tiistai 13. syyskuuta 2016

Kirppislöytöjä, sisustelua ja tuunailua ja kaikkea muuta.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET SCL.N MM-KISA-POSTAUKSEEN.!!!!!

Nonniiiiin...Tähän postaukseen tuleeekin vähän kaikennäköstä, niinkun otsikosta päätellä saattaa.

Aloitellaan vaikka tolla kirppis/sisustushommelilla.

Mulla siis ollut nyt joku parisen viikkoa ihan hirvee sellanen tekemisenmeininki tän kämpän suhteen. Vaikka haluisin laittaa lattioita ja seiniä myöden pinnat uusiksi, ni ne saa odottaa ja koitetaan nyt mennä näillä sisusteluilla vaan. (Mulla myös suunnitelmissa joskus laajennus tähän kämppään, mutta ei mennä siihen nyt). Kävin siis tossa joku sunnuntai kirppareita kiertelemässä pitkästä aikaa ja mukaan tarttui yhtäsuntoista roinaa.





Itseasiassa toi lipasto/vitriini/kaappi-mikäli-onkaan (10e) on facebook-kirppiksltä, mut samalla ajeelulla sen kävin hakemassa. Alunperin suunnittelin siittä tulvan kenkäkaappi, mutta se idea veditty siinä, että se ei ollutkaan tarpeeksi syvä. Nyt se seisoo tuolla makkarissa odottaen jotain ideaa, mihin sen laittaisin. Ja Peppe tykkää :'D Noi kanaverkkokorit ostin Patakirppikseltä, 5e kpl. Mut nekin nyt vaan odottaa jotain sopivaa kohdetta, kun ei nyt sitten myöskään eteiseen päässeet. Noi mustat Luhdan korit oli myös hyvä löytö, 1,90/kpl. Vihdoin on topspuikot ja vanulaput siististi esillä mut silti helposti saatavilla.

Pitkän aikaa oon halunnut vessaan muutosta. Se ei oo koskaan ollut mun mieleeni, erilaisista laatikostoista ym huolimatta. Se on ollut semmonen "noh, jooo.....". Mut voitteko kuviteella, et mulla kävi sen suhteen ihan sikahyvä tuuri? :D Anna.R oli käymässä ja kysyin vähänniinkuin ohimennn, et ei sulla olis sellasta korkeeta ja kapeeta kaappitsydeemiä ylimääräsenä. Anna vastas, et joo on sillä kellarissa. Siis voiko tämmöstä munkkia edes käydä? :D No, mä annoin Annalle sen vessassa olleen korihässäkän ja sain tilalle nyt sen kaapin. Se oli just sellanen, mitä mielessäni näin.



Noita Bolsiuksen "huonetuoksuja" saa Prismoista ja hintaakin on vaan n.4e per pullo. Tykkään noista vanilja-aromisista. Ja onhan toi puteli ihan semisiistin näkönenkin, ni ei tarvi ns. piilotella.


Olohuoneessa ei kauheasti oo tapahtunut mitään ihmeellistä ( en kyllä silti edes muista, koska oon siittä viimeks kuvaa tänn laittanut...) . Valokuva seinä sai siinä mielessä uudistuksen, että pistin kaikki ne kuvat ihan peruskehyksiin. Tilasin uusia kuvia, joten kuvaseinäkin on nyt päivitetty.

Olohuone oli kutakuinkin tämmönen jossain kohtaa;








Noi johdot tarvis varmaan teipata jotenkin, kun tekee kyllä niin karseen näkösen tosta koko asetelmasta...Niin joo ja siksi tv-taso ja sohva vaihtoi taasen paikkaa, koska taloon tuli suBBari 8) eli toi musta mötikkä joka näkyy tossa sohvan takana. Pitäs vaan siitäkin maalata noi hirveet pyökinväriset listat pois..Ugh.  Olohuoneen pöydän haluaisin kokonaan pois tai ainakin vaihtaa paljon pienempään. Eipä oo vielä vastaan tullut sellasta joka ois sykähdyttänyt, mutta eiköhän sekin sitten aikanaan....Niin ja haluisin uuden/t sohvan..Toi beige ei vaan mun silmää miellytä. Varsinkaan, kun muuta beigeä täällä kämpässä ei juurikaan ole.

Sitten osioon makuuhuone. En muista, koska viimeks siitäkään oon mitään laittanut, mut eniveis.
Laitetaan tähän yks (ajalta jotain...en muista) ennen-kuva;



Ja millanen se nyt sitteen on;




Nyt itseasiassa kun tota kuvaa kattoo, niin aika montakin kirppishankintaa siinä näkyy. Lampunvarjostin Patakirppikseltä 4e, yöpöydät muistaakseni yht. 20e facekirppikseltä, päiväpeitto ja harmaat koristetyynynpäälliset facekirppikseltä 20e, yöpöydän lamput (kolme eri kirkkautta kosketussäädöllä) 10e/kpl, Vallilan matto (+plus kaksi pienempää samanlaista) 50e facekirppikseltä. Noi verhot, lila huopa ja lila koristetyyny on myös facekirpuilta. Seuraava askel on päästä eroon noista viiksitauluista ja tohon seinälle sitten jotain muuta..Meen makkarissa oli ennen vallilan verho, mut se meni nyt uudistuksen myötä Lucan huoneeseen. Ja kyllä noi valkoiset nyt sopii paremmin tonne meen makkariin. Yöpöydistä tykkään paljon, mut nyt toi väri ei sovi enää sitä vähääkään, mitä se mukamas joskus teki...Hmm...

Sitten eteiseen....Sekään i nyt mitään mullistavaa ole kokenut, mut koska toi mun kenkäkaappihommelini meni harakoille, niin olihan jotain tehtävä....No, kuis sattuikin, että bongasin facekirppikseltä laatikoston. Pieni hionta ja maalia pintaan ja avot.





Tossahan oli ennen siis sellanen huomattavasti leveämpi laatikosto, joka on nyt Lucan huoneessa. Toi vaateryteikkö tossa vasemmalla seinällä kauhistuttaa mua ja haluisinkin sellasen pystynaulakon. Peppe kyllä tyrmäs idean, koska sehän tulis tohon laatikoston viereen ja näinollen toi ihana tapeetti peittyis aika paljon. Olin yllättynyt Peppen komemntista, koska se ei usein sekaannu näihin mun hullutuksiini...Onhan se osin tottakin, mutta olishan se nyt paljon siistimpi, kun toi nykynn viritys..Noh, katostaan. Tosta tikapuu/tauluhässkästä mulla on kuva ollut täällä ennenkin, mut se on vaa nin hieno ja osuva! Laatikosto oli 10e, tikapuut aikoinaan 6 vai 8e ja toi taulu jotain samaa hintaluokkaa. Noita pieniä pellavasydämiä mulla on useampikin ja niiden hinta on ollut 1-2.5e välillä.

Sitten se Lucan huone/ siellä oleva vaate(romu)komero....Mulla on pitkän aikaa ollut karvat pystyssä kyseisen osion kanssa, muttamutta.... Laitan tähän pari kuvaa millanen se Lucan läävä on ollut ( monta kertaa muuttunut ennn näitäkin, mut kaks viimisintä)



Sitten ostin Lucalle ton puolparven ja huone hiukan taas muuttui.

Tosta sohvasta oon halunnut eroon jo pidemmän aikaa ja vihdoin pääsinkin. Sampin, kuin tosta puolparvisängystä, koska Luca ei siitä sitten loppupeleissä yhtään tykännytkään, vaan nukkui usein tossa sohvallaan.. Aloimpa selailemaan vähän faceebookin antimia ja löysin yhdestä kirppisryhmästä Lucalle uuden sängyn.




Toi huone on malliltaan tommonen pitkä ja kapea, joten sen sisustaminen on oikeasti aika haastavaa. Sänky nyt ei paljon tässä kuvassa näy, mut se on se Ikean Minnen-sänky (50e, sis. patjan ja petarinkin) ja sen pituutta saa säädettyä. Tossa näkyy myös tuo laatikosto, joka oli ennen tuolla eteisessä. Sekin on facekirppikseltä, 10e. Toi Vallilan matto on tori.fistä ja hintaa sillä oli 15e. Nyt hakusessa Lucan huoneeseen uutta päiväpeittoa ja noita lelulaatikoita ja koulupöytää myös ja sitten se järjestely melkein taas jotenkuten vaihtuukin varmasti. Nyt kun oon koittanut tänne kämppään saada violettia ja inan turkoosia, niin sitä turkoosia koitan nyt sitten alkaa tonne pojan huoneeseen sumplimaan, kunhan sopivia härpäkkeitä vain vastaan tulee. Kun menin tota sänkyä sovitusti noutamaan, niin myyjä siinä puhui, kuinka on vihdoin saanut laitettua kaikennäköistä tavaraa myyntiin facebookin kirpuille. Tuli ouhe jostain kaapeista ja mä tietty uteliaana kärppänä kysyin, että millasista kaapeista on kyse. Samaan settiin olis kuulun kaksi kaappia ja kaksi laatikostoa (samaa sarjaa keskenään) ja hintaa koko rykmentillä oli 100e. Sanoin myyjälle varaavani ne, että keskustelisin Peppen kanssa vielä asiasta. Päädyttiin kompromissiin, että ostetaan vaan kaapit, koska laatikostoille ei oikein tarvetta oo. Vaatekomero on edelleen täys katastrofi, mut huomattavasti taas parempi, kun mitä oli.




Ja kyllä, kissojen vessat ovat siellä myös nykyään. Vessassa on enemmän tilaa nyt huomattavasti! Vaatekomeroon on suunnitteilla laattalattia. Toisaalta haluisin ne seinät purkaa vallan pois, ja tehdä jonkinnäköisen kiinteän vaatekaapiston sinne, koska toi komerokin on niin typerän kokoinen..Noh, katsotaan sitäkin sitten joskus. Ja tosiaan, noi kaapit nyt sitten oli huimat 50e.


Tää on kyllä yhden sortin ikuisuusprjoketia...Nytkään en oo tyytyväinen kokonaan mihinkään huoneeseen, mutta kai se tästä :D Jos olis enemmänkin tota ylimäärästä, niin tosiaan lattiat ja tapetit vaihtaisin (Peppe vaihataisi) samantien.

Siinä tais olla sit se sisustusosio.

Nyt kun oon koittanut vähän reenailla tota photoshopin käyttöä noissa kisakuvissa, ni tuli mieleen, että vois koittaa joskus muokkailla vähän muunlaisiakin kuvia. Sunnuntaina kun oltiin Kyliksessä synttäreitä vieettämässä, ni nappasin meen ja Petterin autosta ihan muuten vaan kuvia. No niitä koitin vähän fiksailla photarilla. Ei mitään ihmeellistä, mut kyllä aika ero tuli. Mua silti ärsyttää edelleen, että miks en vaan osaa kunnolla säätää tota paskakameraa ja miks en osaa vaan heti käyttää kunnolla tota photoshoppia. Mitenniin malttamaton?





Sitten vähän reeneistä. Hyvin on kulkenut!  Sunnuntaina oltiin Petterin kanssa reenailemassa enne synttäribailuja, farmarikävelyä ja mavea. Farkuilla oli viimonen matka 97,5kiloapeer käsi ja matkaa tuli inan päälle 15m. JA kyllä vitutti. Askellus oli aika rivakkaa ja suht. tasaista noihin painoihin nähden, mut näppi antoi periksi. Kyllä sitten meinaan vitutti kun ne vaan tippu. Tai lähinnä toinen vaan, mut kummiskin. Perkeleen vittu kun sieppaskin.. Mavessa vähän uuden asennon hakua kevyellä painolla 15x3. Nahat alkoi käsissä aikalailla huutamaan hoosiannaa jo ja kyllä alkoi toi mavekin nyppimään, kun en vaan tajua. Huoh. No, perään sitten vielä vatsat ja kyljet. Vatsoja en edelleenkään saa tehtyä sellasella hyvällä tyylillä jumppapallon kanssa ilma, että koivet on seinässä kiinni ja sekin alkoi ärsyttämään. Mikään ei niinku luonannu, vaikka kuitenkin oli hyvä reeni.




Viimeviikolla tein jokupäivä vähän merkkaria. Ja voi viddu mut tuli sitten paikat kipeeksi, kun pitkästä aikaa vetelin maksimiraudoilla. Vatsalihakset ja epäkkäät/olkapäät oli aika naminamia seuraavana päivänä.  Viimonen 20m pätkä 235kilolla. Vuosi sitten sama matka mentiin 215kilolla, et jotain kehitystä son tapahtunut. 235kilolla oon meennyt ennenkin, mut en koko rataa oo loppuun päässyt. Keskikroppa alkoi niin perkeleesti taas vatkamaan, joka kertoo täysin vaan siitä, että korsettireeniä lisää. Yyh. Aerobista pitää nyt myös ( tais siis....pitäisi..) lisätä, koska toi kuntopuoli ei oo tämmösellä punkerolla kovin vahva osa-alue.



Tänäpä olis hieroja ja sen jälkeen vähän eetukyykkyä olis tarkoitus mennä tekemään.

Koulusta sen verran, et oon kyllä tykännyt! Nyt ollaan jo alettu käytännössä teekeen toisillemme hierontaotteita ja Peppe on sitten kotona vielä saanut olla koekaniinina. Ihan mahtitouhua kyllä. Ja anatomiakin alkaa jotenkuten jäämään tonne kalloon, vaikka edelleen on paaaaaaaljon opittavaa..

Pari omaa lärviä viel tähän ja sit pidän kahvitupakkahetken!





2 kommenttia:

  1. Sulla on kyllä sisustussilmää! Ja samoin kuvaussilmää! Voisin vaikka palkata sut ottamaan mun vauvavatsakuvat :)

    VastaaPoista
  2. No kiitos! :D Empäs ookkaan koskaan kuvaillut vauvamahoja...Tai edes mitään sen kaltaista! Why not, silti :)

    VastaaPoista