tiistai 5. heinäkuuta 2016

Reenejä ja pihahommia.


TÄSTÄ KLIKKAAMALLA Kuikan vahvin 2016-postaukseen :)

Huhhuh, et on piisannut hommia tässä lähiaikoina...

Meen piha on kokenut pientä fiksailua, mutta eei se vieelä oo likikään valmis...Kaivinkone kävi viimeviikollaVIHDOIN!! Pari kuormaa sepeliä tuli myös ja yks ainakin tarvii velä saada, ni alkaa operaatio koira-aitaus edistymään enemmän. Meen piha on siis ollut ihan kaamea rytöläjä ja pahemmaksi vaan mennyt, kun ei o paljoa kiinnostanut tikkuun ristiin laittaa ennen juurikin tätä kaivuuoperaatiota. Pari kuvaa tähän, vaikka se todllisuus ei ihan näistä ilmi tul. Kaikki meillä käynet tietää, miten karsee tää piha oli..
Ja sitten kävi kaivuri ja sepelikuorma :)Ja hommaa siis on edelleen...Trimmailua paljon, noiden "sepelittömien" kohtien jyrsimistä ja kääntöä ja siistimistä ja niihin sitten nurmikkoa ois tarkoitus istuttaa. Ja paaaaaljon muuta.. Mut nyt tämäkin asia meni aika ison askeleen jo eteenpäin!!

Tuli muuten se mun tilaama kasari! Ja oli sit kohtalaisen nopea toimitus...tilaamisesta seuraavana päivänä oli tuote noudettavissa postista. Propsit Ecostolle!


Sunnuntaina olin Sonyan kanssa lajireenailemassa pitkästä aikaa. Mietittiin, et otetaan vähän tulevan lauantain kisojen lajeja. Mm. Merkkaria, farkkuja, akselia ( ite otin sitä vaan kevyesti) ja etupitohamuiluakin siinä hiukan. Ja kuten arvata saattaa edellisten kirjoitusteni perustella, niin treenit kulki _hyvin_. Merkkari pitkästä aikaa tehtynä kulki jopa yli odotusten. viiminen matka oli 20m 205kilolla ja aikaa meni 18sek, eli ei nyt huonoimmasta päästä verrattuna aikaisempiin suoritteisiin. Katsotaan nyt sitten miten taas kisat meneepi lauantaina...*silmien pyöritystä*


Sunnuntaina trenin jälkeen hain Neaa yökylään ja pihahommiin auttamaan. Pihlavasskin poikettiin Lucan ja Nea kanssa ja vetäsin taas Sannalle ja Tuulialle reenin. Oli Tuulian siskonin mukana :)

Petteri "the hammaslääkäri" kävi myös.. :D

Tänäpä aamu alkoi fyssarilla. Niskoja ja kallonpohjaa availtiin ja gutaa teki, vaikka aika karseelta se taas tuntui...Samalla reissulla poikkesin Pihla Pubissa kahvilla ja sittn kotiin trimmaileen noita pusikoita. Sitä iloa ei kauaa kestänyt, kun trimmeristä katkes siima. >:) Hetkeen päästä lähinkin sitteen salille Petterin kanssa. Ojentaja reeniä kutakuinkin näin;

-alkulämpöä taljassa (kevyttä pumppia 25kilolla pari pitkää sarjaa)
-Vinopenaa 20kg---> 70kg. 40 ja 50kilolla pidempää sarjaa, 60 pari vitosta, 65 vitonen, 67,2 pari kakkosta ja 70kilolla ykkönen, jossa Petteri kyllä joutui ihan inan kevittään.
--ristitaljassa ojentajia 5x15 30-45kg
-ylätaljassa ojentajat  narulla 5x15 20-35kg


Vattikset piti thdä vielä, mut piti lähteä hakeen Peppeeä töistä. Sieltä mentiin Kellahdelle tekemään pientä hommaa ja sitten tultiikin kotiin. Hetken päästä Luca ja Peppe lähti Lucan futistreeneihin ja Anna R tuli pitään mulle seuraa :)

Kaupassa lähin vieelä poikkeamaan klo 20 jälkeen ja siinä tää päivä sitten olikin. Tos viäl pari kuvaa meenneilt päivilt.


Jaa niin että kertyykö meen terassin pöydälle kahvikuppeja...? No välillä :D

Nyt pikkuhiljaa nukkumaan. Eka viel kuppi kaks kahvia, tietenki :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti