perjantai 1. huhtikuuta 2016

Rumatukkaa, uusia reenejä ja selkäruikutusta.

Huh! Tänään oli aikamoinen reenipäivä...Mut siittä myöhemmin, alotetaan tosta rumatukasta..

Hermo meni sitten lopullisesti niihin teippipidennyksiin. Ei pysynyt ssitten laisinkaan. Kolmea eri teippiäkin kokeilin, mut vitut...Nyt oon sitten vaan tämmösellä...John Lennon tukalla :'D  Nyt alkaa vaalennusprojeti. Vaaleeta ei tuu, mut sellanen ku mul joskus olikin, olis hakusessa...Löytysköhän multa mittään kuvaa-->


Eli tollanen tupee olis "hakusessa" Tosta tykkäsin ja toi on nii hyvä, ku siin ei se tyvikasvu kovin näy...Käytännöllinenkin siis! Mut pikkuhiljaa, katsotaan..

Alkuviikko mulla oli saliton. Keskiviikkona sain jonkun siivouspiikin ja siivosinkin monta tuntia. Eipä se vaan tunnu näkyvän :D Kevätsisustusvimma iskee....Plaah.

Keskiviikkona ehtoommalla poikkesin Pihlavassa Lucan kanssa ja Sanna laittoi mulle vähän raitoja sellasen ihanan myssyn kanssa. Eilen tein ite vielä lisää ja nyt tää tukka on väriltään oikeestaan ihan jees, mut ei silti todellakaan mikään pysyvä ratkaisu.


Eilen ehtoolla lähin poikkeemaan vielä Santun tykönä ja siellä vierähtikin muutama tunti! Sitä ennen olin reenailemassa;

-Tukkia 3x50kg, 2x55kg ja 1x60kg
-Ylätaljassa väkipyörätreeniä 5x40kg, 5x50kg 4x55kg ja 3x60kg
-Lattiapenkki 3x40kg, 3x50kg ja 3x55kg
-Vinopenaa kapealla otteella 12x40, 12x45 ja 10x50kg
-Fadepull 20x35kg, 15x40kg ja 20x35kg
-Vatsat ylätaljassa 3x20 35kg

Lattiapenaa oon joskus kerran tainnut kokeilla...Mut kyl se tuntu ihan kivata vaihtelulta. Painoa en ton enempää uskaltanut nyt laittaa, kun tosiaan oo ennen sitä tehnyt. Enskerralla hiukan isompi aloituspaino sitten.

Väkipyörätreenistä jäi muuten ihan suht hyvä tuntuma. Ainoo, et pitkästä aikaa toi oik.puol solisluu (tai joku siinä) vähän vihloi. Ei onneks pahasti. Eipä se treenatessa oo kauheasti onneksi haitannut ennen tätä.

Alkuvenyttelyy vähä ensteks!


Tänäpä salilla oli Mavea, etukyykkyä ja kivennostoa.

-Mave 3x5 120kg (+ lämmittelyt 60kg-->)
-Etukyykky 8x60kg, 8x65kg ja 8x65kg
-Atlaskivi 10x60kg

Miten toi maastaveto tuntukin niin saatanan raskaalta.....Ihn ku ei ois ennen edes nostanu tollasta painoa. No joo, suurin syy on tossa selässä. Siellä edelleen joku kiristää ja sattuu/pistää ihan helvetisti ja se tulee esiin juurikin tossa maastavedossa. Kyllä alkaa sieppaamaan. Inhottaa, kun ei voi vetää täysillä, kun vaistomaisesti vähän"varoo", et kestääkö se vai ei. Mavessa kärsii heti asento juurikin ton takia ja se EI ole hyvä. Alkuviikosta taas soittoa lääkärille. Tälläkertaa sellaiselle, joka sitä ehkä tutkisikin...

Salilta menin kuskaamaan ja kantamaan yhden muuttolastin salikaverin kanssa. Sieltä kotiin syömään ja sitten meninkin takaisin siks aikaa, kun Peppe ja Luca meni Lucan jalkkistreeneihin. Kannettavaa oli pakettiauton verran ja ne kaikki vietiin neljänteen kerroksee rappusia pitkin..Hissiä ei ollut. Kohokohtana kulmasohva, jonka luojan kiitos sai kahteen osaan. Kyllä meinaan tuli mullakin hiki, jo tolla ekalla kerralla...Suihkuun en kuitenkaan mennyt, kun tiesin, et toi sohvankanto viel edessä. Huh, tulipa uudestaan hiki, eli ihan suht järkevä ratkasu, vaikka se hien määrä kyllä ällötti.

Luca alkoi valittelemaan kurkkuaan heti treenien jälkeen...Kun ei nyt vaan mikään kurkkupöpö iskisi :(

Huomenna taas treenaamaan ja jos oikein innostuis ni vois koittaa kehitellä jotain kirjoitettavaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti