keskiviikko 30. toukokuuta 2018

Vetopeeärrää!!!!! Ja muuta juttua.

Niinkun tohon kisapostaukseen jo kirjotinkin, ni kyllä meinaan harmittaa etten sitten niihi smkisoihin osallistunut...Ja varsinkin, kun naisia oli eniten ja huimia uusia nimiä!!! Plääh...No, ensvuonna.

Viimeviikolla ennen kisoja kävin kyykkäilemässä ja nostelemassa pikkumurkuloita. Tässä kun noita selffieitä tänne blogiinkin ottaa, ni oon pannu merkille, et mun jalat on kyllä mennyt jonkun veran kasaan. No, nyt oonkin synnytyksen ja arkeen palaamisen jälkeen keskittynyt enemmän taas voimailuun ni sinällään ihan sama. Silti aattelin, et otan enemmän noita eristäviä apuliikkeitä mukaan. Koska jalat ois kivat :D

Mutta joo, kyykkyä;

2x10x40kg, 8x60kg, 6x80kg, 3x90kg, 3x100kg ja 3x3x110kg(sarja pr)Sitten perään 2x5x60kg atlaskivi ja 2x5x80kg atlaskivi.
Koska kyseessä oli "kova"kyykky, niin capsicamia tuli myös käytettyä...En tie mitä tapahtu, mut mun jalka poltti kaksi vitun päivää :D Polvilämppäri oli pakko vetää alas joka sarjan jälkeen, koska vesi meinas tulla silmään kun niin saatanasti poltti..
Viikonloppuna olikin noi Lahden kisat. Olin paria päivää ennen niitä hiilareita nostellut,(alunperin suunnitelma oli että alan nostamaan tämän viikon maanantaina) koska aattelin sen olevan reissun kannalta helpompaa. Messukeskuksesta kun lähdettiin, niin hesen kautta kotiin. Ja joo, mä en tosta hesestä niin muutenkaan välitä, mut se oli se nopein vaihtoehto ja tietää että se uppoaa Lucaankin :D Noh, mun nilkat turpos automatkalla aika jäätäviksi ja seuraavana aamuyönä valvoin, koska pakki oli aivan sekasin. Ainahan se hesestä enemmän tai vähemmän nokkiinsa ottaa, mutta en kerennyt hiilareita tarpeeksi nostamaan ja sunnuntaina oli ihan vitun kamala ja oksettava sekä vellova olo, enkä saanut syötyä kun vasta illalla inan. Hyhhyh... Vittu mitä paskaa, sanon vaan. Pthyi.Tiistaina pyöriteltiin Petterin kanssa vähäsen conania taas tossa pihassa, omalta osalta ei juurikaan mainittavaa sen suhteen. JA vittu mut noita mäkäräisiä on...Kuten tosta ekasta capsicamikuvasta huomaa ton nilkan. Nilkat joutu siis mäkäräisten hyökkäyksen kohteeksi sillon viimeviikolla. Prkl!Wishiltä intouduin tilailemaan taas pieniä ja typeriä asioita...Mm;Pieniä ja typeriä iloja :D Trooper ja Darth Vader siis pitää mule nykyään seuraa auton kojelaudalla. Höhöö.
Tänään olikin sitten taas maastavetoa. Lämmittelyissä rauta tuntu jotenkin kovin raskaalta, mutta veto kulki loppujen lopuksi taas iha hemmekon hyvin. Oon nyt työsarjoina vetänyt kolmosia, mutta tänään siirryttiin kakkosiin2x10x60kg, 8x80kg, 5x100kg, 5x120kg, 3x135kg, 2x145kg, 2x150kg, 2x155kg, 2x157,5kg, 2x160kg ja 2x162,5kg!!!
-Julle 5x8x50kg
-Vatsat pallolla 5x20

Mulla vedossa siis ykkösmaksimi ollut ton 160kg, eli peeärrä paukkui ihan kivasti. Kyllähän tuo 162,5kg jo painoi, muttei ollut piukka. Ja silläkin tosiaan tuli kakkonen!Ihan siis semijeestreeni.

Pakko laittaa tähän myös yks kuva :'D Miltä näyttäisin, jos olisin pitkä ja hoikka?En edes tiedä, miten tollanen kuvakulma on mahdollista :D

Mutta et semmottii. Täytyykin tässä sumplia, että miten noita treenejä toteuttaa vielä tälläviikolla. Toi olkapää kiukuttelee yhä ja viikonloppuna onkin sitten ohjelmaa. Lauantaina mm  Lucan kevätjuhla, kummipojan synttärit ja illalla Mirkan synttärit!

Nyt täytyykin teipata toi hartia taas. Tosin se ei oo ihan kovin helppoa itse toteuttaa, mutta semisti se onnistui viimeksikin.  Ois ihan kiva päästä yläroppaakin treenailemaan sillain kunnolla.

Nyt se teippi tohen ja pikkuhiljaa sänkyä kohti. Tähän vielä menneeltä aamulta yks kuva ;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti