torstai 3. elokuuta 2017

Lajireeniä kotipihassa, hyvän tuntusta kyykkyä ja tukkarakkautta.


Alotellaan tosta kyykkyosiosta. Olin tossa edellisehtoona salilla ja aattelin kapsikamin voimin koittaa nyt etukyykkyä. Otin sen tosin boksin päältä, joka on mulle kyllä inan korkea. No, reisi ei ollut moksiskaan ja se vasta lämitti mieltä. Otin siihen perään sitten vielä reiden ojennukset ja smithissä kunnon etureisipumpin.

Olin positiivisesti yllättynyt boksikyykystä otin vielä sadalla kilolla kymmenen toistoa ja se tuntui jopa semi kevyeltä!!Tosta kuvasta muuten huomaa ton pöhöttyneen mahan, en tajua vieläkään, msitä helvetistä kertyi nestettä ja ns. yhtäkkiä. Yyh.

Niinjoo, vattiksia tuli tehtyä kyykyn lomassa 5x20.

Eilen sitten mentiinkin Sannan ja lapsien kanssa seinäkiipeilemään...Oli ihan karseeta. Toisilla kengillä olisin jopa saattanut uskaltaa kavuta ylemmäs, mutta kyllä hyppäs jokin lammas meikälisen olkapäälle ja lujaa :D


Kummityttöni Jemia kiipes tonne ketjuihin saakka, aika ämmä, pakko sanoa!

Noh, sitten illemmalla vielä pistin piruuttani Sannalle viestiä, että kiinnostaisko iltatreeni...


Sanna tuli ja reenailtiin sitten conaninpyörää, Via dolorosan kantoa sekä merimieskävelyä. Merkkariin ei lisäpainoa saa, kun keikkoja ei ole, mutta itele se menee hyvänä aerobisena tyhjänäkin, painoa siinä tyhjänä n. 90kiloa. Aika iisisti Sannakin sitä kuljetteli, harmi kun siitä ei oo kuvia laisinkaan.

Conania käveltiin aika montakin kiekkaa, koko ajan painoa lisäämällä. Sannakin käveli ihan jäätävällä lisäpainolla; rapeet 95kiloa! En tosin o varma, mitä siitä aisaan menee, mutta kumminkin. Ei kovin huono suoritus, täytyy sanoa.Via dolorosien tyhjäpaino on 50kiloa ja niitä kanniskeltiin ihan vaan tyhjänä. Sannan ensikosketus näihin ja hyvin kulki 3x15+15m. Itellä emni tuokin hyvin aerobisesta.

Merkkarissa matkaa tulikin talsittua molemmilla kyllä paljon enemmän, kun edestakas käveltiin n. 30m pätkää.

Oli kivat treenit ja itekin sai hiukan pitkästä aikaa tuntumaa tohon merkkarin. Mieli halunnut sitä pitkään jo salilla tehdä, mut ei vaan oo tullut tehtyä.

Sitten osioon tukka. Mä vaan oon nyt niin rakastunut tähän mun tukkaani <3
Luca löysi Wiljamin mini-arskat :D


Nyt vielä nopee käynti tohon lähikauppaan ja sitten pikkuhiljaa unosille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti