tiistai 1. elokuuta 2017

Vaalea is back in business, kapsikamin saloja sekä Mas Wrestlingiä Rymättylässä.

Piti oikeastaan jo eilen kirjotella, mutta empä sitten saanut aikaseksi. Sit aatelin, et kirjotan tänään vasta ehtoolla kun pitäs oikeen reenaulemaan pitkästä aikaan mennä, mut kirjoittelempa kumminkin tässä välissä.

Eli joo, reenit ei edelleenkään jaksa juurikaan innostaa, enkä tiedä mistä kiikastaa.  Se, että reisi revähti pesäpallossa, ei ainakaan edesauta asiaa. Viimeviikolla kävin kumminkin kyykkäilemässä ekaa kertaa ton revähdyksen jälkeen. Kulki ihan semisti, vaikka viimisissä toistoissa alkoi hiukan jo jännittään, että pääseekö sieltä pohjasta ponkaisemaan ylös. Pääsin, mutta jotenkaan ei hyvä viba siltikään treenistä jäänyt. Pari viikkoa takasin koitin kisosisa reiteen Ice Powerin lämpöbalsamia, mutta se ei ihan tarpeeks tehokas ollut. No, nyt mulla on sitten sitä aitoa ja oikeaa kapsikamia ja voin kertoa, et kyllä lämpes reisi tossa kyykkyreenissä...Levitin sitä reiteen n. puolet topspuikon pään verran, joten aika riittosaa ja ehdottomasti stydiä tavaraa! Ihmekös tätä ei suomesta saa :D

Sit voisin kirjottaa tosta lauantaisesta Rymättylän reissusta, kun poikkesin Bear's strongman training centerissä. Edellisen kerran poikkesin kyseisellä salilla sen ollessa vielä Liedossa. Menin vähän myöhässä, joten paikalla ei paljoa väkeä enää ollut. Siellä oli siis tarjolla kokeilua Mas Wrestlingin saloihin. Heti, kun Facebookissa näin kyseisen tapahtuman tulevan, niin tiesin, että haluan kokeilemaan sitä.

Paikalla oli myös  Suomen Mas-Wrestling liiton puheenjohtaja Juha-Vesa Jäntti. Alkuun otettiin hiukan lämpöjä, ja Juha-Vesa alkoi sitten kertomaan erilaisia tekniikoita vetoihin ym. Monet asiat meni kyllä nopeesti ohi, kun kaikki kävi nii nopsaan :D Kuvat on napsinut Veijo Lindgren

Ekat "matsit" otin siis Juha-Vesan kanssa lämmittelyjen ja venyttelyjen jälkeen. Sen jälkeen pääsinkin Annikan ja Saijan käsittelyyn.


Eikä muuten ole lainkaan niin helppo laji, miltä saattaa näyttää :D Kuten Juha-Vesakin sanoi, niin n. 60% on kyse voimasta ja loput teknikointia ja päänsisäistä juttua. Tekiinakt oli tietty multa aikalailla hukassa kun ekaa kertaa tosiaan lajia koitin, mutta toivottavasti en nyt ihan helpolla likkoja päästänyt :D Omien jalkojen hitaus ärsytti, mutta sekin on kyllä treenattavissa! Päivä oli mukava joten suuret kiitokset Tatulle, Juha-Vesalle, Annikalle ja Saijalle. Ja tietty Veijolle kuvista! Joskus kyllä uusiksi jos mäkin vaikka edes vähän pärjäisin ;D Oli kyllä ärsyttävän ihana laji, meneen täysin samaan kastiin näiden vahvinnais-lajien kanssa...Annika vähän esitteli mulle sitten vielä tota salia ja sen jälkeen lähdinkin ajelemaan takaisin Poriin. Järkky hedari tarttui matkasta mukaan ja mentiinkin Lucan kanssa ajoissa nukkumaan.

Ja joo, joku varmaan huomaskin, että tukan väri on inan muuttunut. Oon yllättynyt, että tä mun tupee vaalentu kahdella kerralla näin hyväksi.Alkuperäinen suunnitelma oli hattaran vaaleanpunainen, muta en sitten kumminkaan malttanut :D se maski mua odotaa tuolla kaapissa kyllä ja se nopsaan sitten kuulukin kyl pesuissa pois. Tyydyin mun Subrinan hopeasuihkeeseen.


Että jos joku sitä Fudgen hopeashampoota hehkuttaa, niin kyllä mä liputan tän Subrinan puolesta!

Sunnuntaina Peppekin kotiutu Jyväskylän ralleista. Me oltiin kumminkin Lucan kanssa keretty "pois jaloista" tonne Pihlavan kentälle pesikseen. Pelejä ei saatu, mutta siinä sitten porukalla testailtiin uutta mailaa, jonka Pihla Pub sponssasi meidän porukalle! Sieltä kotiin ja ehtoolla mentiin viel Sanna, Jeminan ja Wiljamin kanssa Topirannalle.Eilen maanantaina mun paikat oli ihan saaaaaaatanan kipeät tosta Mas Wrestlingistä. Pakarat ja reidet, pohkeiden ulkoreunta, selkä ja ojentajat. Että senkin suhteen huomasi, että on jokseenkin kumminki aikalaillakin erilaista treeniä. Tänäpä olis tarkoitus mennä salille tekeen jo jotain. Jos ei muuta, niin aerobista. Katsotaan..

Ruokailuista sen verran, että nyt tiputtelin hiilarit taas aika alas, koska mun maha on ihan ääriturvonnut. Paino nousi tossa yhtäkkiä pari-kolme kiloa ilman sen kummempaa syytä ja se on siis kaikki nesteenä tossa mahassa. Vittu mut kyllä sieppaa. Ja joo, ketoosia en taaskaan lähde hakemaan, mutta mittavasti laskee HH nyt tällä muidulla.

Huomenna sitten treenipostailuja sunmuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti