torstai 18. elokuuta 2016

Arjen alkamista.


Kiroampa tähän alkuun heti taas, että ompas taas vierähtänyt :D Miten nää päivät meneekin näin äkkiä..

Oli muuten jalat sitten ton edellisen reenin jäljiltä ihan tuskasen kipeät. Eikä vielä se peerjantai, vaan lauantai...Huh! Ei niihin voinut juurikaan edes koskea ja hetkeen jos oli "levossa" ja kun alko jotain tekeen, ni oksat pois. Onneks alkuviikosta oli jo hyvät.

Viikonloppuna meillä olikin ohjelmaa. Perjantaina oli Jeminan ja Wiljamin synttärit. Siellä oltiin alkuehtooseen saakka. Kivaa oli ja maha turpos taas kaikista herkusta.
Illemmalla menin Petterin ja Annan luo Kyläsaareen lauleskelemaan karaokea. Kiva ehtoo oli.

Lauantaina Luca meni Sannan luo yökylään ja me vaan oleskeltiin Peppen kanssa. Katottiin leffoja ja syötiin. Liikaa. Sunnuntaina olikin jo vähän niinkun aamusta asti sellanen etova olo, joka johtui siis ihan tasantarkkaan noista kahden edellisen päivän syömisistä....JA se, että sunnuntaina oli vielä Peppen veljenpojan synttärit, ei helpottanut tilannetta yhtään :D No, syötyä tuli sielläkin ja siittäkös se olo parani....Naat. Tyhmyydestä sakotetaan.

Salille oli tarkoitus mennä, mutta osittain johtueen tuosta huonosta olosta, jätin väliin...Pihlavassa kävin Sannalle ja Tuulialle vähän reeniä vetämässä. Ite en kyllä osallistunut reeniin pätkän vertaa. Mamallakin poikkesin samalla.

Maanantaina olin salilla illalla ja sain nyt akselipunnerruksessa sen 78,5kiloa, joka Meri-Porin kisoissa ei ylös saakka noussut. Laitan tähän linkin mun instagramista, jos haluaa vilkasta.

https://www.instagram.com/p/BJJFMMLAVla/?taken-by=piia_sankari

Akselin lisäksi kapeeta penkkiä, ojentajia taljassa ja vattiksia sekä kylkiä. Komia setti oli!

Mitäs tiistaina sitten..Hmm..Nojoo, ainakin värjäsin tukkani. Liian tummaksi :D Tätä se teettää, kun ei jaksa niin tähän omaan tuuginsa panostaa ja lyö sitä väriä, mikä sattuu olemaan lähimpänä (melkein)....Onneks on oma tukka sen vert hamppunen, et tää aika nopsaan tästä vaaleenee takasin.


Hierojakin kävi tiistaina ja Sanna H oli meillä myös. Sannan kanssa fiilisteeltiin mun pa-ka opinnäytetyötä (jossa Sanna oli mallina) ja mietittiin, et otettas tässä jokukerta vähäniinkun uusiksi :) Tosin ehkä eri aiheella, kun 1920-luku ;)

Sitten tulikin keskiviikko. Aamupv oli jotenkin raukea. Koko poppoo vaan oltiin ja katteltiin telkkaa. Ei tehty niinkun oikeastaan mitään, mut silti se oli niin kivaa. En osaa selittää. No enivei, kello kävi ja mä aloin valmistautumaan KOULUUN lähtöön!! Eli jos on meennyt joltakin ohi, niin aloitin hierojan opinnot Sataeedussa :) Ekana päivänä ei mitään kovin ihmeellistä ollut. Tutustuttiin hiukan toisiimme ja käytiin koulutus"runkoa" läpi. Mä niin odotan et alan oppimaan!Uus koulu on Kankaanpäässä, aikalailla tasan 60km meni pihasta tuli matkaa koulun pihaan. Koska tää on monimuoto-opiskelua, niin lähipäiviä on vaan paristi viikossa. Muuten en oliskaan noin "pitkälle" lähtenyt opiskelemaan. Monimuoto-opiskelu mahdollistaa myös kuitenkin esim. päivätyön, joten siksikin hyvä, jos jotain töitä vaikka löytyis tähän lisäksi. Yhteen paikkaan itseasiassa hainkin, mutta katsotaan nyt...Kirjoitan siittä enemmän, mikäli tulee ajankohtaiseksi :)

Kotona ehtoolla meen pikkumies valmistui torstaihin....Eskari alkaa!! Mitään suurempaa jännitystä en Hra Sankarista huomannut, kunnes yöllä...:D Katottiin Peppen kanssa  vielä 1 maissa telkkaria ja Lucan huoneesta kuului ääntä. Askelten ääni kuitenkin vaihtui jonkinnäköiseen rapisteluun. Hihkasin olohuoneesta Lucalle, eettä ootko vielä hereillä. "NO, KUULE. MUN TARVII VISSII PAKATA MUN REPPUNI KU MEEN SINNE ESKARIIN!"....


...Joo o. Luca, nyt on yö. Menes takaisin nukkumaan :) Tais pikkasen jännittää sitten kumminki <3Luuleen silti, et mua jännitti tää eskarin alku enemmän kun Lucaa :D Päivä oli kuulemma mennyt kivasti ja olivat kuulemma syöneet ravintolassa (....ruokala :D ) ja ruoatkin haettiin melkeen niinkun ihan itse! Niin mun pienestä vauvastani vaan nyt on kasvanut pikkuhiljaa jo iso mies <3


Tänäpä ei mitään kovin suurta tai ihmeellistä eskarin lisäksi oo touhuiltu, eikä tod.näk. tulla touhuamaankaan. Huomenna taas eskarin ihmeelliseen maailmaan ja salille myöskin, kun on nyt paripv mennyt ilman.  Pari kuvaa vanhaherraLäskikissasta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti