keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Muiden ja oman projektien edistymistä ja pientä jännitystä.

Mun molemmat blogiprojektini on vähän nyt laistanut näistä viikkoraporttien kirjoittamisesta, mutta saatiinpa asia korjattua! Punnitus siis oli tosiaan taas maanantaina, mutta postausta asiasta en tehnyt, koska niitä ns.kuulumisia en ollut saanut.

Viimeviikolla ei siis punnitusta ollut, joten nyt tulee vähänniinkuin kahdenviikon tulos. Annalla se oli 2,7kiloa kun taas äidillä se oli 200g. Annalla tahti näemmä pysyy ennallaan, vaikka matkaa on takana "jo" 7viikkoa.

"Punnituksesta jäi taas tosi hyvä mieli. Vappuna tuli vähän yllättäinen  cheatpäivä, mutta se ei juurikaan punnituksessa näkynyt! Vaatteista alkaa jo itsekin huomaanaa muutosta ja onhan sitä kuullut jo muiltakin, että ulkomuodossani on tapahtunut muutosta. Hyvä niin, koska omaa peilikuvaa katsoessa sitä ei oikein vielä tiedosta. Mutta tosiaan, onneksi noista vaatteista sitä huomaa kumminkin. Samaa rataa jatketaan!"
Mamalla onkin sitten noita niinkutsuttuja cheatpäiviä ollut muutamakin ja epäsäännölliset yövuorot sekoittaa välillä rytmiä. Ennen vappua oli vaaka käynyt jo alempana, mutta vappuna sitten kun tuli juhlittua ja juuri ennen punnituspäivääkin oltiin 8v synttäreitä viettämässä niin tuli sielläkin vähän herkuteltua. Pääasia on kumminkin, että tästäkin huolimatta se paino on mennyt oikeaan suuntaan, eli alaspäin.

"Pari edellistä viikkoa meni hiukan liikaakin löysäillen..Oli vappua ja synttäreitä sekä yövuoroja töissä. Tuloksissa se tietysti näkyi heti ja vähän harmitti, mutta nyt taas ollaan otettu asiaksi saada homma käyntiin. "

Ensviikolla tuleekin sitten tätä projektia 8viikkoa täyteen joka tarkoittaakin sitä, että punnituksen lisäksi otetaan taas vähän mittoja! Alkuviikkoa odotelessa siis :)

Ja sitten tosta omasta tulevasta prokkiksesta. Niinkun viimeksi kirjoitinkin, niin  pienen hämmennyksen ja monen tarkastelun jälkeen päätin, että mä alan itsekin nyt sitten kiristelemään. Rasvat mulla on tällä hetkellä varmaan kumminki aika ylhäällä, joten niistä on varaa vähän tiristääkkin. Jos kympinkin sais pudotettua, ni mahtasko olla kuin isoa eroa...jännää! Katotaan nyt, miten hommat lähtee kisojen jälkeen käyntiin! Tänäpä valmistelin jo hiukan ja tein pakkaseen valmiiksi lämpimiä ruokia minigrip-pusseihin.

Mitään isompaa vajetta en itselleni laskenut. Paino saa putoilla omaa tahtiaan, kunhan vaa putoaa. Katotaan sitten miltä näyttää syksyllä/loppuvuodesta!

Tänäpä yritin jotain kuvia "lähtötilanteesta" ottaa, mutta keskityn niihin enemmän nyt viikonlopun jälkeen. Perjantaina nimittäin on ne SM-kisat. Mun ajatukset nistä on tosi sekalaset, joten en lähde tähän niiitä edes purnaamaan..Kisojen jälkeen sitten!

Vaikka tohon viime kirjoitukseen kuvia laitoinkin, niin pistetään nyt vielä tähänkin. Eli ennen, jälkeen ja nyt. Kahdessa vikassa kehonpaino on sama.Nyt vielä kaffetta, hampaiden pesu ja pikkuhiljaa sänkyä kohti. Huominen meneekin sitten enemmän tai vähemmän täristessä ja pe aamulla lähtee volkkarin nokka kohti Lahtea!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti