perjantai 29. syyskuuta 2017

IhanaKamala jalkatreeni.

VIHDOINKIN pääsin kyykkäämään! Ihan  mahtava fiilis, vaikka aika köykäsesti vedinkin. Mieli olis tehny kyllä lyödä lisää rautaa tankoon, mutta näillä mentiin ja kyllähän nämäkin jo painoi, oli tota treenitaukoa tossa kumminkin sen verran..

-5Min pyöräilyä
-Etukyykky 2x10x20kg, 2x10x40kg, 8x60kg, 5x70kg ja 3x80kg
-Kyljet 3x15x 20kg
-Prässi 4x12x125kg
-kyykky smithissä (etureidet) 4x12x30kg
-Reiden ojennukset 4x12x30kg


Ja hei, mä JUOKSIN juoksumatolla reilun minuutin kovalla vauhdilla ja kaltevuudella. En oo koskaan osannu edes juosta noissa matoissa. Höhöö.

Niinkuin viimepostauksessa kerroinkin, niin mulla on ihan jäätävä inho tähän mun kroppaani tällä hetkellä. Hiilarit on tiputettu semialas, joten jos nyt ainakin taas tästä helvekon pöhöstä pääsis eroon. Aerobista myös lisätään jonkun verran, että kunto paranee. Se kun ei oo ikinä oikein ollut mun vahvuuteni :D

Mutta joo, tohon itseinhoon palatakseni. En muista, oonko kirjoittanut tänne mun atlaskivi/conaninpyörä-syndroomastani. Mua edelleen kaivelee kyseiset suoritukset smkisoissa. Ei siis mitenkään suuremmin, muta välillä kuin tyhjästä tulee päähän ajatus; "ei vittu niitä kiviä....ja sitä saatanan conania". a( kusiv kivet, koska en nostanut kolmatta kiveä suoraan kuppiin, vaan jouduin korjaaman sen ja menetin mahdollisen jopa toisen sijan tämän takia. Conani on mulle aina ollut hyvä laji, mutta jotenkin kusin senkin totaalisesti. Oon päättänyt korjata noi kusemani asiat seuraavissa karkeloissa, mutta jännä, miten ne välillä tulee mieleen ihan tyhjästä. Varmaan siksi, että koin niiden olevan mulle hyviä lajeja, kuten on kyllä ollutkin.

Mun jalat on myös historiaa. Aika olemattomiin on kuihtunut ne pienetkin etureiden rippeet :D Oli pakko oikeen ottaa kuva ennen ja jälkeen-treeniä. Joo, eron huomaa, mutta aika surkeella mallilla on. No mutta tästä on suunta vain ylöspäin! Mä oon taas niin bäk in bisness, et oikeen odotan jo viikonlopun yläkroppatreeniä.Viikonlopun aikana tulossa postausta treeneistä ja sisustus/remppajutuista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti