sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Hoploppia ja reenailuja sekä ensvuoden suunnitelmia blogin suhteen.

Tälle viikolle mahtui nyt sitten vaan kaksi treenikertaa. Perjantainen treeni kulki aika huonosti. Oletan sen johtuneen lenssusta ja siittä kun sinne salille ei tosiaan yli viikkoon päässyt.

Militarypunnerrus 2x12x20kg, 2x8x40kg ja 6x40kg
Vinopena 15x20, 2x12x30, 2x12x40kg
Epäkkät smithissä 4x15x40kg
Käsipainoilla (8,5kg) penaa ja flyes 3x12- superina
Viparit sivulle (käsipainot 6kg) ja eteen alataljassa 10kg- superina
Kyljet 3x15 20kgPoikkesin pitkästä aikaa Santulla tossa joku ehtoo ja oli kiva taas höpötellä pitkästä aikaa. Vaika noi kollarit ei enää ookkaan ihan meikäläisen ykkäsvalinta, niin kokeilin noita mun vanhoja kollareita, jotka Tallinnasta ostin tossa...öö...3-4v sitten? Tuntu kyl niiin mukavalta, mut ihan syystä oon ne Peppelle antanut. Ei kyllä pysynyt jalassa yhtään. Mut onhan ne nyt hienot...ja sävysävyyn mun batmanin kanssaki ;)


Lucalle ostettiin toinen joulukalenteri. Ja onhan tää ny sit aika khuuli? Ja vaikka pääasiassa mä fanittelen tässä taloudessa noita Dc comicsia ja MArvelia, ni Luca valitti tän ihan ite! Äitees poika :)


On taas niin monta päivää kulunut viime kirjottelusta, et ihan unholaan on jäänyt nää viimepäivien puuhailut! Noo mutta eniveis.

Lauantaina Anna pyysi mua Lucan kanssa seuraksi Hoploppiin ja sinnehän me sitten lähdettiinkin. Koko Kyliksen kopla oli mukana Petteriä lukuunottamatta.


Kivaa oli kunnes....Eeviskä kaatui. Kaatuminen näytti ihan normaalilta taaperon kaatumiselta, mutta polvessa kumminkin sitten olikin jotain ja lääkärireissuhan siittä tuli. :(

Lauantaina Tomi, Vilma, Jami ja Ohtiskin poikkes.
Poikkesin sitten illemmalla vielä Jennan ja Jirin tykönä ja sitten kun tulin kotiin niin katteltiin vielä leffaa.

Tänäpä uhrasin aamupäivän siivoilulle ja myöhemmin poikkesin Annikaa moikkaamassa. Oltiin sovittu aikasemmin, että Annika tätä mun tukkaani hiukan leikkais ja sehän sitten leikattiin. Nyt on taas enemmän eteenpäin pitenevä polkkis ja hope so tää nyt katkeilun sijaan alkais kasvamaan :D Huomenna vielä hiuka färiä tähän jäätävään juurariin ni avot. Tattis Annika!

Annikalta lähdettyä poikkesin nopsaan meen Sannalla ja siittä kotiin ja salille. Aattelin tota paskamavea tehdä. Valmiiksi jo alkoi ärsyttämään, kun tiesin, et se ei kumminkaan kulje. Tälläkertaa jätin kuitenkin remmit pois. Ja siis tänäänhän se mave kulki! Eka kertaa sitten syyskuun mua ei vituttaut yhtään maastavetotreenin jälkeen! Koska kuitenkaan tää lenssu ei oo vieläkään ihan kokonaan talttunut, niin maksimeihin asti en mennyt, eikä kyllä muutenkaan ollut tarkotus. Viiminen sarja tuntu kuitenkin helpolta ja kevyeltä; 3x140kg. Otin ton myös videolla ja onhan niistä remeleistä hyötyäkin ollut; Asento nimittäin oli aika hyvä (ehkä...).Jos vaikka alkais toi mavekin taas kulkea...Hope so!

Oon tässä jonkun aikaa miettinyt yhtä juttua, mitä alkasin tänne blogiin duunailemaan ensvuonna. Aattelin et aina sillontällön, menis tekeen ihan (mulle) uusia juttuja. Tyyliin vaikka vapaaottelua, jotain tanssijuttuja etc. Vähän niinkun jottai lajikokeiluita, mut ihan erilaisiin lajeihin. Katsotaan ja palataan siihen myöhemmin.

Nyt kuitenkin vähän iltakahvetta vielä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti