keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kalikat pikkuhiljaa vihdoin taas kohalleen.


Nyt uskallan jo alkaa puhuu enemmän ääneeen siitä, et VIHDOINKIN mun ruokahaluni on lähestulkoon normalisoitunut ja unenlaatu on alkanut oleen huomattavasti parempaa. Katkonaista nukkuminen on vieläkin, mut parempaan menossa.

Reenitkin on kulkenut kohtalaisen hyvin. Jännä muuten, et ne on kulkenut ihan semiookoo jo pidemmän aikaa, vaikka nukkuminen ja syöminen on ollut mitä on!

Maanantaina ja eilen olin salilla ja nyt on ojentajat, olkapäät, vatsat ja yläselkä pumppailtu. Maanantaina akselia, vipareita, epäkkäitä, face pullia ja vinopenaa ja vähän punnerruksia. Eilen Ylä- ja alataljaa, kulmasoutua, vatsat ja pohkeeet. Tänäpä oli välipäivä ja todennäköisesti huomennakin, ellen ehtoommalla kerkeä.

                                     
Maanantaina vedin myös siskolleni ja Tuulialle "kevyen" treenin men pihalla...Toiminnallistakin harjoittelua mukana. Oli renkaankääntöä kyykkyjen ja hyppyjen kanssa, olkapääjumppaa, kyykkyjumppaa, köysijumppaa etc. Kuulemma meni reeni perille :) Oli kiva pitkästä aikaa olla piiskurina, kun on jo pidemmän aikaa ollut "piiskattavana". Vaikka mukavaa sekin!

Eilen salin ja Lucan futiksen jälkeen poikkesin vielä Pihlavassa iltasumpilla Sannalla.


                                     


Tänään vihdoin saapui myös kauan odotettu kaivinkone! Isoja määriä ei tänään kaivettu, joten huomenna aamulla hpmma jatkuu. Ehkä meen pihasta viel joskus tulee sen näköinen, kun ihmisasutuksen piha kuuluisi olla ;D Ennenjajälkeen-kuvia myöhemmin :)

Mun piti tehdä tästä postauksesta enemmän sisustusaiheinen, mutta mun kameran laturi on luultavasti jäänyt mökille....Ihan kiva, kun sillä olis nyt kyllä käyttöä!! No, yhellä kaverilla ainakin samanen kamera, joten tarvinnee kysyä irtoisko laturia lainaksi.

Tänään lähti tilaukseen uusi kasari. Yleensä ostan kaikki tollaset vermeet aina suoraan kaupasta, mutta hermo ei kestänyt hakua.....Ecoston sivuilta tilasin siis aamulla ja kauaa ei mennyt, kun tuli sähkäriä, että on laitettu paketti postiin. Kahtotaan jos tälläviikolla pääsis uutuutta vilä testailemaan! Kaveri kehui ainakin omaansa saman sarjan pannua, ja tiettävästi hän aika paljonkin kokkailee, niin aika iso luotto hänen sanaansa on. Tefal Natura-sarjaa siis, ja kasari, koska ounailin sen olevan meen tarpeisiin ihan jeba. Edellinen tefal oli kyllä täysi susi....Toiv. tämä ei petä.


Ajatuksia olis taas pää piukassa. Lähinnä taas sellasia oon miettinyt, et kyllä mun varmaan tarvis opetella olemaan väliinpitämätön ja olla kysymättä ihmisiltä, että mitä kuuluu.  Mä kysyn, koska mua _kiinnostaa_, että mitä jollekin kuuluu.  Musta on kiva kysyä vaikka, että " ostitko sen jutun mistä puhuit ja piditkö siitä?" tai että "koska sun lomas alkaa ja mitä meinaat tehdä?".  Kyseleekö kukaan muu enää toisiltaan tollasia? Niinkun et ihan koska kiinnostaa, niin laittaa toisellee viestiä et; "mitäs sinne?" Tuntuu aika "typerältä" itse olla kiinnostunut muiden asioista, kun taas juurikaan kukaan ei ole kiinnostunut toisen suuntaan. Musta on ainakin kiva tietää, mitä ystäville ja kavereille kuuluu ja varsinkin, kun tuntuu ettei kaikkia ehdi  niin usein näkemään ja kahvittelemaan. 

Mutta hei;
Btw, tarvis tukkakin sävyttää.
                      


Tänäpä poikkesin hakemassa uuden päiväpeiton ja myöhemmin kävin Kirkalla.Jos seuraavaks sitten sitä sisustusjuttuakin :)

Nyt kuitenkin vielä iltasufeet ja pikkuhiljaa nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti