sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Merimieskävelyä pitkästä aikaa.Nyt kun on jonkun verran näitä vähän raskaampia treenejä tehnyt, niin oon koittanut vähän fiilistellä, et mitä tää mun huminapääni siihe sanoo. Pääosin ihan fine, onneksi, mut esim tänään tuli kyllä vähän jotenkin kummallinen olo...olo ei ollut mikään toi huono, mut en kuivailis sitä kyllä hyväksikään..Hmm. No, kk päästä sitten ehkä ollaa viisaampia.

Vähän kyllä jänskättää, että mitä sie polilla tehdään ja mitä siellä sitten sanotaan...Eka on aika kuulotutkimukseen (?) ja sitten on poliklinikkalääkärille aika. Mua vähän ahdistaa ajatus tosta koko touhusta, mutta pakko se on, jos meinaa sen raskaiden treenien "pannan" joskus pois saada...

Power Teamilla olis sitten kisatkin kuukauden päästä. Toivon, että kunto pysyy hyvänä ja pääsis kisailemaan. Maksimirautoja siellä ei tainnut yhessäkään lajissa olla, että senkin puolesta pitis pään kestää. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää.

Reenattu on. Eilen tuli tehtyä vähän lajitreeniä ja merkkaria pitkästä aikaa. Pitänyt merkkaria jo aikasempaakin kokeilla, mutta juurikin tän humina/paineen takia oon jättänyt tekemättä. Nyt kuitenkin sitten tein ja kulki paljon paremmin kun odotin! En edes muista kunnolla, millasia matkoja menin milläkin painolla, mutta 210kilolla tuli kevyt 20metriä ja tahti oli aika hyvä. Olin tosi tyytyväinen siihen. No, koska kulki, niin olihan siihen pakko lastata vähän lisää rautaa...PUus pr paukati ja matkasin n. 6m 260kilolla. Kymmenen metriä olis tullut, mut liuskahti se merkkariteline hiukan mankusta huolimatta ja siks sitten pudotin sen, kun selässä vähän tuntu. No mut eniveis, se kymppi vähintään sit enskerralla! Ja enskerralla en laita teknistä paitaa, prkl ;P

Merkkarin lisäks otettiin Petterin kanssa farkuilla pitoja. enson otin 70kg per räpylä, en tie mikä aika oli. Sitten 85kilolla per hanska ja mittariin tuli reilu puolisen minuuttia. Lopuks pari 40m rundia 70kilon säkillä. Tarkotus oli ottaa vielä ketjuakselia, mutta olkapäät ja epäkkäät oli aikalailla turta jo merimieskävelystä ja farkuista. Jätin ne siis seuraavaksi päiväksi.

Tänäpä nukuttiin Peppen kanssa pitkään, kun Luca oli pitkästä aikaa Kellahdella yökyläilemässä. Eilen ku salilta tulin, ni menin Petterin kyydillä Kylikseen ja Peppe nappas mut sieltä. Kaupan kautta kotiin tekeen ite marmaraa. Nojoo, emmä kebua ite alkanut väsään, mutta kaupan pakastealtaasta saatava, olikohan se Göran-merkkistä kebabia pannulle, niin avot. On aika hyvää tollaseks valmiks kebabiksi. Perussalaatti lisukkeeks ni omnom. Sen jälkeen vähän foamrolleria selälle, leffaa ja unille.

Peppe lähti Kellahdella puolenpäivän aikoihin ja mä jäin kotiin siivoilemaan ja sitten Petteri poikes Eevin ja poikien kanssa. Kolmen maissa sitten salille tekeen ne olkapäät, rintaa ja sitä ketjuakselia.

Reeni meni kutakuinkin näin;

-Pystypunnerrus 2x?x2x20kg, Akselilla 2x8x36kg, 2x7x50kg(ketjut), 4x57kg(k),2x64kg(k) ja militaryna vielä muutamia toistoja 36kilolla.
-Punnerrus käsipainoilla 3x2x13,5kg
-Rintaa ristitaljassa 3x12x10-15kg
-Viparit sivulle 3x12x4kg
-Facepull 3x12x25kg
-Pystysoutu alataljassa 3x12x15kg

Olkapäät ja epäkkäät oli aikalaila valmiit ja kun pohjalla oli toi eilinen merkkari-farkkutreeni. Akselissa toi 64kg tuli vielä vauhdilla, mutta ilman allemenoa ei olis isompaa rautaa noussut.


Reenin jälkeen kotiin ja sitten mentiin koko poppoo Peppen veljen tykön käymään. Sieltä kotiin ja sitten saunottiin ja vähän tuli syötyäkin. Nyt vähän voltarenia niskaan pokkuhiljaa sänkyä kohti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti