tiistai 11. huhtikuuta 2017

Hyviä kirppislöytöjä ja koipipohdintaa.

Mä vähän mietin, että teenkö nyt kuminkaan tänään tätä sisustus/shoppailu-postausta, kun otin kuvia vaan luurilla. Kameralla kun olis ottanut, ni ois tullu paljon kivemmat.

Mutta joo, koska kevät alkaa olemaan täällä, niin tarkoittaa se myös sitä, että mun sisäinen sisustaja alkaa heräilemään. Mä voisin taas räjäyttää lähestulkoon koko kämpän ja laittaa kaikki uusiksi..Huoh.

Vaikka on tullut osteltua utta verhoa, lipastoa etseteraa etseteraa, niin tää mun sisäinen sisustaja ei oo vieläkään kylläinen. Musta täällä on nyt taas kaikki ihan kesken, ja tää fiilis ei mee ohi, ennenkun oon saanut mun sisustajaminäni kylläiseksi ;) Mutta yksi parhaimmista löydöistä IKINÄ;
MUN UUDET VALLILAN VERHOT!!! <3 Tää on sitä kuosia, jota oon jo pitkään himoinnut...En vaan malta raottaa kukkaron nyörejä niin isoksi, kun mitä nää verhot uutena maksaa. Mä löysin nää ihanuudet facebookkirpparilta ihan huikeaan hintaan; 30e. Siis melkeen ilmaset! Väri ei oo luonnossa noin siniseen menevä lila, kun tossa kuvassa. Siis viddu, mikä munkki mulla kävi näiden suhteen. Mä voisin koko ajan olla hiplaamassa ja hypistelemässä niitä <3

Ja itseasiassa tuli mieleeni, niin toi sohvakaan ei oo täällä blogissa vielä vilahtanut. Se on meillä nyt ollut varmaan...reilun kuukauden päivät ja sekin itseasiassa facekirpulta. Mulla oli myynnissä meen vanha telkku ja se vaihtuikin kätevästi tohon sohvaan. Ei huono vaihtokauppa.


Keittiössä ei nyt mitään mullistavaa oo tapahtunut, mut kerrankin kun keittiön pöytä oli jopa suht siisti, niin nappasin siitäkin kuvan ;)Jaa no sen verran uutta, että vitriinissä ja tossa ylemmässä keittiökuvassa näkyvät mustat korit on uusia. Nekin irtos facekirpulta semihuokeeseen hintaan. Ja hiukan muuten ärsyttää ylemmässä kuvassa, kun ikkuna, plafondi, pöytä ja matto kaikki on eri linjassa :D

Sitten seuraava löydös oli ihan huikea. Että miten ees sattu löytymään tämmönen??
 Oon pitkän aikaa jo Peppellekin puhunut, että tarvis löytää joku kiva lipasto/laatikosto, josta sais tehtyä ns. kissojen vessan. Eli joku lipasto, johon sais kylkeen kolon ja sinne sisälle kissojen hiekkalaatikon. Voitteko kuvitella, että mä bongasin facebookin kirppismaailmasta juuri sellasen? Kyseessä sattui olemaan vielä vanha asiakas kampaajan hommista, joka on mun facebookkaveri ja näinollen sain ilmoituksen, että hän lisäsi jotain johonkin ryhmään.


Hänellä tää oli ollut siis juurikin samassa käytössä, kun mihin itse ajattelin; eli kissojen huussina. Eka kaapin taus on tyhjä ja toisessa on sitten se itse vessa. Ei hiekkaa pitkin lattioita ja ruma koppa piilossa kaapissa.! Kissatkin tajus tonne mennä, kun kerran pisti ne haistelemaan tohen eteen. Kakkoskoppa on vielä ollut vähänniinkun varana tossa eteisessä, mutta sekin saa pian lähteä pois. Ja jos homma toimii yhdellä vessalla, niin saatanan hienoa. 8)

Ton laatikoston takia koko makkarissa muuttui hiukan järjestys. Tästäkin mulla hiukan ristiriitaiset fiilisket, et onkstää hyvä vai ei. Tilavammalta tää ainakin hiukan nyt näyttää, kun sänky vaihtoi
paikkaa. Ikkunaa koristaa myös yhdet facebookkirpparilta löydetyt verhot.
On kyllä ihan perseestä nää puhelinekuvat....Tarvinnee siis tehdä tää postaus "uusiksi" ja hyvinkin pian ;)

Sit tosta koipi-asiasta. Mun piti itseasiassa odottaa n. kuukauden päähän ekasta treenistä tauon jälkeen, mut teenkin tän jo nyt. Kirosin tossa ennen kun salille pääsi, yhdelle kaverille, että huomaa kun kroppa on muuttunut ihan veteläksi ja löysäksi. Tai ainakin itellä sellanen fiilis. Otin sillon kuvan mun koivista ja aatteli, että otan samoissa trikoissa kuvan kuukauden kuluttua, kun on päässyt takaisin treeneihin kiinni. 

Tässä siis eka kuva, 6vk treenaamattomuuden jälkeen;


Ekan jalkatreenin jälkeen; (näyttäskin aina koivet tolta :'D )


Ja sit eilen, kun koitin kuvata noita mustelmaviiruja, jotka tuli sitä vetopuvusta ( jotka ei tosin kuvassa oikein näy)Että kyllä sen huomaa tämmösissäkin rasvoissa jos ei reeni maita tai mun tapauksessa, kun sinne ei voinut mennä. Onneks se on historiaa ja oon päässyt taas takomaan kunnolla rautaa!

Nyt kumminkin pikkuhiljaa unten maille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti