torstai 10. marraskuuta 2016

Long time no see!

Nonniin. Saimpa tän tietokoneeni huollosta. Tosin, tää on enemmän paskana kuin sinne mennessä! Ensinnäkin, näppis toimii silloin kun huvittaa. Tässä kun tätä postausta kirjoittelen, niin tietokoneen volyymitaso muuttuu samaan tahtia, kun tähän syötän tekstiä. Tää jättää näemmä myös kirjaimia mukavasti välistä, joten en tiedä kuinka selkokielinen tästä postauksesta tulee...Voi vittu, että menee hermo. Kone saapui siis eilen. Heti kun käynnistin tän, ni hokasin, että jotain on nyt vialla. Se käynnistys kesti ihan tuhottoman kauan...Noh, sitten vihdoin kun tää paska avautui niin tsadaa; Akkua 2% jäljellä ja se näyttää samaa edelleen. Kone ei siis lataudu, mutta pitää ton kaksiprossaa kyllä, kunhan vaan on johdon päässä. Ilman johtoa tietenkin siis sammuu välittömästi.

---

Jaahans, alotin ton kirjoittamisen sillon kun kone tuli huollosta (n. pari viikkoa sitten..) Ja nyt kun näppis taas toimii, niin pääsin jatkamaan. Katotaan, nyt, lagaako tää paska taas kesken kirjoituksen.

Odottelen Hp.ltä nyt siis taas soittoa, että mitäs nyt. He tarjoutuivat lähettämään mulle uuden akun, mutta totesin, että se ei varmaan korjaa sitä, että tää vetää volumet itsestään nolliin vähän väliä ja että näppis toimii aina sillontällön. Selvittelevät asiaa ja tätä vitun selvitystä on nyt kestänyt taas viikon...No mutta, eteenpäin.

Tässä kirjoitustauon aikana on ollut kaikennäköstä ja on harmittanut tosi paljon, etten oo päässyt kirjoittelemaan tänne! Treenejä, edelleen yövuoroja, koulunkäyntiä ja anatomian oppimista sekä anatomian harjoitustenttikin oli eilen. Oli halloweenikin tossa välissä. En ala kaikkea tänne kirjailemaan, mutta kuvia laitan (jos ehdin ne tänne lataamaan enne kun tää kone taas levahtaa). Nyt huomasin uuden ongelman tässä paskakoneessa, se ei enää tunnista mun puhelintani usb-portista, joten katotaan saanko näitä uudempia kuvia lainkaan...Tässä nyt muutamia.
Oriflmelta tilasin kulma- ja rajaustussin sekä kulmille tarkoitetut värit. Toi kulmatussi on ihan maailman paras!!Oltiin myös messuilla Lahdessa tuossa jokunen viikko takasin. Vähän oli jotenkin huonommat kyllä, kun viimevuonna. Protskupatukoita ja Nocco-tölkkejä oli joka paikassa, mutta esim vaattita tosi vähän.. Lisäravinteita, vetoremmit, rannetuet ja protskusheikkereitä tuli ostettua.
Ystäväni Jaana täytti muutamaviikko sitten 30 ja hän oli järkännyt juhlat. Teemana oli elokuvat ja mää olin sitten  Mansonin ja Monroen sekotus. Juhlat oli  mukavat, vaikka Santulta lainaamilla kengillä sainkin toisesta nilkasta nivelsiteet venytettyä :D

Sitten kuvia vielä parin viikon ajalta.


Yöt oon viettänyt suurimmaksi osaksi siis mun entisellä työpaikallani vähänniinkun ekstraajana. Alunperin luulin, et hommia ois vaan viikko, mut onhan niitä jatkunut nyt sitten jo syyskuun vikalta viikolta asti. Jonkunverran on vaikuttanut mun rytmeihin ja rytmittömyyteen ja sen näkee jo näistä silmäpusseistakin---Tosin, tosta kuvasta niitä silmäpusseja ei onneksi näy. Useampaan otteeseen oon kaivannut vuorokausiin lisää tunteja, jotta ehtisi tekeen töitä, treenaamaan, lukemaan anatomiaa, käymään koulussa, olemaan vähän kotonakin muutakuin nukkumassa. Aika rankaksi on ajottain käynyt ja sen huomaa varsinkin viikonlopuista, kun ne on sitten täynnä ohjelmaa. Sosiaalista elämää en oo kovinkaan paljoa kerennyt elvyttämään tän työrupeaman aikana, mutta onneks tää on vaan hetkellistä. Vaikka juurikin tuo hetkellisyys on se huono juttu, kun ei tiedä, onko töitä seuraavalla viikolla ja jos on, niin kuinka paljon. Suunnitelmia en oo juurikaan voinut tehdä edellisten viikkojen aikana.Toi anatomian värityskirja on ollut ihan mielettömän hyvä! Adlibriksessa vielä alle kahdenkympin. Suosittelen jokaiselle, joka anatomiaa opiskelee. On kyllä hyvä vaikka englanniksi onkin.


Eeviä kävin moikkaamassa, mutta neiti oli jo nukahtanut :)

Sitten tulikin se koko vuoden odotettu Halloween! Olin senverran innoissani, että mun maskista unohtui "lasinsirpaleet", mutta meni se nyt noinkin. Ekaa kertaa käytin myös nestemäistä lateksia ja koin sen huomattavasti helpommaksi työstää, kun arpivaha. Kymmenen pistettä siis Mehronin nestemäiselle lateksille!
Mites sitten ne treenit on kulkeneet?

No, ihan jees. Tää peruskuntokausi oli ensin mulle vähän olevinaan tylsää, kun lajit jätettiin nyt sitten vasta vuodenvaihteelle. Oon kuitenkin nyt alkanut ihan tykkäämään tästä "pumppailusta" ja varmasti ne lajitkin sitten maistuu ihan eritavalla, kun ne taas aloitetaan, joten niitä odotellessa...On kyllä jo alkanut oleen niitä aikamoinen ikävä.

Tän viikon loput treenit mennäänkin kevyesti. Edellinen mave, kapeepena ja kyykkytreeni oli liki maksimirautoja, joten nyt sitten hieman hölläillään. Ensviikolla sitten taas tositoimiin.

Aloittelin tossa taas syömäänkin ihan kunnolla, mutta ne hiilarit eivät mulle vaan edelleenkän sovi, joten tarkotuksena on vetää taas hiilarit alle 100g/pv. Onneks mulla se ei vaikuta juurikaan treeneihin tai muuhun jaksamiseen.

Viime postauksesta on niin tolkuttoman pitkä aika, et oon ihan pihalla nyt itekin. Toisaalta on ollut kauhee hinku päästä kirjoittamaan, mut toisaalta on myös käynyt mielessä pari kertaa lyödä koko blogi jäihin, ainakin hetkeksi. Toivottavasti tää kone alkaisi nyt sitten pelittämään ihan kunnolla, niin mielenkiinto tänne kirjoitteluun pääsisi ehkä ihan uusiin sfääreihin . Huollon jälkeen tää kone ei oo kertaakaan antanut näppiksen toimia näin kauaa ja nyt tässä toimii äänetkin. Ihmeiden aika ei ole ohitse..

Nyt kuitenkin kone kiinni ja kokeillaan toiimiko se vielä huomennakin....

2 kommenttia:

  1. Terve! Kiva kuulla sinusta. Tämä on yksi niistä harvoista sivuista, jota viitsii lukea. Kiitos siitä :)
    Tsemppiä treeneihin. Annika

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja mukava kuulla, että blogini on mieluisa!! :) Kone ainakin toistaiseksi toimii, joten tänään odotettavissa jo uutta postausta!

    VastaaPoista