maanantai 20. maaliskuuta 2017

Ihan vaan maanantai.

Nyt alkaa vihdoin tuntumaan sitlä, et tää lenssu alkaa ehkä meneen parempaan päin. Toivottaasti, koska halu palata treenaamaan on SUURI ja motivaatiota riittää. Just eilen kun kävin suihkussa ja menin pyyhkeen kanssa tupakkalle, niin peilistä kattoi kyllä täysin lihakseton nainen. tuntuu olevan kehinkoostumus muuttunut ihan järkyttävästi tässä viikkojen aikana...Thyi! Onneksi asia korjaantuu hyvinkin pian. Kisoja on jo tähtäimessä, mutta se pääkisa on sitten ne Sm-kisat Lahdessa tossa toukokuussa. Harmi kun tää mun treenittömyysaika osui just tähän, mut eipä voi mitään. Toivottavasti tää vetelyys katoaa äkkiä ja tulokset nousee niihin lukemiin ja ylemmäskin, mitä ne on olleet. Nyt kun on jo useampi päivä myös tota uutta lääkitystä takana noihin päänsärkyihin, niin toivottavasti sekin alkaisi puremaan kunnolla, ettei vaikuta sitten treeneihin.
Kattelin tossa ykspäivä facebookista yksiä kisoja. Kyseessä oli parikisat, jotka käytiin viime kesänä ulkomailla. Suomea oli edustamassa Jiri Grönman ja Jarno Kirselä. Oli kiva, kun pystyi noikin kisat tsekkaamaan netistä.Ton kisavideon katselu nosti motivaatio entistä enemmän ja voi vitsit kun odotankin sinne salille pääsyä...Huomenna jo sitten jotain kevyttä, mikäli tää olo tästä vielä hiukan paranis. Viim sitten keskiviikkona ennen koulua :)

Ruokailut oon vihdoinkin saanut kunnolla taas kuriin. Ei ne nyt niin retuperällä oo ollutkaan, mutta nyt on taas vihdoinkin ne hiilarit tiputettu alas.

Ja jottei ne lääkärikäynnit ihan vielä olisi ohi, niin tänäpä kävi fysiologilla.


Nyt laitettiin vuorokaudeksi lätkät ympäri etukroppaa ja seuraillaan niitä lisälyöntejä. Tokasin sille hoitajalle, joka näitä laittoi, et mun tuurillani niitä ei tule yhden yhtäkään tän holter-mittauksen aikana :D Se ois perus mun tuuria..Ei siis mitään vakavaa pitäis tossa pumpussa olla, mutta tutkitaan nyt kumminkin. En muista kerroinko jo siitä pidentymästä. Se ei nyt ollut ainakaan olennaisesti pidentynyt viimevuodesta :) Jeejee.

Tänään on myöskin koulupv. Nyt ennen kun alan valmistautua kouluun lähtöön, niin pientä siivoilua ja värityshommia Lucan kanssa :)

2 kommenttia:

 1. No, nyt aletaan ruudun tällä puolella odottamaan treenipäivityksiä, hyvä juttu, että olo kohenee. Lihaspaineet varmaan palautuu nopeasti, kun kuitenkin treenipohjaa löytyy. Jänteet ja nivelet ainakin saaneet palautumista. No, paskaako minä tässä selostan, kun itse tiedät kuntosi paremmin, mutta sanotaan näin, että kuitenkin kun seuraa motivoivaa blogiasi, tässä innostuu itsekin. Ja tulee näitä "urheiluselostuksia".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi!

   Nojuu, palautumista on nyt ollut ainakin enemmän kuin tarpeeksi..Kiva kuulla, että blogini motivoi! :)

   Poista