torstai 1. maaliskuuta 2018

Vihdoin kotona. Ja maastavetoa.

Tiistaina vihdoinkin päästiin vauvan kanssa (taas) kotiin ja todellakin toivon, että takas osastolle ei enää jouduta mistäkään syystä. Ainakaan eristyshuoneeseen :D

Lucakin oli mielissään, kun vihdoin oli taas pikkuveli kotona ja äitikään ei hengaile päiviä sairaalassa.

Jännä miettiä, että vauva on jo 7vk vanha, mutta sen "pitäisi" syntyä vasta tulevana sunnuntaina, kun Lucakin täyttää kahdeksan vuotta. Outoa :D

Vaikka oon aina ollut kova stressaamaan ja ylianalysoimaan, niin tää alkaa menemään jo ihan uusiin svääreihin. Tiedän että on normaalia, että vauvat itkee milloin mistäkin syystä, mutta mä olen heti ihan paniikissa, että mikö nyt iski. Noh, alku on meillä ollut pikkasen hankala, vaikkakin silti oikeasti "helppo", kun miettii, mitä kaikkea olisi voinut olla. Ehkä se tästä tasottuu, kun tää arki pääsisi ihan oikeasti nyt normalisoitumaan ilman mitään lisähaasteita, ainakaan isompia.

Mulla oli eilen jälkitarkistus. Koitin kysellä lääkäriltä tuosta vatsalihasten erkaumasta ja onko mulla sellasta ja on tai ei, niin koska saisi alkaa treenaamaan niinkuin oikeasti jos sillain kunnolla. En saanut oikein mitään muuta järkevää vastausta inttäilystä huolimatta, kuin että 2kk. Öö, ahaa..No, se on täynnä viikon päästä. Oon kuitenkin keskustellut yhden ihmisen kanssa tästä erkauma/vattanahka-asiasta. Hänellä on molemmat korjattu. Lupasi perjantaina poiketa täällä ehkä ja tsiigata, oisko mun erkaumani missä mallissa.

Mutta hei! mä kävin eilen tekemässä maastavetoa. Ja täytyy sanoa, et koin pienen "onnistumisen" tunteen! (joka tuli kyllä ihan oikeaan kohtaan nyt)

-Juoksumatto 5min ylämäkeen
-Maastaveto 12x60kg, 12x80kg, 6x100kg, 6x110kg ja 6x120kg
-Pystypunnerrus istuen käsipainoilla 4x12x10kg
-Viparit sivuille 4x12x7,5kg
-Lantionnosto 12x30kg ja 2x15x50kg
-Pakarapotku taa 2x12x12,5kg, 12x15kg(pidolla) ja 12x17,5kg(pidolla)
-Pakarapotku ulkosivulle 2x12x5kg ja pidoilla 2x12x2,5kg (superina takapotkujen kanssa)
-Pystäri laitteessa väärinpäin 100x(50x10kg ja 50x5kg) restapusella
-Veto alataljassa pakaroiden puristuksella 12x15kg ja 3x12x20kg

Muta palatakseni tohen maastavetoon, niin 6.2 olen tolla 120kg:lla ottanut yhden toiston ja se oli aikalailla piukka. Nyt otin samaisella kutosen arjan ja se ei ollut piukka. isommat raudat here i come !


Mä niiin odotan, että pääsen nyt vaunuilemaan ton pikkusen kanssa. Tuo aerobinen salilla tehtynä vaan ei iske. Enkä kyllä ole mitään lenkkeilijätyyppiäkään, mut on se mielekkäämpää pihalla kävellä kun sisällä.

Täytys ettiä mun lenkkarit. Ei hajuakaan, mihin oon ne jemmannut ja nyt on polvet jotenkin muutenkin vähän niinkuin ollut jotenkin ihmeelliset. Ei sinällään satu, mut jotain niis on. Ja vas. puoleinen polvi kyllä välillä vihloo oudosti. Selvästi ollut liian vähän treenamassa ;P

Eilen oli ranu- ja pihvipäivä. Kaik tehtiin Lucan kanssa itte!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti