sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Reenitöntä viikonloppua.

Eipä tää flunssa oo parempaan ainakaan mennyt >:/ Yöt on onneksi kohtuuhyvin saanut nukkua, muta tää humina päässä ja pieni orastava hedari takapiruna koko ajan tekee tätä oloa karseeksi...Toiv. pääsis tiistaina jo salille! Huomenna on koulupv ja haluisinkin, et olo paranis niin, et sinne vois mennä.

Viikonloppuun on mahtunut tämmöstä;Perjantaina sain vihdoin ton mun uuden karaokelevyni! Tänäviikonloppuna oon muutenkin aika paljon karaokea lauleskellut, vaikka ääni ei oikein kovin hyvin kulje tän nuhan takia...Onneks edes joku "harrastus" ton saleilun lisäksi, jotai voi edes hiukan harjoittaa vaikka kipeenä onkin :D

Pari biisiä (joista kumpikaan ei tossa levyllä kylläkään ole) on sellaista, joita ois kiva osata laulaa oikeesti niiku hyvin; Disturbedin versio kappaleesta Sound of silence ja Joe Cockerin Unchain my heart. Ehkä sitten joskus...Tai sitten ei :)

Sunnuntaina Eevi tuli muutamaksi tunniksi meitä tänne viihdyttämään <3 alkaa neidin tukka olla nin villi, että on kokoajan silmillä. Letti ei kuitenkaan Eeviä kovin miellyttänyt ja kolmannen kerran kun neiti nyppäsi pinnin pois, niin en enä jaksanut vaivautua :D
Melkeen heti kun Eevi lähti, niin me lähettiin koko poppoo Kellahdelle Peppen porukoille ja sieltä vielä Pihlavaan meen maman luo.
Mä verestin taas tänään mun "kokin"taitojani ja kokeilin tehdä Paholaisen hilloa. Mä en ite kys. tuotteesta niin välitä, mutta kokeilin kuitenkin. Äidille annoin sitä ja oli kuulemma hyvää. Parille muullekin tarvisi vielä maistiaiset viedä, niin tietää sitten viitsiikö sitä tehdä joskus uudestaan :)Nyt ei oikein ookkaan paljon mitää muuta kirjoitettavaa, varsinkaan kun en o treenailemaankaan päässyt..Enskerral sit :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti