sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Isäpäivää ja paitaseinää.

Niin se viikonloppu taas mennä hurahti. Näppis näyttää taas ainakin toistaiseksi pelittävän ja nyt sain taas usb-portinkin toimimaan, eli kuvien siirto sujui tälläkertaa kivuttomasti.

Reenattukin on ja yhen reenin voisin tähän lätkästä. Kevyttä pumppia ollut vuorossa nyt pari treeniä ja myös seuraavat pari treeniä. Sitten alkaakin taas takominen.

-5min pyöräilyä

-Militarya 2x12x20kg ja 3x10x30kg
-Vinopena 2x12x20kg ja 3x12x30kg
-Pystypunnerrus käsipainoilla istuen 4x12x6kg
-Penkki käsipainoilla/flyes-superina x3 4x12x5kg
-Facepull 4x15x15kg
-Epäkkäät smithissä 4x15x30kg
-Takaolkapäät penkillä 4x12x3kg
-Viparit sivuille/eteen superina x4 5kg käsipainoilla6

-Vatsat taljassa 3x20x25kg
-Kyljet 2x20 24kg kuulalla


Huomaa kyllä, et on hiukan noi rytmit sekasin meinaan noista yövuoroista..Heräsin  perjantaina ennen klo 5 aamulla enkä saanut unenpäästä enään kiinni. Sen kyllä huomas sitten ehtoolla, kun tohon sohvalle taisin klo 18 jälkeen simahtaa. Kymmenen maissa siirryin sänkyyn ja lauantaina aamulla heräsin taas klo 5. En kylläkään noussut ylös vaan jonkun aikaa oli sellasta "väkisinpyärimistä", mut sain sitten kummiskin unenpäästä kiinni jossain kohtaa ja 8 jälkeen taisin sitten heräillä uusiksi ja nousin ylös.Perhe Kyläsaari poikkesi ja myöhemmin myös Pepa tuli meille. Tarkoituksena oli mennä poikien kanssa Hoploppiin, mutta sinne nyt ei sitten lähdetykään. Mä lähdin ruokakaupoille ja myöhemmin sitten Peppe vei Pepan kotiin.


Me alettiin Lucan kanssa kattomaan niinkin nostalgista elokuvaa, kun Jumanji. Sen jälkeen katottiin vielä;Mä harvoin nukahdan kesken elokuvan, mut tässä n. puolessa välissä vaan sammahdin. Tarviipa jokupv tsiigata loppuun.

Tänäpä sitten vietettiinkin Isäinpäivää. Aamulla Luca keitti Peppelle kahvit ja toi kortin sänkyyn. Kauaa ei ehditty kotona vitkastella, kun otettiinkin suunnaksi Kellahti. Siellä odotti komiat sapuskat ja tietty kakkukahvit! Sieltä sitten Pihlavaan meen Pappan luo Sannan, Jempun, Pepan, Peppen, Lucan, äidin ja Oskun kanssa. Lisää lisää kakkukahvia ja viimeinen määränpää oli mun isäni luona. Siellä ei toi pulla oikein enää uponnut, mut kahvia meni kyllä.
Alkuehtoosta oltiinkin sitten kotona. Mä vähän siivoilin ja aloitin Lucan huoneeseen pienen projektin;
Tai siis siinä mielessä oon tän prokkiksen jo aloittanut, että olen noita vahvamiesten/naisten kisapaitoja saanut kotiin saakka,mutta tänään pääsi nyt siis ensimmäiset seinälle! Alkuperänen plääni oli laittaa paidat nastoilla kiinni. Mun hermot petti siinä touhussa alta aikayksikön..Ei näyttänyt yhtään hyvältä. Mietin eka, et olsin antanut olla ja myöhemmin ostanut kaikkiin paitohin kehykset, mutta koska "kaikki mulle heti nyt", niin lähdin kaupasta ostamaan rautalankaan ja väkersin paidat näin. Tää olikin hyvä ja nopee ratkasu! Paitarivejä mahtuu tulevaisuudessa useampikin allekkain :) Luca tykkäs paljon, joten kiitokset mukana olleilla ja niille, jotka mukaan on luvanneet lähteä, mutta paidat ei vielä meitä ole saavuttanut. Tästä tulee niin magee 8)

Nyt kuitenkin pikkuhiljaa sänkyä kohti. Yövuorot jatkuilee taas huomenissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti