maanantai 5. syyskuuta 2016

Vähähiilarista menoa ja anatomian opiskelua.


Kovin taas on päivät kulunut nospaan, taas on maanantai vaikka sekin just mukamas oli.

Torstaina pääsin vihdoin sinne fyssarille ja kyllä niin maan perkeleesti taas sattui....Mutta se kipu vei menneessään myös sen päänsäryn, niinkun ounailinkin. Kalvoja vähän availtiin ja tukossahan ne oli, niinkuin lihaksetkin taas. On tää hienoa....Toiv. pysyis auki nyt taas jonkun aikaa.

Perjantaina Lucan kanssa poikettiin eskarin jälkeen kahvilla Shellillä. Omar munkki huusi mun nimeä vitriinistä, mut tyydyin vain kahviin. Minimaalisilla hiilareilla oon nyt mennyt viikon. Luca ei syönyt loppuun omaa omar-munkkiaan, mut hampaar irvessä ja verta itkien jätin Lucankin munkin lopun syömättä. Omar-munkki jos mikä, testaa meinaan selkärankaa :D


Turvotus ja sellanen ylimääränen pöhötys kropasta oli laskenut hyvin jo perjantaihin mennessä, joten illalla aattelin vähän mätätä. Hiilareita kartoin silti ja munapohjapizzaa tein. Tällä kertaa pohjakin onnistu täydellisesti ja uskallan melkein väittää, että jos sitä pizzaa söisi joku, ketä ei pohjan "inciä" tiedä, ei IKINÄ uskoisi sen olevan vain pelkästä kanamunasta tehtyä. Koostumus, paksuus ja suutuntuma oli kyllä (kerrankin tämmöseltä kokkikolmoselta) nappisuoritus!
Hiilarit tähän herkkuun koostu aikalailla suurimmaksi osaksi tosta tomaattipyreestä. En tie, mut kyl saatana oli hyvää!  Mmmmmmm......Ehkä uusiks ensviikonloppuna? ;)

Lauantaina meille tulikin yökylään "Ohtis". Siittä onkin jo tovi, kun noin pikkusta vauvelia on päässyt hoitamaan, mut hyvin Peppen kanssa pärjättiin ;) Luca tykkäs taas kauheesti, kun oli "mukamas" seuraa.  Lauantai vierähtikin aikalailla kotona ollessa ja vauvaa ihmetellessä.

Sunnuntaina kun Ohtis iltapäivällä lähti kotia kohti, niin mä lähdin vähän kirppiksille. Patakirppiksellä ja Friitalan löytötorilla kävin ja ne ei kyllä petä koskaan! Pakko sen verran kyllä sanoa, että Patakirppis on nyt mennyt "paremmuudessaan" F.löytötorin ohi. Kävin sitten vieelä honkkarissa ja Facekirppiksn kautta hakemassa yhden...öö....lipaston/vitriinin mikälie. Tuunaushommia aloittelin ton hökötyksen suhteen, mutta se ei nyt päässytkään ajamaan asiaansa siinä, mihin ekana ajattelin..Katsotaan nyt mihin se päätyy sitten loppujenlopuksi. Tänään bongasin facekirppikseltä toisen laatikostosysteemin ja sen kävin hakemassa. Sen tuunailu alkoi myös tänään, mutta jatkuu huomenissa.  Niinjoo, vessakin on kokenut pienenlaisen muodonmuutoksen! Nyt on sen verran paljon taas duunailtu, että alkaisko pikkuhiljaa oleen sen ns. sisustuspostauksen aika....Saattaisi olla!
Tänäpä olikin sitten (taas) maanantai, joka tarkoittaa roadtrippiä Kankaanpäähän. Koulupäivä oli kiva ja se meni nopsaan! Kauheita tietoiskuja ollaan nyt saatu/opiskeltu lihaksista ja muista noista oleellisista jutuista. Liikaa tietoa mun päähäni :D No mutta pikkuhiljaa. Pientä logiikkaa anatomian sanastoon on alkanut jo hahmottua ja kun ollaan toisistamme etsitty ja toisiimme piirretty lihasten lähtö- ja kiinnityskohtia sekä niiden funktioita, niin ne alkaa paljon paremmin päässä hahmottua. Keskiviikkona olis sitten tiedossa jo otteiden harjoitusta.

Huomenna olis tarkoitus mennä salille ja iltapäivän ajattelin ihan vaan olla ja yrittää tyydyttää tätä mun sisustusinspishimoani. Katsotaan, katsotaan .

Nyt pikkuhiljaa untenmaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti