torstai 14. heinäkuuta 2016

Semihyvä reeni.


Tänäpä kävin reenailemassa ekaa kertaa sitten lauantaisten kisojen. Paikat ei mitenkään olleet kipeät vaan lähinnä mietityttänyt reenaminen tällä saatanan hyvällä syömisellä, mitä nyt on ollut... Noh, enivei!

Farkkuja. ensin vähän kevyeempää ja sitten olikin jo 82,5kiloa rautaa per koura. Kulki lupposasti. Petteeri otti myös kävelylajeja ja teki pitkästä aikaa THEsalkuilla (Salkut on ansainneet ton etuliitteen, koska ne on ollut mulle aina se iso kynnys). Mua kauheesti ne salkut siinä kutkutti... Oon nillä joskus kävellyt 5m. Farmariraudalla oon 100kiloa/hanska mennyt m. 12,5m parhaimmillaan. Noh, päätin tarttua noihin THEsalkkuihin ja perskeles, matkaa taittui koko 20m!! Nosto tuntu suht keevyltä, kun mulle se on ollut aika hankala. Tuli hyvä fiilis. Ja varsinkin, kun kroppaa ei kovin oo tankattu tällä viikolla.Säkkejäkin otin pitkästä aikaa. Eka oli tarkotuksena vaan sitä nostoa treenata, mut eihän se nyt niin mennyt... Loppupeleissä kävelin 70kilosella säkillä 120m yhteen soittoon. Siinä veti kyllä hiukan hapoillee jo tämäkin punkero...Säkkien jälkeen vielä yks 20m merkkaria 195kilolla ja tuntu kevyeltä. Aika rivakasti se liikkuikin kaiken lisäksi.

Lajien perään vieelä vatsoja ja kylkiä. Huhhuh....Meinaan hiki valu!


Nyt täytyy vaan toivoa, et toi ruoka alkais ihan aikuistenoikeasti menemään kurkusta alas.  Tulevan viikonloput jälkeen kolmena seuraavana lauantaina olisi kisoja, joten sitä polttoainetta tosiaan tarvisi, muutakin kuin nestemäisessä muodossa protskusheikkeristä tai kahvikupista....Tosin jos tästäkin jotain positiivista hakee, niin eipä ainakaan paljoa turvota. Hohoho.

On vaan toi ruoattomuus vienyt aikalailla vetoa pois tästäkin aktiivi-ihmisestä. No mutta pikkuhiljaa!
Tänään olikin rauhallinen aamu. Luca lähti eilen Pihlavaan meen mamalle yökylään. Salla, Janne ja Enska poikkesi kahvilla tänään jossain kohtaa ja sitten se Lucsutin jo tulikin kotiin <3

Huomenna saadaan Eevi tänne yökylään, eli menoa riittää :)

Nyt pikkuhiljaa nukkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti