torstai 8. joulukuuta 2016

Matearilismi-onnellisuutta ja flunssaa.

Sieltähän se lenssu sitten iski muhunkin...Perkele sentään! Toivotaan ettei menis kovin pahaksi, että pääsis treenailemaan äkkiä.

Sitten materialismi-asiaan. Kuten lukijat tiedätte, niin oon jonkin verran ton mun tietokoneeni kanssa tapellut. Nyt se kumminkin lähtee lopullisesti takaisin ja koneesta ostohinta palautuu mulle. Vaihtoehtona olis ollut myös uus kone, vastaava kuin edellinenkin. Aattelin sijoittaa kuitenkin inan kalliimpaan, että ei olis kuitenkaan sitten minkään ihan perusmalli. Ja niin tein...Ou-mai-kaad!

Star Wars special edition. On aika khuuli! Nojoo, lähinnä siksi päädyin tähän kun on pelaamiseen tarkoitettu kone, niin kestää ehkä mun käyttöni. Ja onhan nää SW-teippaukset aika hienot ;) No mut miksi taas HP, vaikka kirosin sen alimpaan helvettiin? Noh, lukuunottamatta tätä viimistä huolto/palautusepisodia joka on ihan oikeasti venahtanut kohtuuttoman pitkäksi, niin palvelu siellä on pelannut tosi hyvin. Huolto pelaa ( vaikka todella toivon, ettei sille olisi tarvetta tän uuden läppärin kanssa) hyvin ja asiakaspalvelu sekä tukihommelit on loistavat. Haluun olla siinä uskossa, että se mun läppäri oli vaan joku maanantaikappale. Annetaan siis HPlle toinen tsäänssi!

Sitten lisää materiaa. Ekaa kertaa elämässäni tilasin EMP.ltä pari vaatetta. NE makasi itseasiassa aika kauan postin hyllyssä, kun en vaan saanut aikaseksi hakee niitä, mutta vihdoinkin kun sen tein, niin.... Tilauksessa oli siis batman-takki ja -mekko. MEkosta en oo vielä kuvaa saaut päällä, mutta kyllä siitäkin kuvaa sitten tulee!Onko hiuka hieno tääki?? NO ON!! Kiitokset vaan E.lle vinkkelistä, i love these <3

Mekosta tosiaan laitan kuvaa, kunhan maltan vähän kammata naamanikin ;D

Facebookissa kuulun yhteen karaokeryhmään ja siellä joku oli linkannut uudesta karaokelevystä. Se on ehkä eka levy ikinä, jossa lähes jokainen biisi on sellainen, mitä voisi lauleskella. sivuilla olisi voinut tehdö ennakkotilauksen, mutta ajattelin, että haen sen sitten vaan suoraan kaupasta viikolla 48. No, eihän sitä nyt sitten vielä ollut. Prisman hlökunta lupasi levyjä kuitenkin tilata ja tänään se olis sitten noudettavissa!! Että mun joululahjani alkaa olemaan sitten plakkarissa x)  Jaa mut joo, selfietikku on vielä hakusessa ja gigantissa piti itseasiassa käydä viikonloppuna, mutta tuli pari muuttujaa matkalle...Ne nyt ei onneksi kovin kalliita vempeleitä ole. Sellaista havittelisin oikeastaan juurikin tän blogin takia, koska saahan sellasella nyt vähän eri kuvakulmista niitä fotoja.

Siirrytäänpä sitten treeneihin. Jonkunverran on kirjattavaa tänne, mm. tällästä;

5min pyörä
-Mave (-__-) 2x10x60kg, 8x80kg, 6x100kg, 5x5x115kg
-Julle 4x12x50kg
-Vatsat 3x20 ja kyljet 3x15 superina

-Alatalja 3x12x40-45kg
-Ylätalja 3x12x35-40kg
-Soutu 3x12x25kg/puoli
-Haukkarit tang. 3x12x18kg
-HAukkarit kässäreillä 3x12x8,5kg
-Kapee pena 2x15x20kg, 12x40kg, 8x50kg, 2x4x60kg, 5x60kg ja 3x65kg
-Ransk.pun. 3x12x18kg
-Ojentajat taljassa narulla 3x12x25kg
-Vatsat 3x20

Pyörä 5min
-Etukyykky 2x12x20kg, 8x50kg, 2x6x70kg, 2x5x90kg ja 5x95kg(!)
-Prässi 3x12x185kg
-Ojennukset/koukistukset pysäytyksellä 3x12x25kg
-Pohkeet smithissä 3x15x50-60kg
-Kyljet 2x15 20kg kuulalla ja hitailla pysäytyksillä


Tiistaina oli tarkoitus mennä myös treenailemaan Petterin kanssa jo puoliltapäivin, mut en tiedä miten tota penkkiäkin olin rykinyt kun olkapäitä myöden kädet ihan soosina. Jalat liekeissä tietty tosta kyykkyreenistä ja vatsat, kiitos noiden hitaiden pysäytyksien :D Tänäpä olisi taas treenipäivä ollut, mutta varmaan nyt sitten menee loppuviikko treenaamattomuuden parissa tän lenssun takia..Saatana.

Oon tossa jossain kohtaa asettanut itelleni tavoitteet tällevuodelle muutaman lajin suhteen. Meinas iskeä paniikki, kun on Jirin kanssa ollut puhetta, että lajit aloitellaan vasta ensivuonna. Noh, noi lajit on sellasia, että ne voi kyllä ottaa ihan hyvin ja Jiri oli samaa mieltä, eli pääsen aloittamaan lajitreenin periaatteessa jo tämän vuoden puolella 8) Ite ajattelin joulun ja uudenvuoden välipäiviö, mutta katotaan nyt vielä..Kaiken järjen mukaan mun tavoitteeni pitäis tulla suoritettua, mutta koska pessimisti ei pety niin asiasta lisää tuonnempana..Jotain puhetta oli myös ensivuoden treeneistä ylipäätään. Sarjat lyhenee (JEEEEE)! Aeribinen jatkuu, joka olikin tiedossa. Vaikka sitä sydämeni pohjasta vihaankin, niin aikalailla tunnollinen oon kyllä niiden kanssa ollut ja pariin kertaan jopa miettinyt vapaaehtoisesti niiden lisäämistä. Onhan kaikki kuitenkin kotiinpäin tulevaisuudessa.. Vanhana kilpauimarina oon tosissani ajatellut myöskin sitä uimista, mutta niin rohkee en vielä oo ollut, että noi adidaksen swimmarit oisin päälleni repinyt. Katsotaan..

Ja koska (ainakin toistaiseksi) mun yövuororupeama on ohi, niin oon saanut taas mun sosiaalista elämääni pikkuhiljaa takaisin. Viikonloppuna käytiin Kankaanpäässä Tomin ja Vilman tykönä. Visiitti ei ollut kovin pitkä kylläkään, kun Peppeä poltteli kaverinsa luona järkätty peli-ilta, mutta eniveis. Mukavaa oli ja toivottavasti ehdittäs uusiks paremmalla ajalla ja äkkiä!
Niin vaan on tuo meidän kummipoikammekin kasvanut <3

Edellisehtoona poikkesin myös Ulvilassa katsomassa kummilikkaani. Kovin kasvanyt neiti oli sielläkin...Noista pienistä kyllä huomaa, kuinka tää aika kuluu!

Nyt kuitenkin pientä siivoilua ja Sanna H tulee tänään poikkeamaan myöhemmin. Pitäs myös se karaokelevy hakea vielä, mutta se onkin sitten eriasia saako tässä nuhassa yhtään laulettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti