hapotus on mulla pieni kompastuskivi ja sen huomaa hyvin esim. tukkipunnerruksessa, toisissa kantolajeissa, jopa vedossa mutta eritoten tässä. Siltikin nyt ne "hapottuu" huomattavasti vähemmän kuin ennen.

Ja sitten.....Mun paino on pudonnut neljän päivän aikana 2,7kiloa. Nestepöhöä se toki on, mutta enivei. Toki olen aika tarkasti syönytkin, mutta semitarkasti koko ajan ja junnannut on. Että kyllä noi kusipaskahiitit vaan tehtävänsä tekee. Ja vitutuskäyräkin oli tänään polkiessa huomattavsti pienempi kun alkuviikosta :D Ei musta koskaan taida tulla mikään aerobisen liikunnan rakastaja, mut jos sitä oppis edes sietämään ni ois jees. Tuskin, mut kokeillaan...

Lisäksi vähän olkapäitä ja selkää;

-Pystypunnerrus istuen 10kg.n käsipainoilla 4x12
-Selkää ylätaljassa 4x12x36kg
-Selkää alataljassa 4x12x41kg
-Viparit sivulle 7,5kg.n käsipainoilla 4x12
-Lat.veto ristitaljassa 4x12x15kg
-Epäkkäät ristitaljassa 4x12x17,5kg
-Vatsat pallolla 4x20Palkkariksi lohta, itämaisia wokkivihanneksia ja riisinuudelia. Omnom.

Oon pitkän aikaa muuten metsästänyt mustia tanktopeja. Yleens oon tilannut Gina tricosta, mut sieltä mustat ollu lopunut ihan _vitun_ kauan. Oon myös maailman laiskin käymään vaateostoksilla ja yleensäkin ostamaan tai edes kattomaan vaatteita missään kivijalkakaupoissa. Noh, Prismassa mun silmille suorastaan hyppäs rekki, missä niitä oli. Mustia oli jäljellä kahta kokoa, s.ää ja m.ää. Katoin hiukan, nappasin kaks M-kokoista mukaan. Hiukan jännitti, mutta kyllähän ne päälle meni, eikä ollut yhtään sen enempää makkarankuoria kuin Ginan xl:t.Huomenna onkin sitten taas kisaa tiedossa! Porin Vahvinmies kisat ja meikäläinen sinne menee kameran kanssa heilumaan. Kisapostausta tulossa siis, todnäk viikonlopun aikana vielä.

Sitten on vielä jäljellä Finnish Openit Kokkolassa parin viikon päästä. Se onkin näillänäkymin viiminen kisaroadtrip tänävuonna.

Nyt kumminkin kaffetta ja suihkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti