torstai 11. elokuuta 2016

Kyllä nyt ennätykset paukkuu!!

Ihan sanoinkuvaamattoman hyvä fiilis kahdesta tänviikkoisesta treenistä. Maanantaina tosiaan tuli se kauan odotettu  uusi tukkipunnerruslukema; 70kiloa.

Eilen lähdin vielä illalla salille ja ajatuksena oli maastavetoa tehdä, jahka selkä kestäisi sitä jo. Edellisestä kerrasta on vierähtänyt jo parisen kuukautta muistaakseni juurikin tuon selän takia, se on komiasti alkanut aina tossa mavessa vihlomaan niin jätin mavea pois treeneistä vallan tossa kesällä kun oli kisoja tulossa. Nopreenivyön pistin päälleni jo heti aloituspainoissa ja 70kilon kohdalla laitoin jo kunnon vyön. Ei ainakaan sitten siitä ole kiinni jos/kun toi selkä alkaa vineemään. Pidempää sarjaa sain vedettyä hyvin. Sitten olikin tangossa  100 kiloa, 120 ja 130kiloa. Hyvin tuli noi kaikki ja pienen sarjan tein kaikilla.


Nojoo, satkulla meni vielä pitkä sarja, mut enivei.

Selkään ei vieläkään tullut minkäännäköisiä pahoja tuntemuksia ja lastasin sitten sen 140kiloa. Se liikkui aika kyvyesti, joten lastasin maksimiraudan; 150kiloa. Nosto lähti vinossa ja se teki nostosta aika vaikean oloisen...No, Annina kysyi kuitenkin, että "jaaha, sit satakuuskyt vai?" Mä olin hiiiiiirveen skeptinen, mut lastattiin se kumminkin. Tämä samainen rauta jäi mun polviin sillon helmikuussa...Mut mitä saatanaa; SE NOUSI YLÖS!! Ja nousikin helposti. ei tussahtanut mihinkään vaan nousi kokomatkan tasaisesti ylös.  Kyllä meinaan tuli hyvä fiilis. Ja kun edellisnäpäivänä just punnersin sen tukinkin. Selvästi toi tahaton treenitauko joka oli tossa heinäkuun aikoihin, teki tehtävänsä ja varsin positiiviseen suuntaan. Ja treenitaukoa oli siis siksi, että oli noita kisoja aika tiheästi tossa ja sitten meni mukavasti toi polvikin siinä samassa

Punnerrus ja varsinkin juuri tukkipunnerrus on mulla ollut omasta mielestä iso kompastuskivi, vaikka noita lastwomanstanding-tukkipunnerruksia ei ookkaan nyt kisoissa ollut, mut silti. Tukkia treenasin paljon ennen smkisoja, mut muutamia viikkoja ennen h-hetkeeä se maksimitukkipunnerrus muuttui talonvedoksi, joten tukkitreenit jäi.

Maastaveto on mulla ollut myös hiukan hankala. Ei niinkään fyysisiltä välityksiltään, mutta psyykkisesti. Ja varsinkin, kun toi selkä on sitä vastaan hanannut. Taukoa on ollut siitäkin ja sekin nähtävästi oli enemmän kuin hyvä juttu. Toivottavasti saa alkaa sitäkin treenailemaan nyt kunnolla ilman, että toi selkä siittä ottaa nokkiinsa.


Vaikka oon itselleni vannonut olevani hehkuttamatta näitä mun treenijuttujani muualla kun somessa, niin pakkohan se oli heti viestiä laittaa watsapissa eteenpäin...

Tänäpä huilipv ja huomenna sitten taas treenailemaan!

----------

Näköjään en ollut tätä postausta vielä julkaissut, niin laitetaan sitten tähän samaan syssyyn muutakin shaibaa...

Eilen oli huilipv salilta. Poikkesin Mirkan luona ja sitten vielä Santun tykönä. Kotona olin vasta illalla n.22.30.

Tänäpä saapui postissa mun koulukirjani ja nopsaan sitä vilkasin....Voivoi kun mulla on paljon opittavaa :DPetterin kanssa oltiin sovittu, et mennään kuudelta treenaamaan. Jalkatreeni oli käynyt mielessä, onhan viimekertaisesta kunnon koipipumpusta aikaa! Kyykyllä aloitettiin ja sarjat ja painot meni kutakuinkin näin;

-40kg x12,60kgx8, 80kgx6, 100kgx5 ja 105kgx3x3
-Hackkyykky 3x8 (+20kg,+30kg ja +30kg)
-Jalkaprässi 12x(?)---->3x285kg ja siittä pudotuksilla alas....Aijaijaijaijaij

Ei sitten meinaan oon pitkään aikaa koivet tähän tahtiin tutisseet...Ja iski vähäniinku oike väsymyskin. Nähtävästi meni siis treeni perille enemmän kuin hyvin. Polvi kesti kyykyt hyvin, mut jo 60kilossa pyysin Petteri vähän varmisteleen, jos sattuiskin meneen alta, mut moiselta kuitenkin säästyin.Ja tuli ihan jäätävän hikikin!

Mitäs viikonloppusuunnitelmia? Noh, parit syhnttärit ainakin. Huomenna ekat ja sunnuntaina toiset. Lajireeniä ois tarkoitus mennä myös ottamaan, jos nää jalat ei vedä ihan tukkoon >:) Onneks on tiistaina hieroja! Maanantainen fyssari mun oli pakko siirtää.

Toi treeni veti musta kyllä nyt niin mehut pois, et ei jaksa edes tänne blogiin enempää näpytellä.


laitan tähän vielä linkin, jos kiinnostaa edellisviikonlopun kisasuorituksia katsoa. Tässä videossa vain mun suoritukset, mutta sivuilta löytyy naisten kisa kokonaisuudessaankin.  Isot kiitokset taas Monsteri-Tvlle!

http://www.monsteri-tv.com/piia-sankari-askaisten-vahvin-nainen-2016_ca68f8152.html
4 kommenttia:

 1. Maastaveto on jotenkin ihan tajuttoman hankalaa, (mulla on syynä välitykset ja varmasti oma nuppi eniten) joten isot onnittelut ennätyksestä!! Hyvinhän tuosta kisarupeamasta selvisit sinäkin, vaikka pientä vaivaa oli myös sulla. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Joo kyllä jäi reenit nollaan tossa kun oli kisoja niin paljon perätysten ja kahdt viimiset kisat mentiin polvi nemmän tai vähemmän paskana :D Sulla kans jottain jumeja nyten ollut? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yläselässä jumeja ja vähän alaselässäkin. Pahin on rintarangan lukko! Uskoisin että alkaa helpottaa kun tässä on taas normaalissa treenirytmissä pikkuhiljaa. Mulle mave tulee aina olemaan iso peikko! :D

   Poista
 3. Ja jooo onhan toi mave aikapaljon sllaneen pääkoppa-juttu monelle...Väittäsin silti et toi tukkipunnerrus on mulle se peikko ollut enitnen.

  VastaaPoista