sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Kevätkaamoksen jatkumoa ja lapsirikasta viikonloppua.


Nonniin. Viikonloppun tuli ja meni taas. 

Torstaina avattiin grillikausi! Metsästettiin meen grilliin uutta ritilää, mut mistään ei löytynyt  oikean kokoista. Otettiin sittn vähän pieenmpi ja hyvin se siihen meni. Ja on muutn sitten ollut niin komeat kelit et oksat pois!
Perjantaina olin salilla ja olin aatellut, jos koittais vähän kunnon mavea ja kokeilis sitä ammoniakin haisteluakin, jos siittä sais vähän jotain itua itteensä.

Noh, mave kulki semihyvin 100 ja 120kiloon asti...Sitten toi vitunaikanen paskaselkä alkoi taas vihlomaan. 130 ja 140kilolla otin ykköset ja  siihen sitten loppui mun vetoni. Kyllä meinaan alkoi vituttaan...Plaah.

No, tein vatsoja, kylkiä ja reverseä ja reversessä aina siinä lopetusvaiheessa tuntui sellanen kiristys. Onneks on fyssari keskiviikkona..

Rengas (320kiloa) kutkutti myös jonkin verran. Viimeks mun selkä ei siinä mitenkään ihmeemmin tuntunut, joten aattelin sitä siinä vielä koittaa. Noooooh.....Hyvä kun se irtos edes maasta. Eli perjantainen treeni ei todellakaan kulkenut. Eipä se silti aina voikkaan kulkea.

Myöhemmin Perjantaina Eevi ja Eemeli tuli meillee yökylään. Ulkoiltiin koko alkuehtoo ja illemmalla Henna ja Sannakin poikkesi.


Lauantaina Anna haki lapsoset ja mä poikkesin Kyläsaaren kylätalolla. Samalla reissulla hain Pepan meille vuorostaan yökylään. Ulkoilua, grillailua ja leffojen katselua!

Aamulla sitten kahvia ja Peppen loihtimaa aamupalaa :) Pojat piirteli ja sitten vietiinkin Pepa omille isovanhemmilleen ja me matkattiin Kellahdelle Peppen porukoille niinsanotulle äitieenpäivälounaalle ja kakkukahville. Sieltä hautausmaan kautta kotiin. Lucan kanssa kohellettiin ulkona ja tovin päästä lähdettiin mun maman luo Pihlavaan. Hetki oltiin siinä kaikki sisarukset jopa samanaikaisesti!
Piffalasta kotiin "fiksailemaan" noita mun reeniromujani jotka tossa pihalla on. Renkaaseen Peppe ruuvas nyt tollaset puupalikat, niin saa näpit alle!

Lucan kanssa viriteltiin vähän autoa, jalkatukea ja narua, että sain reenattua hiukan sitä alataljatyylistä vetoa. Köysi ei ollut todellakaan mikään paras tarkoitukseensa, mut sai vähän tatsia siihen, et miten käyttää jalkoja yms.  Perniössä olisi silti  16.5 mahdollisuus mennä kokeileen sitä talonvetoa ja mahdollisesti paria muutakin lajia. Kiinnostais kyllä ja saattaa ollakin, että lähden :)
Mun säkkini oli myöskin "pikkasen" kärsinyt ja aloin väsäämään uutta. Noh, se säkki oli vähän iso, joten siittä koko paskasta tuli vähän turhan tuhti...Tosin, jos sen saa nostettua, niin normisäkin pitäs olla "selvää kauraa" :D
Niijoo! Lucakin siinä alkoi sitten kääntelemään tota yhtä rengasta...60kilonen rengas meni ympäri useammankin kerran kun vanhalta tekijältä <3Kevätkaamos unettomuuden tai pätkäunen suhteen jatkuu...Sen alkaa pikkuhiljaa huomaamaan ihan yleisessä jaksamisessa..Plaah. Nyt on viikonloppuna tullut grillailtua ja tänään tosiaan kun äitienpäivä, niin syöty on. Edes. Sekin kun tuntuu tän "kaamoksen" keskellä jäädä. Tarvis vaan sitä ruokaa armottomasti kiskoa kitusiin, vaikka ei mieli tee., ei sitten ollenkaan.

No jos se kesä sieltä vaikka alkais nostamaan päätään ihan kunnolla ni nousis itelläkin leuka rinnasta taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti