maanantai 10. heinäkuuta 2017

Maastavetoa, superkipeet koivet ja pientä sisustelua.

Siis fittans....Mun etureidet, varsinkin vasen, on ihan soosina. Eilen oli siis taas pesispäivä. Noh, viime sunnuntaina mun vasen reisi alko vihottelemaan ja se ei ihan täysin ollut palautunut vielä. Mä kyllä (niinkuin viimeksikin) lämmittelin huolella ja nyt laitoin vielä vähän lämpöbalsamia tohon vasempaan reiteen. e revähti uudestaan ja pahemmin kumminkin jo alkutekijöissä, kun olin innaamassa. Ja nyt se on sitten kyllä ihan tosi kipeä....Pelin jälkeen kylmähoitoa vaan reilulla kädellä :DEipä siihen kumminkaan mustelmaa tms tullut, niin ei siellä mitään kunon repeämää ainakaan ole. Nyt vaan maltilla tää viikko, koska lauantaina olis jälleen Meri-Porin vahvin-kisat! Harmittaa tosin ihan vietävästi, että naisia kisaa vain kolme. Onneksi miehiä sitten on kumminkin ihan kiva määrä. Eli ensi lauantaina kannattaa tulla paikanpäälle Poriin, Pihlavan torille 8) Naisten kisa alkaa klo 11 ja miesten kisa sitten sen jälkeen.

Reenivihko on autossa, enkä millään jaksaisi sitä hakea :D No, yks treeni viimeviikolla koostui taas korokevedoista.
Kulki ihan semisti, vaikka salilla olikin taas aika lämmin...Tosin, nyt ei lämpätessä tullut ihan niin jäätävä hiki, kun yleensä. Onneksi....Korokevedon lisäksi tein kevyesti vetoa tempaus-leveellä otteella. Mukavasti sai tuntumaa etureisiin ja selkään. Seuraavaksi mukaan niitä paussivetoja, jos alkais toi mun kuollutkulma polvien alapuolella olemaan vähemmän kuollutkulma.

Pientä shoppailua on tullut myös suoritettua...Uuden maton, uusien sohvien ja uusien pöytien tiimoilta. Olohuone on siis kokenut pientä muutosta ja nyt oon sohvien osalta tosi tyytyväinen, ja oli tällä kertaa Peppekin!Sohvat facekirppikseltä 70e, olohuoneen uus pöytäpari Jyskistä 50e. Ekaa kertaa meillä on tässä suurensuuressa olohuoneessa samanaikaisesti 2n ja 3n istuttavat sohvat, mut yllättävänkin tilavaksi tää jäi, vaikka odotin aivan muuta... Tähän alle vielä pari ennen-kuvaa.

Mä niin odotan sitä, kun joskus (toivottavasti pian :D) vaihdetaan laminaatit vaaleampaan...Se tekee tätä minikämppää jo paljon avaramman näköiseksi.  On tää olohuone silti nytkin avarampi, kun mitä tuo kuva antaa ymmärtää, onneksi!

Makkarissa mulla oli yks Vallilan matto. Ostin sen mun kaverilta, mutta se oli viskoosia ja ei kumipohjainen, niin se ei montaa viikkoa makarissa vihdyttänyt..Matto oli kiva, mutta se ei pysnyt yhtään paikoillaan. Nyt siellä koristaa uusi, Vallilan Nancy-matto, joka oli Sotkassa tarjouksessa 39 euroa.Tänään onkin vuorossa hieroja. Sitä on odotettukin, on meinaa niskat ihan jäätävässä juntturassa. Ja nyt kun alettin tota lääkitystä (siihen päänsärkyyn kipukynnyksen nostoon) vähentämään, niin tosiaan toivon, ettei ne hedarit palaa.....Reilu viikon pitäs tota lääkettä vielä syödä laskusuhdantaisesti, ja sitten pääsen siitä eroon!

Tänäpä jää vielä sali väliin noiden jalkojen ja hierojan takia, mutta jos huomenna sitten kevyesti yläkroppaa.

Pari kuvaa vielä kuluneelta viikonlopulta;
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti