tiistai 17. toukokuuta 2016

Sm-kisojen lajikokeilua ja turvotusta.

Viikko vaihtui taas uuteen.

Pesiskausikin tulu avattua tossa lauantaina ja ai prkl, kun olikin paikat hellänä...Vaikka jopa venyttlin ja vähän lämmittelinkin! Heeti kyllä huomaa lihaksissa, kun pikkasen tekee jotain erilaista. Pesis on kyllä niin komiaa! Yks niist harvoista joukkuelajeista, josta oikeasti nautin. Toivottavasti saadaa monet pelit tänä kesänä! Vaikkakin mulla on noita kisoja, niin tarvii vähän miettiä aina, että miten ite uskaltaa pelailla, ettei vahingossakaan paikat hajoa pesäpallon takia.

Siinä sitten tuli vähän ulkonakin käytyä ehtoommalla.
No, saimpa taas tuta sen mahassani, että se alkoholi ei vaan tunnu olevan yksiin mun ärtyneen suoleni kanssa. Kroppa kuivuu pahasti veden juonnista huolimatta ja maha ei toimi kunnolla moneen päivään.  Niin joo ja se ihana turvotus...Ja E-N siis ole raskaana, jos joku niin nyt yritti päätellä...Ja tää on siis tänään vasta otettu, eli se isoin pöhö on jo poissa. I <3 IBS....Or not. Muutenkin tuntuu, että ruokalistalta saa karsia jatkuvasti jotain pois vähän tai jopa kokonaan. Kyllä meinaan ärsyttää, kun alkaa syöminen olla rajallista...Tai ei välttämättä, mutta ei kyllä hirveästi mieli tee mitään hiilareita vedellä suuria määriä, kun maha ei niitä juurikaan salli. Ei edes niitä hyviä hiilareita, kuin pienissä määrin. Plaah!

Eilinen päivä meni roadtripaillessa Peppen kanssa :) Perniöön ajeltiin Teijo-Taloille. Siellä oli mahdollisuus kokeilla muutamaa SM-kisa lajia.Jännitin aika paljon, et liikkuukohan se talo yhtään mihinkään. Vasten odotuksiani se liikkui, ja siihen nähden jopa hyvin, että pesiksestä oli edellen paikat hellänä ja maha nyt oli millanen oli...Kokeilin myös conania ja hyvin kulki sekin.

Pikkuhiljaa takasin kotia kohti. Aikalailla klo 20 oltiin kotona, kun haettiin sitten Luca vielä Kellahdelta.Tänäpä ei mitään erikoista oo tapahtunut, mut nyt alkaa suomen peli joten mä siirryn television ääreen ja vetäsen vattareenin tässä pelin ohella!

Huomenna reenipäivä! Vaikka talonveto kyllä tuntuu kropassa, mutta eniveis. Nyt kannustaan se suomi voittoon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti