sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Vihasen pekonin paluu.

Että sellaista taas. On ollut aiiiiiiikalailla hiljaiseloa täällä. Suurin syy on se, että erinäisistä syistä johtuen en oo käynyt/päässyt treenailemaan. Heti, kun on treenailut jäänyt vähemmälle, niin tuntuu, ettei oo mukamas yhtään mitään rustattavaa.  No, olishan sitä vaikka mitä kaikkea.

Kello on kuitenkin jo yli kymmenen, joten en mitään suurempaa tarinaa ala tänäpä enään raapustamaan. Paljon kaikkea on kumminkin tapahtunut, mm Lucalla alkoi koulutaival ja mä oon ollut kunnon remonttireiska! On vaihtunut vähän lattiaa ja seinäpintaa.

Mä kirjottelen tosta remppa-asiasta sitten ihan oman juttunsa ennen ja jälkeen-kuvien kanssa.

Koska reenille en ole "päässyt", niin oma kroppa on alkanut ahdistaa ihan kunnolla. Viimeksi tämmönen väli treenaamisesta oli alkuvuodesta, kun tätä meikäläisen päätäkin tutkittiin. Nyt on alkanut ne järkyttävät päänsäryt palautumaan. Toiv. asia korjaantuu nopsaan, eikä ne ota taas sellasta yliotetta, kun viimeksi. Se oli kyllä ihan kamalaa. Mutta joo. Koska treenille en ole päässyt, niin mun kroppa on kun sellanen...Noh, paineeton ja hemmekon löysä.  Ensviikon aikana ajattelin aktivoida salikortin taas, tulee sitten fyysistä vaivaa enemmän tai ei. Psyykehän tässä sortuu perkele. Ja sitten tottakai kun ei ole treenaillut, niin ruokailut on heittänyt myös jäätävää häränpyllyä. Painoa ei juurikaan ole tullut, mutta jäätävää turvotusta, kiitos ärtyneen suoleni.

Mutta, kuten jo mainitsinkin, niin ensiviikolla koitetaan kepillä jäätä ja menen sinne salille. Aloittelen ( niin varmaan....) kevyesti ja siittä sitten bäk in bisnes. Tiedän jo valmiiksi, kuinka vituttaa kun voimatasot on laskeneet ja varsinkin se inan parempi kunto, jonka oon saanut, on muisto vaan. Eniten alkaa kyllä silti ärsyttää juuikin tää oma ulkomuoto, joka on muuttunut ihan täysin. Aaaarrgghh. Huomenna kumminkin koulupäivä, joten tarkoituksena olisi sitten tiistaina sinne salille mennä.

Tää oli nyt tämmönen pikapostaus, lähinnä ilmoittaakseni, että hengissä ollaan ja matka jatkuu taas. Treeneihin kun pääsee kiinni, niin alkaa kirjoituksiakin taas satelemaan.  Eihän tää alunperinkään oo mikään treeniblogi ollut, mutta siittä touhusta on kumminkin tullut iso osa mun elämää.

Mua itseä henk.koht ärsyttää joskus, kun ei tule uusia kirjoituksia blogeihin, joita tykkään seurailla, mutta nyt voin kyllä itse samaistua siihen täysin. Toivottavasti ei oo kaikki meikäläisen lukijat kaikonnut tän paussin aikana.

Nyt hyvää yötä ja palataan astialle. Viimeistään sen ekan treenin jälkeen 8)

2 kommenttia:

 1. No huh, minä jo mietin että minne sä oot kadonnu! Kyllä se siitä taas lutviutuu, tsemiä. Itelläkin ollu tässä nyt puoltoista viikkoo taukoo punttihommista, olin lomamatkalla ja kun ollaan lomalla sillon eletään ku pellossa :D Että takasi salille käy suunta täälläkin.

  -anne-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juu täällä olaan taas! :) Tässä on tapahtunut vähän kaikenlaista, siittä myöhemmin päivitystä blogiin tarkemmin.

   Hyviä treenin alotteluja sinne :)

   Poista