perjantai 20. heinäkuuta 2018

Tuurin reissu sekä kisat, joihin ei pitänyt osallistua.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET STRONGMAN OF LAUKAA-KISAPOSTAUKSEEN

Pari viikkoako jo edellisestä kirjotuksesta...Plaah. No, näillä helteillä ei oo oikeasti kyllä tehnyt mieli koneella istuskella :D Korjataan asia siis nyt!

Käytiin Peppen kanssa tossa edellisvkl pikkusella roadtripillä. Eka Keskisillä shoppailemassa ja siitä ajeltiin Laukaalle kattomaan noita kisoja (linkki kisarapsaan ylhäällä). Kisojen jälkeen olin sopinut treffit yhden vahvaharrastajan kanssa ja tehtiin kaupat tukista. Nyt pihaa koristelee siis myös oma 45kilon tukki 8) Ohut se on, mutta ajaa asiansa. Salilla kumminkin tullut paksummalla reenailtua, niin väliäkös sen.Tuurista tarttui mukaan pikkusälän lisäksi pari uutta mattoa. Tää on niiiiii hieno <3


Helteistä johtuen myös salilla treenaaminen on jäänyt aikalailla minimeihin. Farmarikävelyä käväsin kokeilemassa viimeviikon tiistaina, kun päätinkin osallistua Meri-Porin vahvinmies-kisaan. Viimeisestä farkkutreenistä taitaa olla hyvin yli vuosi ja pelkäsinkin, että irtooko ne edes maasta. No, irtosihan ne. Vauhti oli hippasen hidas kyllä, mutta osin pistin sen kenkien piikkiin.

Meri-Porin kisoista en ole vielä rapsaa saanut tehtyä, koska tänävuonna en kuvaillut itse lainkaan. Eli heti kun saan jonkinnäköistä kuvamateriaalia, niin rapsa tulee!

Omasta suorittamisesta sen verran, että semityytyväinen olen tukkipunnerrusta lukuunottamatta. Sijoituin kisassa toiseksi, 2pisteen erolla nykyiseen suomen vahvimpaan naiseen. Että ei huono avauskisa. Conanissa ja renkaankäännössä otin lajivoitot, farmarikävelyssä ja silver dollar deadliftissä olin toinen ja tukkipunnerruksessa kolmas. Renkaankäntö yllätti, koska oon jotenkin aina ajatellut, ettei se oo mun vahvuus. Silver Dollarissa nousi maasta 280kiloa, joka on 30kiloa enemmän kuin ennen. Nojoo, 2 kertaa sitä olen ennempää kokeillutkin :D mutta ekalla kokeilukerralla ei 260 noussut. Ekaa kertaa myös kädet otti osumaa ja aukesi. Oli aika kipeet paripv, mutta nyt alkaa oleen aika hyvät jo!
Ja vittumaisessa kohdassa, kun ei mikään lappu tai laastari pysynyt ilman metriä teippiä :D mut nyt tosiaan alkaa olee aika hyvät jo. Ekaa kertaa käytin myös remmejä maksimivedossa. No, vähemmästäkin alkaa näppi luistamaan...Tosin taisin ne ottaa mukaan 250kilon vai 260kilon kohdalla. Et ei nyt ihan olematon näppivoima oo kumminkaan.

Laitetaan tähän molempien sarjojen kärkikolmikot;

Juha-Matti Järvi
Jarno Kirselä
Sami-Petteri Enroth


Annika Eilmann
Piia Sankari
Aino AavanenHyvillä mielin kohti treenejä siis. Ja ensivuotta. Kisoista tosiaan lisää myöhemmin!

Seuraavana päivänä kisoista olikin Nean rippijuhlat. Äkkii se aika menee, just mä sitä lykein vaunuissa ympäri Meri-PoriaHuomenna onkin sitten tarkoitus lähteä kohti Lohjaa kisoja kattelemaan sekä kuvailemaan ja voikin olla, että niistä karkeloista tulee rapsa ennen Meri-Poria, mut katsotaan.

Nyt viel pari kuvaa menneeltä viikolta ja sit alan siivoilemaan ja taiteilemaan jotakin ruokaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti