tiistai 12. heinäkuuta 2016

Jälkimaininkeja kisoista ja muuta diipadaapaa.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA MERI-PORIN VAHVINMIES 2016-KISAPOSTAUKSEN!!!!


Siinä taas oli yhdet kisat, ja tosiaan tuosta ylläolevasta linkistä pääset lukemaan laajemmin niistä.

Nämä oli tänävuonna ekat kisat, jotka omalta osalta menivät lähestulkoon niin nappiin kuin voi mennä. Farkkujen kanssa hiukan hidastelin jostain tuntemattomasta syystä, mutta eniveis.

Akselipunnerruksessa tosiaan tuli oma pr 76kiloa ja siittä jäi hyvä fiilis. 78,5kiloa ei kauas jäänyt ja seuraava tavoite onkin tasaluku, eli 80kiloa.


Omien kisojen jälkeen jäinkin vielä kuvailemaan ja kannustamaan miesten kisojen ajaksi.

TÄSTÄ KLIKKAAMALLA PÄÄSET KATSOMAAN MUN KISASUORITUKSIA VIDEOLTA.

Ja samaisella sivustolla paljon muitakin kisakuvailuja, myös Meri-Porista! Kiitokset vielä kerran MonsteriUkolle, joka jaksaa kierrellä ja kuvailla!

Kisojen jälkeen kotiin suihkuun ja suorittamaan pieni ihmisöinti ja sitten ehtoo meni PihlaPubissa paria bändiä kuunnellen.

---

Perjantaina tekastiin Lucan kanssa meen Sannalle pätkisjuusto kakku ja vietiin se Pihlavaan. Luca valitsi asunsa ihan itse..


Ruokailut on ihan päin elintä taas ja nopealla laskutoimituksella oon perjantain jälkeen syönyt kinteetä ruokaa öö....ehkä 700kalorin edestä. Ihan saatanan tervettä, mutta ei maistu niin ei maistu. Ihmekkös vähän päätä polttelee... Noooooo mutta eiköhän se tästä taas sitten!

Torstaina oltiin vielä Jirin ja Markuksen kanssa akselipunnerrusta reenailemassa Powerin parkkipaikalla. Kyllä se on meinaan ihan erilaista reenata ulkona!PigaBu!
Akselin jälkeen vielä kevyttä pumppailua sisällä ja sitten kotiin, kun Lucalla oli alkamassa futistreenit.

Nyt jos koittas tänään saada hiukan tota ruokaa maisteltua ni uskaltais huomenna jo reenailemaan! Seuraavaks olis tarkoitus kisata Ala-Keiteleellä 23.7, joten senkin suhteen ois hyvä ton ruokahalun alkaa palautumaan.

Nyt jos vähän jotain muuta, kun koneella istumista. Kuvia muokkailin yöhön asti ja blogi piti päivittää samaan syssyyn, mutta netti lagaili joten se siirtyi tähän päivään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti