lauantai 27. tammikuuta 2018

2050g ja 45cm

Pahoittelen heti tulevia kirjoitusvirheitä, mutta teen nyt edes jonkunnäköisen postauksen puhelimella.

Kuten otsikosta saattaa huomata, niin perheemme tosiaan kasvoi ihanalla pikkuruisella poikavauvalla 11.1 klo 17.49. Edellisenä päivänä mua alkoi supistelemaan ja vedetkin meni. Estoöääkitystippa lyötiin samantien, mutta se ei sitten hraa sen suuremmin pidätellyt, vaan seuraavana päivänä halusi jo maailmaan. Laskettu aika oli siis vasta 4.3, joten n. 2kk ennen "Uolevi" sitten päätti ulostautua. 
Mä sain kotiutusluvan itse jo 13pv, mutta täällä satkssa tulee liki asuttua, koska meen minimies täällä vähän kasvaa, ennen kuin kotiin pääsee.  Poika on yllättänyt kyllä vireydellään niin mut, hoitajat ja lääkärinkin. Iho on siisti, sietää maitomääränsä moitteetta. Keltaisuutta oli hieman alkuunsa, mutta se saatiin kuriin aika nopeasti valohoidolla.  Sykkeiden laskuja oli alkuun vähän enemmän ja se on tuon keltaisuuden lisäksi sellanen "perus"keskosten juttu. Nyt sykkeiden laskuja on n. 4pv välein ja sekös hieman turhauttaa, koska kotiutuminen on nyt niistä kiinni ja viikkoon niitä ei saisi tulla. Maanantaina tuli yksi ja nyt taas eilen toinen eli laskuri lähti taas alusta. Pääasia kuitenkin, että saadaan ne laskut pois ja päästään turvallisesti kotiin ja päästäisiin kiinni siihen omaan arkeen <3

Ja kuten taisin aiemminkin mainita,.niin vaikka perheeseen syntyi vauva, niin ei tästä mitään vauvablogia tule ;) samaa rataa jatketaan kuin tähänkin asti, uolevi vaan pikkuisena lisänä! Blogi tulee saamaan myös asiaa, kun alan tässä pistämään itseäni täydelliseen ruotuun takaisin niin syömisten kuin treenien osalta. ruokailut on nimittäin heittänyt täysin häränpyllyä tässä pariviikkoa. Päätin ressata siitäkin vasta sitten kun saadaan minimies kotiin.

Että hengissä ollaan, mutta tässä.vähän päivitystä tilanteeseen ja kattavampaa tekstiä myöhemmin, viimeistään kun kotiudutaan.


4 kommenttia: