tiistai 27. joulukuuta 2016

Jouluja ja tappotreeniä.

9pv taas vierähtänyt kirjoittelusta. Nyt on jotenkin toisaalta ollut sellasta aikaa, et motivaatio on ollut ihan hukassa aika moennkin asian suhteen, mut silti ei. Vaikee selittää, mut no, kummiskin.

Tässä viimepäivinä on hirveesti ollut kaikkea! Jouluaattokin oli ja meni ja Lucalla nousi kuume aattona :/ Nyt alkaa olla paranemaan päin, mutta miesflunssa iski Peppeen uudestaan...Plaah.

Jouluaatto vietettiin koko peerheen voimin siis Pihlavassa mun äidin luona. Syötii ja sitten pukkikin kävi.


Niinkun sanoinkin, niin Luca tuli kipeäksi. Lahjojakaan ei reppana jaksanut avata loppuun vaan meni ottamaan pienet huilit. Tirsojen jälkeen avas lahjansa loååuun ja leikkikin, kunnes taas meni veto pois. Kotona sitten mitattiin kuume ja olihan sitä. Joulupäivänä Peppe meni sitten yksin Kellahdelle ja me jäätiin Lucan kanssa kotiin. Rakenneltiin lahjaksi saatuja legoja ja leikittiinkin hiukan, sen mitä Luca jaksoi :)

Joulupäivänä tuli oltua myöskin salilla vähän yläselkää ja käsiä rääkkäämässä...Ojentajat jonkin verran tukossa vieläkin, mut noin niinkun yleisellä tasolla; ihan jees treeni.

-Alatalja 3x12x45kg
-Ylätalja 3x12x35kg
-Kulmasoutu 3x12x20kg
-Haukkarit taljassa 3x12x15kg
-Haukkarit käsipainoilla 3x12
-Kapeepena 2x15x20kg, 10x40kg, 2x8x50kg, 5x60kg ja 2(3)x65kg
-Ranskpun. maaten 12x18kg, 12x23kg ja 7x28kg
-Ojentajat taljassa 3x15x25kg
Vatsat pallolla 2x15
Jalkojennostot pidolla 2x(?)
Lankutus


Tapaninpäivänä lähdettiin PEppen kanssa Tampereelle Ikeaan. Lucan vointi oli hiukan vielä epäselvä, joten hän pääsi hetkeksi Mummilaan. Olo oli kumminkin ollut pojalla tosi hyvä koko päivän. Kuitenkin sitten Peppe tuli kipeeksi ja reissulta kun paladuttiin, niin meni hakemaan Lucan yksin Peppen porukoilta. Takastulomatkalla autokin levis ja kyllä sieppas....No, onneks päästiin kuitenkin Pihlavaan ja sieltä sitten kotiin. Tänään saatiinkin auto sitten jo korjaukseen, Onneksi!

Ikeasta ei mitään ihmeempiä mukaan tarttunut, kaikea perus"krääsää".

Notta sellanen tapsanpäivä....

Tänäpä nukuttiin koko poppoo aika pitkään, Luca kaiken pisimpään. Petteri poikkes ja sit lähin viemää autoo korjaukseen ja sieltä suoraan salille. Ihan saatanan jäätävä tappotreeni jaloille. Vähän kun muuttelee sarjoja ja toistoja niin avot. Tää ei ehkä näin kirjoitettuna kuullosta pahalta, mutta saa kokeilla itekin :D

-Alkulämpö pyörällä
-Boxikyykky (vain neopreenivyö!) 12x25kg,  12x65kg, 12x85kg, 12x95kg, 10x115kg ja 5x135kg
-Hackkyykky Noususarja ilman taukoja; 4xkelkka, 4x15kg, 4x 35kg, 4x50kg ja 4x65kg. Parin minuutin palautus ja pudotussarja perään; 4x80kg, 4x65kg, 4x50kg, 4x35kg, 4x15kg ja 4xkelkka
-Reiden ojennukset 2x4x4x 15kg. Joka sarjan viimine toisto niin, et Petteri paino vastaan.
-Reiden koukistukset 5x4, samalla setillä kun edellinen.
-Kyykkyvariaatio smithillä 3x12x20-40kg

Voin kertoa...et kyllä meinaan sit hakkas jalat. Ja kyllä pääsi iteltäkin muutama vittusaatana sen muun ähinän päälle :D Saattaapi olla koivet aikalailla koetuksella paripäivää...Mut oli kyllä antosa reeni!
Salilta menin suoraan kauppaan. Oli aika tuskanen matka kävellä, kun oli tosiaan koivet ihan hapoilla...No, selviydyin kuitenkin ihan kotiin asti. Kotona söin ja poikkesin kaverilla, sielt poikkesin Meri-Porissa ja kotona olin tossa joskus klo 20 jälkeen vasta.


Huomenissa ei tainnutkaan olla mitään yhta asiaa enempää sovittuna, ni ajattelin uhrautua siivoilemaan ja harjamaan (taas) tota rakkia. Ihan käsittämätöntä, miten tota karvaa vaan irtoaa ja irtoaa...

Nyt kuiteskin vähän kahvia ja jos kohta unten maille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti