sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Boksikyykkyfiilistelyä.

Taas meni yks viikko niin et hurahti! Ihan kiva, koska huomenna pääsee taas kouluun!!

Viikonloppuna saatiin yövieraita. Siskon lapsoset oli pitkästä aikaa molemat yökylässä ja hulabaloota riitti!

Syömisistä sen verran, että tosiaan ne hiilarit vedein aikalailla minimeihin tossa aikasemmin ja olo on kyllä hyvä. Ei turvota eikä oo toi IBS.n turruttama vatta muutenkaan mitenkään kummonen. Hiilareiden suuri tiputus ei myöskään onneks oo vaikuttanut mun reeneihin mitenkään negatiivisesti, melkeimpä päinvastoin! Viimekertanen mave kulki tosi hyvin ja tänpäivänen jalkatreenikin suju paremmin kun hyvin. Ja kuulimpa tänään ekankerran myös kommentin, että ooisin laihtunut. Eli tosiaanki on sitä pöhöä vissiin saatu pois :)


Toi jauhelihakeitto on kans yks niistä safkoista, jota voisin vedellä ihan loputtomiin...Pizzaa teinkin jo tossa viikonlopuna ja hiilareita ei ihan hirveää montaa grammaa ole, pohjana toimii jälleen pelkkä kananmuna :) Tuli tossa viikonloppuna myöskin ostetua avokadoa. Saa sitäkin sitten lusikoida, jossei muuta keksi.

Tänäpä tosiaan oltiin Petterin kanssa reenailemassa. Mun suunnitelmiin ei ois jalkareeni kuulunut, mutta nää mun olkapäät on niin tukossa, et vaihtoehtoja ei paljon jäänyt...Noh, kyykkyä siis! Attelimpa taas tehdä boksikyykkyä. Pelkällä neopreenivyöllä mentiin taas ja yllätyin. Aika hyviin rautoihin pääsin!

-Pyöräily 5min
-montaX20kg, 12x50kg, 10x70kg, 6x90kg, 3x110kg, 1x130kg, 1x150kg, 1x160kg ja 1x170kg(!) ja loppuun vielä jalat tosi kapeella 3x12x70kg
-Pohkeet smithissä 3x15x50kg
-Reiden lähentäjät 4x12x25kg
-Reiden loitontajat 4x12 14kg, 23kg, 31kg ja 40kg
-Superina Reiden ojennukset ja koukistukset 3x12 25-30kg

Vitsit et jäi tosta boksista hyvä fiilis. Toi 170kiloa pelkällä neopreenivyöllä ei ollut edes tiukka. Keskikroppa piti ton aika hyvin vielä, mutta polvien puolesta aloin jännäämään jo aika paljon, joten enempää en uskaltanut koittaa vaikka oon kyllä aikalailla varma, että vähän enemmänkin olis kyllä tullut. Toi boksi millä tein, oli kyllä mulle inan korkea, että ihan sinne 90asteeseen jalat ei mennyt. No mutta enivei. Joujou, jaujau 8) Ja huomasin muuten, et ei oo enää niin isoja selkäläskejä kun ennen! Tai sit ne on pulpahtanu tuplatisseiks tonne etupuolelle :D
Huomenna alkaakin taas arki. Lucan eskari ja mäkin pääsen taas sinne kouluun! Unirytmit on ollut aikalailla päin jotain tässä joululoman aikana, kun on tullut valvottua myöhään ja siten tietty nukuttuakin pidempään. Onneks asia korjaantuu taas 8) Huomenna olis tarkoitus mennä uimaan heti kun oon Lucan vienyt eskariin. Tiistaina on myös onneksi HIEROJA!!! Nää mun olkapäät on aivan jäätävässä tukossa ja jos nittä sitten availtas. Jalat, pakarat ja alaselkä alkaa kanssa olemaan aikalailla kireinä...Noooo eiköhän en siittä saada auki aikanaan! Loppuviikosta pitäs kokeilla vähän farmarikävelyäkin pitkästä aikaa. Hope so se kulkis hyvin ni saa taas buustia tuleviin reeneihin.

Nyt kuitenkin pikkuhiljaa kohti sänkyä, notta pääsee reippaasti aamulla ylös ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti