torstai 5. tammikuuta 2017

Kuntokuurin ja vähähiilaristen ruokailujen alottelua.


Huomenissa alkaakin taas viikonloppu ja aattelin sen olevan kyllä aikalailla reenintäyteinen :) Tälle viikolle ollut vaan tän päivänen treeni ja eilinen uimahallireissum johtuen ihan siittä mahapöpöstä joka mulla oli. Toisaalta, sillä sai "kivasti" ylimääräsen hiilaripöhön pois ja olikin näinollen hyvä alku tähän hiilarien laskuun. Löytyipä siis siittäkin jotain positiivista :)

Alotetaan tää postaus nyt sitten vaikka tosta uintireissusta.

Mulla on siis ollut jo useemman vuoden ihan tuliterät adidaksen uikkarit tuolla kaapin perukoilla. Mun on niitä jo pidemmän tovin pitänyt kokeilla, että miltä mä niissä näytän ja mahdunko näiden nahkojeni kanssa ylipäätään niihin. Olin jo varautunut lähes pahimpaan mahdolliseen mielentilaan tän sovituksen suhteen..


Siis, mä yllätyin. Positiivisesti. Ekaa kertaa varmaan IKINÄ mä jopa pidin vähän itsestäni noinkin vähässä vaatetuksessa. Mun nahkani ei tursunnut mistään. Mä unohdin uidessani, et mulla ylipäätään on sellanen röllö tossa vattalla. Ekaa kertaa moneen vuoteen(eritoten tän muutaman vuoden aikana) mä tykkäsin mun peilikuvasta. Ekaa kertaa keskityin siihen kuinka vitun hirviöltä mä EN näytä. Unohdin ne huonot puolet ja näin vaan muidn uikkareissa ja se olin viel mää itte. En muista, koska olisin itteni nähny samanmoisena. Tuli niiku ihan aikustenoikeesti hyvä fiilis omasta kropasta, koska se röllykkä ei ollut pilaamassa sitä. Olisko mulla aina näin hyvä fiilis omasta peilikuvasta, jos tosta röllöstä päsisin eroon? Vou..!


Ja joo, noi jalkojen mustelmat niiden lajitreenien jäljiltä.

Uimareissu meni ihan kivasti. Reteesti hyppäsin altaaseen ja lähdin uimaan. Empä nyt just muista, koska viimeks olisin ollut uimahallissa tai ylipäätään siellä niinkun ihan UIMASSA. Uinti oli just niin ihanaa kun sen muistinkin olevan. Kunto tosin on "hieman" romahtanut siittä, mitä se on kisa-aikoina ollut :D Oon siis harrastanut uintia joskus 8vuotta tekniikka/-ja kilparyhmässä. Vajaan kilometrin vetelin kaikkia neljää uintilajia ja ihan niitä "virallisia" sadan metrin sekauintejakin. Uusiks vielä tälläviikolla ja tarkotuksena olis siis ihan viikottain alkaa käymään ihan juurikin ton kunnon kohottamiseks.

Vitsit, pitkän "kaikkimuuonpaskaapaitsikusi"-kauden jälkeen, mulla on ollut tästä hyvä fiilis.

Tänäpä sitten menin Petterin kanssa reenailemaan. Aatelin eka et ottaisin olkapäät ja rintaa, mutta jotenkin noi olkapäät on niin tukossa, et ne puutuu jo pyykkienkin laitossa niin päätin sitten tehdä vetoa.

Alkulämmöt crossarilla
-Maastaveto 10x50kg, 6x70kg, 6x90kg, 5x110kg, 5x130kg, 3x140kg ja 3x1x150kg
-Jullea 3x12x50kg
-Ylätaljassa vähän erilainen superisetti kahdella liikkeellä 3x12x15-20kg

Voi viude. Jäi meinaan tosta vedostakin nyt hyvä fiilis, Taas! Vieläkin mulla lähtee hiukan nokittaan etukenoon, mut Petterikin huus jossain kohtaa et "KANTAPÄILLÄ" ni sit se veto lähti taas suht oikeille raiteille. Joujou, jaujau 8)

Nyt tosiaan on suurimmat hiilarit jätetty taas pois. Kuten tossa alussa kerroinkin, niin se mahapöpö tai mikälie, oli siltä kantilta hyvä, että isoin höttöturvotus katos ja oli kiva alottaa ns. puhtaalta pöydältä. Salilla oli kiva huomata, että voimannostovyössä meni solki piukemmalle reijälle kun ennen. Vaakalukema näytti aika huikeelta..Tää vuosi lähtee käyntiin niinkin uhkealla painolla kun 108 kg. Tai no, se oli paino tossa joulun aikoihin.

Notta semmottii. Nyt pari jaksoa Black Sailsia ja unille!
Että sellasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti