maanantai 18. huhtikuuta 2016

Kirjoitussaamattomuutta ja pumppuasiaa.

Joo o...Niin siinä sitten taas kävi, et meikäläinen sai jonkun vitunaikasen lenssun tähän. Ihmetteln vaan, että mihin mun vastustuskykyni on hävinnyt?? Tää on jo toinen flunssa pienen ajan sisään. Ja reenit kärsii. Just ku sai taas reeneistä hyvin kiinni ja ne kulkikin komiasti ni sit iskee tämmönen. >:( Kuumetta ei tietenkään, mut pää iha tukossa ja kurkku vähän sellanen kummallinen, ei onneks kuitenkaan kipeä. Kyllä meinaan harmitta..

^Ton kirjoitin eilen, vähän jäi kesken :D

Mutta joo tosiaa, lenssu edelleen päällänsä. Saatana kun kyl harmittaa...Pikkasen parempaan menossa ja viikonloppuna (sunnuntana siis ehkä) salille, mikäli on tää räkis helpannut!

Eilen poikkesin lääkärissä. Kyllä meinaan kannatti vaihtaa! Selästä mut lähetettiin röntgeniin, joka on ensviikolla. Pientä skolioosiepäilyä asennosta/liikkeistä katsoen, mut toivotaan, et on nyt kuitenkin jotain muuta!  Keskusteltiin myös tosta mun ylikierroksilla käyneestä pumpustani ja tuli lähete taas filmiin ja verikokeisiin. Siellä olin tänään ja tuloksia lääkäri soittelee maanantaina. Lääkäri sanmoi heti myös oikeanpuoleisesta hartiasta, että on korkeammalla kun toinen. Kerroin sen johtuvan siittä edellispääsiäisenä sattuneesta äksidentistä salilla. Lääkäri oli alkamassa vähän sitäkin jo tutkikmaan, mutta sanoin, et voin tulla sitä näyttmään myöhemmin jos tarvis on. Tämmösiä kaikkien lääkärien kuuluis olla! Et jos vaan H.H luet tätä jostakin syystä, ni oot ihan kurko lääkäri!

Mitään salikuulumisia ei nyt siis oo kirjoitettavana, kun sinne en oo päässyt..Jos tosiaan niitä juttuja sitten viikonloppuna.

Mä odotan innolla, jos mun tukkani saapuis postissa tänään....Alan olee niin tympääntynyt tähä rämemajava luukkiin jo. Muita viikonloppusuunnitelmia olis mennä käymään ehkäpä huomenna Raumalla Riikan ja Pasin tykönä pitkästä aikaa.

Mites sitten kuuluu mun koulurintamalle? En tiedä haluunko edes aiheesta keskustella, koska siittä mulla ei oo kauheasti kaunista sanottavaa :D ( ei liity itse alaan, vaan kouluttavaan tahoon...)Mutta sanotaanko näin, että uudet tuulet alkaa TOIVOTTAVASTI puhaltamaan loppukesästä. Sitä suunnitelmaa oon jo askeleen edempänä haastattelukutsun ansiosta :)

Kiva kun lumet on alkanut sulamaan. Tarvis noi mun renkaat pestä talven jäljiltä, ni sais tossa pihallakin niitä kanniskella/pyöritellä taas kunhan ilmat vielä vähän lämpenee!

----

Siis mitä viddua, mulla on nyt ihan tosissaa muutaman kerran jäänyt kesken tää postauksen teko :D Nyt on tosiaan maanantai jo...Hohhohooo.

No, enivei! Tänään mulla oli siis viimeinen koulupäivä. Viikon päästä menen haastatteluun toiseen kouluun ja toivon tosiaan, että sinne pääsisin. Tosin, se alkais vasta syksyllä, mutta kummiskin :)

Eilen kävin vähän reenailemassakin. Kevyttä tukkia ja muutenkin olkapäitä ja kylkiä. Tein myös pitoja sillä "kottikärryllä" ja ajat oli huomattavasti viimekertaisia aikoja parempia! Hyvä mieli jäi ja odotankin nyt, et tää lenssu menis ohi ihan kokonaan, et pääsis taas reeniin kiinni :) Onneks huomattavasti parempaan suuntaan on tää räkätauti jo mennytkin.

Ja sitten osioon "tukka..."SE ON PITKÄ!!! <3_____<3 Vaikka tää on45cm tukkaa, niin tää tuntuu ihan älypitkältä... Ensviikolla ois tarkoitus mennä Annikalle napsasemaan tätä fledaa.  Mut on tää ihana! Ihan pientä värjäysprokkista piti tehdä. Tukka oli aikalailla tismalleen samanvärinen, kun mun oma tupee. Kuitenkin toisissa valaistuksissa se näytti enemmän ruskeammalta kun mun oma pää.

Kiitos Sanna <3


Sieltähän se lääkäri Heidi H. soitteli...Verikokeet oli ok, mutta....Se sydämen pidentymä on pidentynyt entisestään. Eka ajatus oli "mitä helvetin vittua...". Lääkäri sanoi, että ois hyvä pitää vähän breikkiä kovasta treenaamisesta, että olisko se tässä kohtaa mahdollista. Sanoin treenaavani sm-kisoja varten suht kovalla temmolla, kun ne olis tänävuonna ne THE kisat. "Sain luvan" treenata sinne asti kovempaa, mutta sitten ois hyvä himmata hiukan. EKG-käyrää olis kuulemma myös hyvä seurailla vähän väliä, että alkaako se pidentymä pidentymään entisestään. Jos treenin aikana ilmenee jotain uusia oireita, ni sitten se breikki alkaa siittä ja aletaan kaiveleen enemmän. Mut nyt mennään näillä.

Nii ja se mun röntgn tosta selästä onkin vasta ensiviikolla. Sitä odotellessa, samaan aikaan kun sulatellaan ja ihmetellään näitä sydänoireiluja..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti