torstai 4. elokuuta 2016

Kaikennäköstä.

Taas on yks viikko puolessavälissä ja pian alkaa Lucan eskari ja mun koulu!! Alkaa hiukan jännittämään jo 8) Pari viikkoa ja sitten alkaa....

Eilen kävin piiiiiiiitkästä aikaa reenaamassa. Oli tuossa kahden vai peräti kolmen viikon treenitauko, kun oli noita kisoja sen verran tiheästi ja sitten meni toi polvikin..Eilen kuitenkin uskaltauduin kokeilen jalkatreeniä, kevusti kylläkin ja ihan vaan muutamalla liikkeellä.  Jalkaprässiä, reiden ojennukset ja koukistukset sekä vatsat ja kyljet. Kyykkyä olis tehny mieli ottaa, mut se kyykkyyn meneminen ei tollee polvellee oo kovin lystikästä... Ensviikolla kyllä kokeilen ainakin ja mikäli se epämukavalta tuntuu, niin samantin varaan lääkärille ajan. Aika hyvin viimekerralla jo ilmaisin, että tää vamma jos tutkittas sitten eikä odoteltaisi, niinkun tän käden kanssa.
                    

Kävin salin jälken eilen myös pitkästä aikaa kirppiksellä ja löysin jotain iiiihanaaaaaa :)

Batmanmuki <3

Eeville kävin viemässä palapelin ja siinä tuli hetki istuskeltua ja Eevin kanssa touhuiltua.
                    


Kauhean vähän oon/ollaan mitään duunailtu, mistä vois kirjoitella...Tossa jokupv käytiin Peppen, Lucan ja Wiljamin kanssa Lyttylässä pulahtamassa ja siittä mentiin Reposaareen jätskille :)   


Niijoo ja onhan mulla muuten uus puhelin ollut tovin. Alkoi totaalisesti mennä hermot siihen Samsungin takkuiluun....Se vaan lagas ihan jatkuvasti ja koska teknologian kanssa mun valmiiksi lyhyt pinna on entistäkin lyhyempi, niin......No, mukaan tarttui Honor 7. Se on anroidin käyttiksellä, joten jyvälle pääseminen oli aika helppoa. qwerty-näppäimistö on mun lihaville sormilleni aika haastava, mutta eiköhän se siitä :D osa numeroista jäi vanhaan puhelimeen joten jos koet mun tarvivan sun numeroa ni laita mulle viestiä!!! :)

Lauantaina olisi ohjelmaa. On ristiäiset ja on myös kisat Urjalassa. Munkin nimi listoilla oli, mutta se olikin ainoa naistensarjassa, joten se peruuteettiin :( Petteri kuitnkin lähtee sinne kisailemaan, kun mä olen lyllyttelemässä "Ohtoa" ristiäisissä :)

Tulevana lauantaina on myös Joensuussa Finnish Open-kisat. Niitäkin olis ollut mukava lähteä katsomaan ja kuvailemaan. Tässä loppukesän/syksyn aikana on vielä mm. yhdet mm-kisat Kokkolassa, SCL osakilpailut Vaasassa sekä -90 ja -105kiloisten finaali Merikarvialla. Ohjelmaa riittää siis :) Merikarvian kisoja oon menossa kuvaamaan ja tarkoituksena ois myös ainakin tonne Kokkolaan mennä. Siellä kisat tosin kestää kaksi päivää, joten katsotaan nyt sitten vähän..

Tähän loppuun voisin vielä avata hieman tota yhtä tuotetestausta.

http://vihainenpekoni.blogspot.fi/2016/05/lisaravinnetestia-ja-ihmetysta.html

Tosta linkistä pääsee katsomaan, että mistä on kyse. Sain siis Foreverin Johannalta testiin tollasen Argi+;n. Oon ottanut sitä ennen reeniä ja ennen kisoja. Oon kokeillut suositeltua annostusta ja myös 1,5-2 kertaista annosta ennen kisoja tai kovempia treenejä. Buusterina tää toimii sinällään hyvin, että oon jaksanut treenit ja kisat hyvin aina läpi, eikä isommista hapotuksista oo ollut tietoakaan. Mm. tossa joku aika sitten kun salilla kävelin säkin kanssa 120m, niin huomasi hyvin Argi+ tehon. En sano, että se mikään ihmeaine olisi, mutta itselläni oon ainakin huomannut apua juurikin tuon jaksamisen puolesta. Ainoa ja kohtalaisen iso miinus on hinta....Jos en ihan väärin muista, niin hintaa tällä purkilla on n. 67e ja se on kyllä paljon mun mielestä. Varsinkin, kun vastaavia tuotteita saa huomattavasti edullisemminkin.  Plussia on kuitenkin huomattavasti enemmän, kuten edellä mainitsinkin. Argiini ei itsessään maistu kovinkaan hyvällee, mutta tää Forevrin versio on vähän kun marjamehua. Menee kyllä hyvin alas! Kun oon tän kan purkin saanut "tuhottua", niin jää nähtäväksi, ostanko tuottetta käyttööni, juurikin tuon suuren hinnan takia. Hyvästä maksan mielelläni, mutta toi alle 70e on kyllä mun kipurajani yli. Tarvii ottaa testiin joku/jotkut vaastava tuote, niin olisi vähän vertailupohjaa. Buustereita mulla on ollut käytössä useita kyllä. Enkä ehkä luokittelisi tätä kuitnkaan buusteriksi, vaan sellaiseksi jaksamisjuomaksi. :D

Eli lyhkäisyydessään, tuote on hyvä ja toimiva niin arvoiltaan kun maultaan, mutta hinta on kyllä överi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti