torstai 2. kesäkuuta 2016

Uusia tuulia, tuskaisen kuumaa ja jännitystä.

Kyl meinaan on ilmoja pidelly!! Ei prkl kyl oo ihmisen ilmoja nämä...Ei ainaka mun nahalleni. Noooo mutta onneks vkl hiukan viilenee!

Tiistaina olin salilla jumppailemassa ja reeni kulki hyvin, jäi oikein hyvä fiilis. Tällä viikolla viel yks treeni, joka piti itseasiassa tehdä tänään, mut ei vaan ehtinyt.
Saapui tiistaina toi mun pihkakin postissa! Pääsee atlaskivien kanssa tositoimiin! Joku vauvaöljy tms tarvii kassiin vielä hommata, ni saa ton pihkan joskus nahasta irtikin.....

Eilen mentiin Lucan kanssa Meri-Porin suunnille aamupäivällä. Käytiin Kyliksessä ja Sannan luona. Illemmalla oli sellanen laajamittainen siivousoperaatio....Puksu pudottaa ihan huolella tota karvaansa. Ihan helvetisti...Kaikki matot ym tekstiilit pihalle muutamaksi tunniksi ja kämpän täydellinen imurointi ja siivous. Puksu ja Luca oli myös koko ehtoon ulkona. Kyllähän tätä karvaa taas täällä kämpässä leijailee, mutta huomattavasti inhimillisemmin, kun sitä ei pöllyä matoista ja sohvien alta.


:)

Eilen tuli postissa tosi hyviä uutisia!!!
MÄ PÄÄSIN SINNE KOULUUN MIHIN HAIN!!!!!!! En muista, kerroinko tänne alunperinkää sitä, että tonne hain...No mut enivei, hain ja pääsin. Elokuussa musta tulee siis jälleen koululainen. Ja siittä toi koulu on hyvä, kun se on iltaopiskelua, niin pystyy töitä hakemaan samalla. Jesjes! Oon "vähän" innoissani :)

Tänäpä taas on ajeltu ympäriämpäri tekemässä kaikennäköistä...Pihlavassa oltiin Lucan kanssa pariinkin otteseen. Kiireinen, mut kiva päivä ollut.

Smkisoihin reilu viikko ja meinaan paskoa housuuni jo jännityksestä...No, en nyt sentään :D Vaikka kuten jo edellisessä kirjoituksessa kerroinkin, niin kroppa on sekaisin tästä kaikesta. No, jos se vähän alkais tasaantumaan, nyt kun toi koulupaikkakin varmistui :)
Nyt pakko mennä suihkuun ja sit jos pikkuhiljaa sänkyä kohti. Sekin on muuten jännä, et vaiks olis kuinka kuuma niin se peitto on siitä huolimatta vedettävä päälle. Hoho.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti