tiistai 25. huhtikuuta 2017

Juujuujuttuja.

Pää lyö täysin tyhjää. Tai oikeastaan siellä pyörii ihan liikaa kaikkea. Jokin normia suurempi kevätkaamos on vallannut mun kuupan ja lisäks sitä iki-ihanaa huminaa on ollut nyt tosi monta päivää putkeen taukoamatta. Hiukan alkaa sekin nyppimään jo.

Kisakausi lähtee näinä viikkoina käyntiin ja ajatukset siitäkin on tosi sekavat. Katotaan nyt, kuinka pitkä meikäläisen kisakausi ylipäätään tänävuonna on. Treenit sentään kulkee jotenkuten, oikeastaan ihan hyvin. Tai paremmin kun hyvin. Peeärrät on paukkunut useammassakin liikeessä/lajissa. Etureisiin on nyt tullut joku vibandeerus. Ne veti tossa paritreeeniä takaperin aivan hapoille ja kohtalaisen mpienestä rasituksesta. Viikonloppuna pyöräilin ihan olemattoman pätkän pieneen vastatuuleen ja reidet oli ihan valmiit. Koulussa niitä eilen hiukan murjottiin, mut luulen, et ne olis tarvinnu vielä enemmän huoltoa. Tarvii niille hiukan foamrolleria näyttää.Mites sitten blogiprojektit Anna ja Mama edistyy?

Aika hemmetin hyvin. Eilen oli taas punnitus päivä. Annan kokonaissaldo nyt 5vk aikana on -9,9kiloa. Keskimäärin siis melkein 2kiloa per viikko. Aika huima tahti, vaikka vajetta ei ole mitenkään liikaa. Mamalla oli nyt tankkasupäivän jälkeen myös lähtenyt paino laskuun ja tulosta tulikin. Viimeviikon punnituksen jälkeen painoa oli lähtenyt tasan kilo! Tästä on molempien hyvä jatkaa taas tähän viikkoon.

Nyt vähän siivoilua ja muuta diipailua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti