keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Gomiata lajireeniä ja kireitä kalvoja.


Maanantaina oli pitkästä aikaa kunnon treeeni! Lajeja tuli tehtyä.

-Conan-kävelyä merimiestelineellä(135kg) 4x20m
-Farmarikävelyä "ÄKKII KII JA MENOKS"-tyylillä 4x20m 70kg/hanska.
-4x20m 70kg säkinkantoa
-Ylätaljavetoa narulla ja vattiksia päälle.

Kyllä meinaan hiki virtas! muutenki oli niin kuuma päivä. Komia reeni kyllä oli. Kiitokset Jirille ohjeista!Eilen heräsin ja totesin et epäkkäät oli kivassa tumussa taas farkkujen jäljiltä..Reeni mennyt ainakin perille, vaikka kohtuu köykäset painot käsissä olikin. Poikkesin aamupäivällä Meri-Porissa ja sieltä sitten kotio. Aloin teeke ruokaa ja yhtäkkiä tohon rintaan/palleaan tuli sellanen inhottava puristus ja leposykekin huiteli parhaillaan yli 90:ssä. Venyttelin ja vanuttelin, mut ei menny ohi. Kaikkia eri asentoja koitin, mut misään ei ollut hyvä olla. Kyljellän sain sitten huilattua hiukan. Josakin kohtaa nousin ylös, mut se puristus oli edelleen. Alko jo mietityttää, et nytkö toi pumppu pettää, kun ei ihan täysillä oo lähiaikoina käyny. Noh, soittelin päivystykseen ja käski tulla näytille. Ekg oli ok ja siinä ne tutkimukset sitten olikin. Empä silti ikinä oo tainnu tunnissa selvitä päivystyksestä pois! Eiku joo, olis ne antanu mulle relaksanttia kankkuun, mut tyydyin vaan ottamaan kotona sirdaludin, josta ei kyllä sen suurempaa hyötyä ollut...
Tänä aamuna puristuksen tunne jatkui. Inan lievempänä kylläkin, onneksi. Lucan vein päiväkotiin ja sit tulin hetkeks kotiin ja sitten lähin kauppaan.

Kaupparomut kotiin ja sitten Pihlavaan fyssarille. Tosta tissien välistä oli kalvo niin kireellä, että oli kuulemma oikeen sellanen kuhmura. ja kyllä meinaan taas sattu, kun sitä hierottiin. Ai fittans.! Lisäks käsitltiin vähän selkää ja kalvokireyttä oli sielläkin taas. Ei kyllä likimainkaan niin paha, kun tossa rinnassa...Ugh. Seuraava aika laitettiin viikkoa ennen sm-kisoja.

-----

Kävimpä tässä välissä salilla. Ajatuksena oli akselipunnerrusta ja vähän ojentajia. Empä nyt äkkiseltään edes muista, koska olisin akselia viimeeks tehnyt. Hellänä olevien epäkkäiden ja fyssarin runnoman kalvojeen kanssa meinasin ekaks jättää koko lajin väliin, mut een sittn jättänytkään ja hyvä niin. AKSELIPUNNERRUKSESSA TULI NIMITTÄIN UUS ENNÄTYS!!!!!! 70kiloa saatana!! Tää tuli kyllä hyvään kohtaan, on sen verran ollut "suru puserossa" noiden punnerruksien kanssa. Nyt sai taas vähän uutta potkua! Jos seuraavaks siinä tukissa sitten nousis sama lukema, ni olis K-O-M-I-A-A. Päälle vähän kapeeta vinopenaa ja ojentajia ylätaljassa narulla.

Vitsit kun tulikin hyvä mieli tosta akselista 8)

Nyt vähän suomen peliä, Lucan tukan leikkuuta ja tieetty fiilistelen akseliani :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti