tiistai 19. huhtikuuta 2016

Onnistunutta tukkireeniä.

Aloitetaan vaikka tosta viimeyöstä....Ai että :D

Heräsin siis n. 4 aikaan kauheeseen yskäpuuskaan. Yskä ei tuntunut helppaavan, ni lähdin keittiöön ajatuksena ottaa vähän Resilaria. Kävelin olkkarin läpi ja katoin, että kissat kiehnaa yhdessä nurkassa. Noh, hörppäsin droppia ja olin menossa takaisin sänkyyn, kunnes huomasin, et kissat kiehnaa edelleen. Tulin sohvalle ja osotin kännykän valolla nurkkaan. VITTU, HIIRI!!! Huusin Peppen hereille ja siittä sitten alkoi "hiirijahti". 5 jälkeen pääsin turvallisin mielin takaisin sänkyyn. Onni on omistaa kissoja!
Lucan kanssa siinä heräiltiin ja sitten Tomi ja Vilma poikkes kahvilla. Hetkeen päästä meen mama tuli ja lähettiin näyttämään tota Lucan jalkaa lääkärissä.  Ab.kuuri tuli taas....Punkin puremaa epäili niin terveydenhoitaja, kun lääkärikin, mut ite oon jotenkin vähän skeptinen, että voisko muka olla...Kuitenkin samanlainen homma oli parisen kk sitten toisessa jalassa..? En tieedä mikä on, mut toivottavasti ny hoituu lääkkeillä pois. Ja pysyy poissa!

Peppe tuli kotiin niin mä lähinkin sitten suoriks salille tukkitreenin pariin.

-Tukki 5x45kg, 3x50kg, 2x57,5kg, 1x62,5kg, 2x55kg, 1x65kg ja 2x55kg
-Väkipyörätreeniä 50,55 ja 60kg
-Vinopenaa 10x40kg, 2x8x50kg
-Facepull 3x15 25kg

Lattiapena jäi väliin, kun Lucalla oli alkamassa futistreenit, mut aattelin sen tehdä sittn seuraavan tukkitreenin yhteydessä.


Treenistä jäi kyllä hyvä mieli. Videolta katoin, että kyynärpäät jää edelleen liian alas ja kääntö on muutenkin vähän turhan hidas, mutta jotenkin tuntuu, että sitä varmuutta on vähän tullut lisää. Vaikka onnistuin kyllä taas kolauttamaan sen harmaan tukin leukaani :D Ihan saman vaikka vähän kolahtaakin, kunhan se nousee vaan sitten ylös!

Alkuehtoosta Sanna H tuli kahville ja sitten saapuikin hieroja! Ensin mä menin runnottavaksi ja sit Sanna mun jälkeni. Isompia jumeja ei onneks nyt ollut :)

Nyt katon ton Armanin jakson loppuun ja sitten pikkuhiljaa unosille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti