maanantai 23. huhtikuuta 2018

Simohyvät lajitreenit ja semihyvät yöunet.

Eilen oli vähän lajitreeniä. Merimieskävelyä, farkkujen pitoa, säkikantoa ja atlaskiviä. En ollut oikein asennoitunut treenenihin mitenkään kummallisesti.

Alotettiin merkkarilla. 40m 135kilolla, 20m 175kilolla, 20m 215kilolla ja 20m 200kilolla. Kuljettelin merkkaria viimeks tolla samalla painolla, mut nyt se meni jo huomattavasti parempaan tahtiin. Tästä jäi ihan perushyvä fiilis.

Seuraavana oli farkkujen pitoa. En oo farmeihin koskenut sitten....viimekesän.  2x30sek pitoja, eka 67,5kilolla per räpylä ja sitten 80kilolla. Sitten kokeilin vielä tolla 80kilolla maksimi aikaa, mut se jäi karvan verran minuutista. Näppi luiskahti huonosti heti nostossa ja se alkoi lipeämään, muutoin ois kyllä mennyt varmaan jonkun verran yli minuutinkin. Mut ihan perusjeesolo jäi tästäkin.

Sitten säkkiä. 70kilon säkillä 40m kevyesti, ei nyt juosten muttei paljon toisinkaan. Sitten nostettiin se perkeleen 85kilon säkki..Meinasi lammas hypätä olkapäälle ja rajusti kun se on mulle ollut aina se kompastuskivi. En ymmärrä, mikä vittu siinä voi mennä niin pahasti ieleen, että se on vaan nousematta. Muutaman kerran aiemmin oon sen siin kauhealla taistelulla repinyt ylös. Silloinkin se tosin painoi 82kiloa. No, nyt toi 85kilon säkki tuli kohtalaisen vähällä väännöllä ja askel oli ripeetä sen kanssa. 40 metriä tuli helposti. Tästä jäi aika voittajafiilis jo, koska...Noh, kyllä te nyt tiedätte mitä mieltä olen säkinkannosta, varsinkin tosta "kynnyssäkistä".

Viimisenä lajina atlaskiviä. Viimeksi ajattelin, että kokeilisin, vieläkö se 110kilon kivi nousee. Aikamoisella väännöllähän se sillon joskus tuli, mutta tuli kuitenkin. No, tein kolme nostoa 80kilon kivellä. Sitten tein vielä 2x1 105kilon kivellä! Satakymppiä ei siis edes kaivttu esiin, mutta 105kilon kivi nousi erittäin helposti syliin ja vähintään yhtä kevyesti pöydälle (122cm korkea). Olin vähän hämmentynyt, mut prkl kun jäi hyvä fiilis. Nostin sen sitten vielä toisenkin kerran.En muista, koska olis treeneistä jäänyt noin saatanan komia fiilis. Siis kyllä hyvä fiilis jäi esim. viimosesta etykyykkytreenistä, mutta eilinen olo oli aikalailla jo euforinen. Vaikka tässä nyt onkin treenailtu, niin raskauden ajan se oli sellasta pumppailua ja tässä synnytyksen jälkeenkin on jatkettu liki samalla linjalla, pääliikkeitä lukuunottamatta. Vanhat maksimit on otettu jo kiinni kaikesta huolimatta ja nyt on noi hiilaritkin ollu alhaalla. Sen lisäks, että nukun sen plusmiinus parituntia yössä. Siis vitsit, voi sanoa että kulki!!

Tosta unesta tulikin mieleen. Viimeyönä nukuin ihan tosi hyvin. En herännyt kun muutaman kerran ja nukahdin liki heti takaisin. Olin illalla treenin jälkeen niin poikki, että kysyin, tai no, ilmoitin Peppelle, että mitäpä jos hän hoitisi Nooan syötön ensiyönä ja hän lupautui. Mm siihen havahduin, mutta nukahdin välittömästi uudestaan. Täytyy sanoa, että aamulla oli pitkästä aikaa levännyt olo. Tosin, kun kroppa on tottunut nihin plusminus parin tunnin yöuniin, niin nyt on sellanen olo, että on nukkunut "liikaa" ja tuli ihan hirvee päikkäritarve. Noh..

Hyötyliikuntaa unohtamatta. Viikonloppuna tuli haravoitua pihaa. Haravoin sopivalla raivolla ja sain rakonkin tohen peukalon tyveen >:) Muutenkin tuli vähän pihaa siivoiltua, vaikka sen suhteen tuntuu riittävän hommaa ihan koko loppuelämäksi. Näitä omakotitalon iloja.
Tänäpä onkin sitten salilta huilipäivä. Eilinen treeni jätti jälkensä ja olonsa, joten ihan vain sen takia :D

Nyt kuitenkin kaffetta naamariin ja kohta ruoan tekoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti