maanantai 2. lokakuuta 2017

Remppajuttuja ja olkapäätreeniä.

Eilen kävin vetäsemässä kunnon olkapäätreenin keskittyen ihan vain niihin. Loppuun aattelin tehdä vielä ojentajia, mutta jätin ne sitten kumminkin ensikertaan.

-Militaryna pystypunnerrusta 2x10x20kg, 2x10x30kg, 8x30kg, 2x8x35kg, 7x35kg
-Epäkkäät smithissä 15x40kg, 3x12x50kg +pudotus 15x40kg, 15x30kg etc.
-Viparit sivuille (superina epäkkäiden kanssa) 4x12x7,5kg
-Facepull narulla 4x15x15kg
-Viparit eteen alataljassa 2x12x7,5kg ja 2x12x10kg (neg. vaihe hitaasti)

Kivan poltteen sai kyllä.
En muuten tainnut ottaa mitään kuvaa ennen treeniä, sen aikana enkä sen jälkeen, joten nyt menee tää postaus ilman mun lärviäni :D

Sitten vähän pientä ennenjajäkeen-kuvia tästä torpasta..

Tossa jossakin kohtaa keväällä ostettiin tähän olkariin ne uudet sohvat, jotka bpngasin facekirppikseltä ihan niinkun puolilmaseksi. Nää maksoi huimat 70euroa. Samassa vaihtui vähän järjestys olkkarissa sohville sopivimmiksi.
Sitten ostettiin nää 2ja-3n istuttavat sohvat ja hiukan muuttui taas..Noh, sitten sain vihdoinkin tahtoni periksi ja lähdettiin vähän pintamatskuostoksille. Eli tapettia ja laminaattia.Mun kameran objektiivit ovat kaverilla lainassa, joten jouduin ottamaan kuvat luurilla. Päivä ei myöskään oo kovn valoisa, joten värit vääristyy nyt hieman. Mutta joo, tapetti on hyvin samankaltainen kun edellinen, pystyraitaa, mutta beigesävy muuttui hailun valko-hopeaksi ja kiiltäväpintaiseksi. Pistettiin tapetti Peppen kanssa kahteen pekkaan, mutta laminaatin löin ihan omin pikku kätösin. Ja sitten noi taulut....Mä voisin vieläkin vaan tuijottaa niitä koko ajan. Tilasin emp.ltä julisteet ja Peppe loihti niihen sitten kehykset, kun ei ollutkaan sopivia :D Mut onhan noi ihan törkeen hienot!!!! Oikeen ärsyttää nyt, kun kuvat on ihan paskan laatusia...Ja joo, huomatkaa pikkusohvalla ihanat Vallilan pallokalatyynyt!

Sitten keittiöön. Ennen-kuvat;
Mä en jotenkaan ikinä rakastunut tohon Vallilan Persikka-kappaan sillain silmittömästi. No, nyt kun sen oon myynyt, niin on kyllä enemmän tai vähemmän sitä kaivannut :D et ehkä mä sitten jotenkin salarakastin sitä.  Pientä pintaremppaa koki keittiökin siis;
Vallilan Nancy-matto oli tarjouksessa Sotkassa tossa jokin aika sitten, 39e. Noi tuolit löysin Tori.fistä 10e/kpl ja maalasin ne kalustemaalilla. Vallilan Mandariini-kappa oli myös facebook-kirppislöytö, 8e. Pöydällä on Vallilan Naimakauppa-kuosilla olevat muovitabletit, ne oli niitä harvoja Vallilan tuotteita, jotka EI ole alesta/kirppikseltä. Kodin Terrasta 12,90 (muistaakseni.) Tuolien istuinpehmusteet oli Prismasta 5,90e/pala.

Keittiössä siis vihdoinkin sama laminaatti kun olohuoneessa ja kohdistettavan tiilitapetin laitoin ihan itse ja yllätyin, etten repinyt sen enempää vuotia. Mun hermot ei oo oikein koskaan oltu luodut mm. kohdistettavan tapetin laittoon...Noh, kerta se ensimmäinenkin ;) Paremmat kuvat laitan joku kerta, kun saan  mun putket takaisin tai jaksan oikin luurilla lakaa sääteleen, kyllä siinäkin se "ammattilaiskamera" on, mutten oikein jaksaisi sen kanssa pelleillä. Kyllä nyt ärsyttääkin noi paskakuvanlaadut ja tekis mieli melkeen jättää julkasematta, mutta noh, menkööt..

Nyt keitän vähän kahvia ja alan valmistautumaan kouluun lähtöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti