sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Ennen ja jälkeen-vertailuja ja kehonkoostumusmietintöjä.

Tähän alkuun heti, että mä kirjottelin tätä postausta pitkin päivää. Silmät avautu hiukan ihan positiivisissa merkeissä tossa kesken kirjotuksen.


Niinkun viimekirjotuksessa taisinkin mainita, niin kehonpaino on tosiaan nyt alimmilaan pariin vuoteen, 100,9kiloa. Ja kuten olen täällä sanonut siitäkin, että tää kehonpaino on mulle ihan fine, mutta nyt kun aloin oikein miettimään tota peilikuvaa...Niin miksi sitä omaan silmäänsä näyttää nyt paljon ....perseemmältä, kun tuolloin 2013? Ihmismieli on aika kiero. Laitan tähän alle vähän kuvia ja mittoja.

Tässä eka satsi.


Näissä kuvissa mun mitat on;

Paino n. 102kiloa
Rinnanympärys 102cm
Lantio 113cm
Vatsa navan kohdilta 122cm


Kakkossatsi;
Paino 101kg
Ry 97cm
Lant. 110cm
Vatsa 120cm

Ja sitten tän hetkinen tilanne;Paino 101kg
Ry 99cm
Lant. 110cm
Vatsa 113cm

Niinku mitä vittua oikeasti? Joo, noista kuvista on aikaa rapeat kolme vuotta ja siellä on lihasta nyt jonkun verran vähemmän kun tällä hetkellä, mutta silti. Kahdessa alimmassa kuvakollaasissa eroa on esim. vatsan kohdalla toi 7cm, mutta omaan silmään näyttää, kun se ois vähintään 7senttiä enemmän.  Ja joka kohdasta ja jotain ihan muuta kun lihasta. En tiedä onko tää, miten oman kehonsa näkee, jäänteitä jostain teiniajoista kun oli niitä syömishäiriöitä ym, mutta onhan tää nyt ihan kipeetä. Mä kaivoin noita vanhoja blogikirjoituksia, kuvia, mittoja ja painoja. Etin hikihatussa mittanauhaa, et saan uudet mitat tästä hetkestä. Ja siltikin mun silmät näkee ihan erilaiset kehot. Eripainoiset ja erikokoiset. Ja se muutos ei mun silmään oo muutoin positiivinen, paitsi jos katon noita jalkoja.

---
(Usea tunti myöhemmin)
Nyt kun oon tota kuvaa kattonut vähän enemmän, niin pakko sanoa kyllä, et ehkä mä kumminkin oon muokkautunut ja muutos on kyllä parempaan päin. Koitin tonkia vanhoja kuvia ihan kovalevyltäkin, mut mulla ei oo edes suurinpiirtein samasta kuvakulmasta tollasta kuvaa, jossa näkyis sekä koivet että hartiat suht paljaina, et sais semisamanlaisen vertauskuvan, mut ei löytynyt. Nyt kumminkin, niinkun sanoinkin, niin ehkä toi muutos, mitä en ensin huomannut, on kumminkin aika huomattava. Ottaen huomioon, että sitä elopainoa on kumminkin tällähetkellä se vajaat 101kiloa ja vartta kumminkin vaan 167cm. Nyt mua alko entistä enemmän kiinnostamaan se kympin kiristely kisojen jälkeen. Jos sitten näkis vähän, että mitä on saanut aikaseks tän rasvamassan alle.

---

(Pari tuntia myöhemmin)
Vittu mut oon aika hämmentynyt nyt noista kuvista ja mitoista. Mulle ei oo kovinkaan tärkeää se, miltä näytän ulospäin, vaan juurikin sen, mitä täällä rasvan alla piilee, eli voima. Sitä kun sais kehitettyä vielä paljon niin muutoin melkein ihan sama. Kuvien vertailu sai mun mielenkiinnon kumminkin heräämään, että miltäköhän mä näytän, jos mun ulkoinen habitus näyttäisi joskus siltä, että mä treenaan. Nojoo, ei se kympin -tai kahdenkaan- pudotus  vielä musta mitään fitnestä tee (eikä se ole tavoitekaan), mut niinkun sanoin, niin ois kiva nähdä, miten ulkoinen olemus muuttuu vai muuttuuko. Vitsit et on ihmiskeho jännä 8) Ja varsinkin kun tämmösiä huomioita, löydöksiä ja erinäisiä "kokeita" tekee omalla kropallaan.

Mun täytyy ehkä nyt ennen kun alan "kiristelemään", niin ottaa kaikkia posekuvia, niin ompa sitten vertailupohjaa taas ;P

Huomenna blogiprojektien punnituspäivä!

Nyt pikkuhiljaa unille, että pääsee aamulla taas ylös sängyn pohjalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti