maanantai 6. elokuuta 2018

Kesäreissuja, tukan lyhenemistä ja kuvotusta omasta itsestä.

LÖYÖYPÄIVIEN VAHVIN MIES 2018-POSTAUKSEEN PÄÄSET KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

Niin se Lucan kesälomakin sitten on likimain taputeltu. Koulu alkaa keskiviikkona. Sitä on odottanut kyllä itsekukin....Saa omatkin rytmit taas kuntoon ihan joka saralla.

Eilen oltiin Säkänniemessä Peppen ja Lucan kanssa. Nooa oli Kellahdella hoidossa, niin saatiin ihan rauhassa painella pitkin huvipuistoa ilman, että täytyy miettiä, saako Nooa lämpöhalvauksen vaunuissa, missä lämmitetään ruoka etc. Ikeassakin piti poiketa, mutta se meni jo kuudelta kiinni joten kaikki focus oli huvittelussa!

Täytyy kyllä sanoa, että yllätyin Lucasta laitteiden suhteen! Oltiin Mm. Tornadossa ja Trombissa pariinkiin otteeseen :D Oli kyllä kiva päivä. Vaikkei Ikeaan ehittykään >:)

Käytiin myös joku kerta koko perhe kuuden tunnin roadtripillä. Reissuun kuului mm. onkimista ja uimista. Sekä kahvia 8)Tossa jossain kohtaa aattelin, et syksyllä joko minä ja Luca tai sitten koko poppoo mentäis laivalle. Noh, katsotaan!

Ja nyt muuten sitten meikäläisen tukkakin lyheni, vihdoin! Tai no, takatukka vain...
Nooakin on kohta sitten 7kk. Uusin opittu taito on eteenpäin ryömiminen...Ja tosiaan kun näitä taitoja ajattelee, niin kehitysiältään poika on vasta alle 5kk, eli ihan hyvään tahtiin mennään jo! Paikoillaan ei ole pikkuherra pysynyt enää aikoihin ja sitteristäkin potkii poika itsenä alas :D

Sitten (taas) tohon otsikon viimeiseen osaan...

Tossa kun oltiin koko poppoo joku kerta uimassa yhdellä pikkusella rannalla ni heräsin karulla tavalla kunnolla todellisuuteen. Peppe otti kuvan, kun mä pitelin Nooa uimapukusillani. Se kuva sai mulle valehtelematta oksennusrefleksin.

Nyt käytiin Sanna H.n kanssa joku viikko Inbodymittauksessa. Ennen jo tota kuvan näkemistä olen aatellut, että sitä aerobista on ihan pakko aloitella, vaikka vihaan sitä sydämeni pohjasta. Mittaus paljasti, että rasvaa mun kehossani on (no joo, sen tiesin kyllä) liikaa. Mutten ajatellut, että ihan niin paljoa, kuin mitä mittaus paljasti. Oli mittauksessa silti vähän jotain kivaakin, nimittäin lihasmassa on paljon korkeampi, kuin "normaalisti".

Meri-Porin kisojen jälkeen en ole salilla käynyt helteiden vuoksi. Nyt latasin kumminkin salikortin taas, kun hiukan alkanut ilmat viilenemään. Otin sen nyt Pihlavaan, kuntosali Tiimille. Power Teamilla on oikeasti niin jäätävän kuuma, ettei vaan kykene.

Tänäpä sitten aloitin kunnon aerobisen. 20 minuutin intervalli ja siihen päälle sellanen "diipadaapa"treeni, koska on tosiaan muutama viikko nyt ollut taukoa.
Aerobinen, varsinkin intervallityyppinen harjoittelu on täyttä paskaa (ellei vielä ole tullut selväksi :'D) . Nyt kuitenkin oon niin täynnä omaa peilikuvaani, että intervalli tulee olemaan osana useampaa treeniä viikossa. Aerobista treeniä tulee olemaan jokaisen treenin yhteydessä ja koitan psyykata itseäni tosiaan siihen, että se olisi tuo intervalli tai joku muu cardio. Powerteamilla se olisi kiva toteuttaa esim kevyellä lajitreenillä, tai jotain. No, enivei. Nyt loppuu läskeily.

Vaikka sitä on koko elämänsä ollut enemmän tai vähemmän epätyytyväinen omaan ulkomuotoonsa, niin se on nyt saanut ihan uudet ulottuvuudet..No mutta, mikä motivoisikaan paremmin, kuin oksennusrefleksi peiliin katsoessa? Niimpä.

Sen lisäksi, että oma peilikuva ei miellytä silmää asteikolla nollasta kymppiin  edes sitä nollaa, niin mua on alkanut taas kutkuttaa pääsy sinne vatta( ja vittu)röllön poistoon ja sinne ei tarvi edes haaveilla pääsevänsä tällä kehonpainolla. Vaikkei Nooaa odottaessa vatsa päässytkään kasvamaan kovin suureksi, niin jälkensä sekin vaan jätti. Vittusaatana.

Täytyy silti sanoa, että tämmöstä motivaatiobuustia ei olekaan ollut sitten aikoihin. Raskaana ollessa mua jo ällötti oma olemus, mutta nyt kun mietin, niin se ei ollut mitään tähän verrattuna.

Tästä onkin siis suunta vain ylöspäin!

Nyt vielä parit riisikakut kaffin kanssa naamariin ja suihkun kautta sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti