tiistai 5. huhtikuuta 2016

Uusia lajireenikokeiluja ja muuta.

Niin se viikonloppu taas mennä hurahti.  Salilla ei tullut enää loppuviikosta käytyä, mutta tänään sitten taas, selän ehdoilla...

Lauantaina poikkesin Ulvilassa Katjan tykönä ja pikku Stellaa moikkaamassa <3 Pikkunen oli hiukan väsynyt, mut rauhallisesti nukahti meikäläisen syliin :)Sunnuntaina oli tarkoitus lähteä salille siinä 3 maissa. Siirrettiin se Petterin kanssa kuitenkin alkuehtooseen ja lähdinkin sitten Kirkan tykönä poikkeamaan. Noh, sali jäi välistä kun lähdettiin Lucan kanssa päivystykseen pahentuneen kurkkukivun vuoksi :( Tulehdusarvo koholla ja nieluviljely otettiin. Parisen(?) tuntia siellä tais vierähtää. Reippaasti Luca onneks jaksoi odotella :) Kuumetta ( ainakaan isommin) oo onneks ollut.

Kotiin kun tultiin ni sitten mentiin kauppaan ja apteekkiin ja Kirka poikkes viel tupakalla. Eipä siihen sunnuntaihin sitten muuta mahtunut! Nieluviljelytuloksia vielä odotellessa...


Tänäpä olikin sitten vuorossa vähän lajireeniä uudella ohjelmalla. (Iso kiitos Jani. S!!) Mulla oli reenistä aika kamalat odotukset-...Ohjelmassa oli conani/merkkari-kävelyä, farmarikävelyä, säkinkantoa ja kottikärrymavepitoa. Ugh..Farkuilla aloittelin. Pari lämmittelyä ja sitten 3x20m 70kiloa/käsi. En oo farkkuja tehnyt sn jälkeen, kun toi arpikudos poistettiin tosta kämmenestä. No, eipä siitä operaatiosta hyötyä ollut, koska arpikudosta on taas ja toi farmarikävely tuntui edelleen aika epämiellyttävältä....Tollasella painolla se vielä sujui, mutta entäs sitten kun on isommat painot niinniin....No, let's see.!

Seuraavana vuorossa mulle ihan uus juttu, eli merkkaritelineellä conanikävelyä. Conaninpyörää en oo tehnyt kun kisoissa pari kertaa ja aisan paino ei ihan tarkkaan oo ikinä ollut selvillä.. Odotukset ei tosiaan ollut korkeat tästä...Painaahan toi merkkariteline tyhjänäänkin jo 135kiloa.

Ja tostako se pitäs saada ylös ja mennä vielä eteenpäin..??

https://www.youtube.com/watch?v=G6GaQrQLITs  Tossa linkissä yks 20m pätkä tosta kävelystä. Toi videolla oleva kävely on viiminen neljästä suorituksesta. Kaikkia oletuksiani vastaan, toi teline nousi helposti ja kävely sen kanssa meni myös hyvin. Nyt tota videota katsoessa huomasin, et lähin heti liikkeellee, vaikka ois hyvä ihan rauhassa nousta ensin ylös. Tosin, conaninpyörä nyt on kuitenkin eriasia, kun toi merkkaritelineen kanssa dallailu ja siinä tarvii olla vähän valppaana enemmän. Tai se on mun mielipide.

Seuraavana vuorossa oli kottikärrymavea. Tai lähinnä pitoa. Smkisoissa kun on sen kottikärryn työntö, ni tää antaa siihen hiukan edes osviittaa. Pientä lämmittelyä ja sitten;

160kg=18sek
170kg=20sek
180kg=22sek

Ihan ok, tosin "nahat" alkoi kirvelemään, jonka vuoksi sitten pitäminen loppui. Kai ne nahatkin taas tottuu kun alkaa tota farkkua etc taas reenailemaan!

Sitten iski täys masennus...Säkit. Ne samat perkeleet, jotka meni mulla kisoissa AIVAN päin persettä. Emmä ennen kisojakaan niin välittänyt säkikannosta tai säkkien lastauksesta, mut kisojen jälkeen se " en niin välitä" muuttui suoranaiseksi inhoksi. Tänäpä sitten piti kanniskella 80m 50kilon ja 70kilon säkkejä...Välipudotuksilla 20m välein. No mutta mitä saatanaa, molemmat säkit kulkivat todella hyvin ja ekalla yrittämällä syliin jokaisella kerralla. Öö...mitä helvataa? Ei siinä, sehän on vaan hyvä!!! Mun inhoni ei vieläkään kadonnut kokonaan, mut fiilis oli kyllä hyvä!! Oikeastaan tosi hyvä.Lopuks tuli tehtyä vielä vähän vatsarutistuksia ylätaljassa.

Huh! Komia reeni ja jäi kyllä kokonaisuudessaan pitkästä aikaa niin hyvä fiilis! Jesjes =)

Salin jälkeen vein Petterin kotiin ja näin pitkästä aikaa Eevin<3

Sitten vähän pikaista kertomusta osiosta "tukkani". Eli joo, tänäpä laitoin siihen vähän lisää kamparaitoja. Lopputuloksesta tuli aika hyvän värinen. Väri ei ehkä oo ihan "mun juttuni", mut sen vert hyvä tuli kuitenkin, ettei ainakaan oo värjäyksellä kiire. Mua alkoi myös kutkuttamaan nyt niiden pidennysten lisäksi porrastettu polkka.....Hmm..Mulla ei sitten ala-asteen jälkeen oo polkkaa ollut, eikä koskaan kyllä mitään hinkua sellaista tai sen tapaista edes leikkauttaa, mut nyt jotenkin sellainen fiilis, et miks ei? Tulispa sekin kokeiltua! "Mulla ei oo koskaan ollut kuparin väristä-, tai polkkatukkaa" Niimpä... Toisaalta, tää mun tupee lyhenis periaatteessa vaan tuolta niskasta, joten kasvatus pidennyksiä varten ei olis montaa kuukautta jos sen leikkauttaisin/leikkaisin...Hmm...Ennen vappua tälle rämemajavatukalle on kuitenkin jotain tehtävä; Eli joko se lyhenee tai pitenee ;)


Nyt hammaspesulle ja pikkuhiljaa sänkyä kohti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti