lauantai 14. tammikuuta 2017

Tuplapostaus, vähäniinku.

Kauheesti päässä pyörii kainelaista, mutten oikee tiedä mitä kaikkee sitä kirjottelis. Tää samanen olo ollut jo useamman päivän. Oon useasti avannut tän blogisivun, mutta tekstiä vaan ei oo tullut. Hmph.


Tiistaina kävi hieroja ja olkapäät runtattiin auki. Olkapäät tuntu heti paremmalta, mutta salilla sitten kumminkin koko yläkroppa muuten tuntu tosi tukkoselta edelleen ja oikeen kyllä ärsytti tehä selkä-hauis-ojentajareeni loppuun ku tuntu, et ei vaan niinkun jaksa. Kapeessa penkissäkin painot oli tosi olemattomat, mut ei vaan jaksanut punnata. Ensviikoksi sain vielä ajan fyssarille, jos tsiigattas, onko kalvoset taas vähän tiukalla..Tai siis, että kuinka tiukalla.

-Pyöräily
-Kulmasoutu 3x12x25kg
-Alatalja 12x40 ja 2x12x50kg
-Ylätalja 2x12x30kg, 12x35kg
-Hauiskääntö 3x12x6kg käsipainoilla
-Kapeepena 2x15x20kg, 2x12x40kg, 2x6x50kg ja 2x4x55kg

Superina;
-"ransk-pun" taljassa 3x12x25kg
-Alasveto 3x12x25kg

Eilen pistin yhdelle luokkakaverille viestiä, että tehtäskö hierontavaihturit. Mulla kun piti olla tänäpä lajitreeniä, niin aattelin että sais kunnolla noi loputkin paikat auki yläkropasta. Olkapäät tosiaan tuntu jo paremmalta, mut siihen se hyvä olo sitten jäikin..Saatiin "Inkerin" kanssa treffit sovittua ja aisssaatana kun sai "rombbarit" kyytiä.

Myöhemmin Henna poikkes ja tarkotus oli mennä sitten niitä lajeja reenailemaan, mut suunnitelmat vaihtuikin sitten lennosta päivystysreissuun Lucan kanssa. Ei mitään ylivakavaa onneksi, mut menipä siellä aika mukavasti ja kotona oltiin puol kymmeneltä illalla ilman sen ihmeempää diagnoosia. Nojoo, pääasia ettei mitään ollut, mutta kyllä kyrpi istua for nothing sielä monta tuntia. Oikeastaan, heti kun siellä vaihtu vuorot, niin alkoi vasta tapahtua. No, parempi silti että sieltä tuli ne "terveen"paperit.Lajireeni siirtyy siis huomiselle. Paitsi etten taida saada treeniseuraa, niin voi olla että siirtyykin sunnuntaille. Ellen sitten vaa mee yksin. Kahtotaan kuin käy.

Tää viikko on ollut kyllä ihan outo..Hirveesti kaikkea ja silti tuntuu ettei niin mitään.

Jaa no mutta! Alkuviikosta yllätyin. oon käynyt ottamassa muutamia valokuvia tuttavalleni ja hän lupasi palauttaa mulle mun muistitikut. Sain viestin, että oonko kotona, jos hän tois mulle ne tikut. Vastasin myöntävästi ja pian olikin auto jo pihassa. Vedettiin tupakat ja vaihdettiin muutama sananen kunnes mulle ojennettiin pieni paperipussukka jonka sisällä oli muutama suklaapatukka, pari punasta "ällämmää" ja sitten;


Ite tuunattu kahvimuki. Mää kyllä ihan meinasin jo herkistyä, kun tajusin että tähän on oikeasti nähty jo hippasen vaivaa ja aikaa. Ja ihan mua varten. Kiitokset vaan kovasti Annina <3


Palatakseni vielä seuraaviin lajitreeneihin, niin tarkotus olis ottaa mm. farmarikävelyä. Viimekerrasta onkin aikaa ja hiukan jänskättää, että kuis ne nyt sitten nouseekaan ylös.


--------

Jäipä tää postaus hiukan vaiheeseen, mut väliäkös tuon! Jatketaampa tähän samaan syssyyn tätäkin päivää.

Menin sitten tänäpä treenaamaan. Kaikkia lajeja en kerennyt kumminkaan tekemään, kun oli ohjelmassa myös kummitytön, eli "Pirkon" 1v-bailut <3 Mutta mites ne reenit sitten meni?

- Pyöräily
-Farmarikävely 40m x20kg, 20m x50kg, 20m x60kg, 20m x70kg, 20m x80kg, 20m x90kg ja loppuun pieni pr, 5m x105kg ja loppu 15m taas 90kilolla.
-Akselipunnerrus 2x?x36kg, 3x56kg, 3x61kg ja 3x66kg
-Akselipunnerrus ketjuilla 7x52kg, 2x10x50kg
-Vipunostot sivuille 3x12x4kg
-Epäkkäät smithissä 3x12x40kg
-Facepull 25kg--->10kg pudotussarja
-Vatsat taljalla 3x15x25kg

Farkuissa tuli siis uus ennätys, mut jäi ihan simona ärsyttämään, että näpit antoi peräksi. Huomas hyvin, et korsetti on kehittynyt. Painot nousi hyvin ja kävely oli aika hyvää, mutta tsup, niin ne näpit vaan aukes. Saatana. Noh, enskerralla ehkä sitten. Ihan hyvin ehkä silti siihen nähden, et hiilarit nyt about parisen viikkoa ollut tosi alhaalla ja farkkuja tehnyt viimeksi 4kk sitten.

Akselipunnerrusta otin vaan telineeltä. Eka noita kolmosia ja sitten kokeiltiin Jirin kanssa ketjuilla. Haastetta loi aika paljonkin se, että ketjut alkoi mukavasti heilumaan kun sai hyvän rytmin päälle. Toi eka sarja jäi kesken, koska lukot unohtui ja toinen ketju lähti luisumaan sinne päähän ja oli liki pudota. Harmi, koska se eka sarja tuntu TOSI kevyeltä. Noi kaksi viimeistä ei sitten niinkään...Mutta tulipa kummiskin.


Reeni kulki siis ihan semisti. Huomenna ois tarkotus mennä tekeen vielä vähän vetotreeniä ja säkinkantoa. Säkinkantoa (vaikka sitä niin paljon vihaankin) aattelin ottaa osaksi muitakin treenejä sillon tällön, kun siinä saa kivan hapotuksen ja sykkeen kohotuksen. Kaikesta kauheudestaan huolimatta....

Salilla huomasin muuten yhen jutun;
Vyöstä loppu reijät! Hiilareiden vetäminen on alkaut ainakin fyysisellä osastolla näemmä tekemään jotakin. Kuulin silti tänään nyt toisen kerran, että onkos mun paino pudonnut. Vaa'alla en edelleenkään oo käynyt, mut uskosin, että jokunen kilo on saattanut lähteä. Pääasia silti, et vatsa voi hyvin! Kilojen putoilu on silti ihan mukava plussa.

Salilta suhautin itteni suoriksi Ulvilaan synttärijuhliin.

Tätä kuvaa kun kattelin, ni tulipa mieleeni, et mulla ja Katjalla on yhteistä taivalta takana sellaset....n.17vuotta, jos en paljoa valehtele!

Synttäreillä oli tarjolla kaikennäköistä herkkua, mutta mä pidättäydyin vain kahvissa. Kotona sitten safkaa ja mentiinkin Pihlavaan Sannan luo.

Nyt vielä iltasumpit, suihkuun, toiset iltasumpit ja kohti sänkyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti