keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kevät...


....Mikä "ihana" vuodenaika! Väsymystä, mutta silti unettomuutta. Saamattomuutta ja yli äyräiden syömistä. Plaah...

Yks hyvä juttu, et paino ei kuitenkaan oo noussut. Jos jotain positiivista etsii. Nii ja alkohan sieltä taas Game of thrones. Voi fiddans, et se on kyllä hyvä sarja. Ainoa huono puoli, et seuraavaa jaksoa saa odottaa aina viikon....Prkl!

Tällä viikolla en oo tehnyt juurikaan mitään järkevää tai edes vähemmän järkevää. Salillekin pääsin vasta tänään ekan tällä viikolla, vaikka tää väsymys meinas laittaa hanttiin. Salilla olotila piristy, mut heti melkeeimpä kun sieltä lähdin, ni uni iski taas.. Inhottavaa ku ei vaan yksinkertaisesti _jaksa_ tehdä yhtään mitään -__-

Huomenna olis se selän röntgen. Katsotaan onko siellä jotain ja mitä siellä sitten on jos se rtg:ssä näkyy.

Mä oon alkanut ihan tosissaan treenaan tota kuvien muokkausta....Ja joo, ihan sitä valokuvaustakin. Itse kuvaukseen mun peruscanoni ei ehkä oo mikään paras, mutta tolla muokkauksella saa aika paljon kyllä esiin kaikkea. Vielä kun uskaltais ihan rohkeesti niitä muutoksia tehdä. Kukaan ei oo seppä syntyessään. ( ainakaan mä, jos puhutaan valokuvauksesta....) Mut jos sitä eedes hiukan oppis! Joten tässä kevään/kesän aikana jonkin verran kuvasaastetta tulossa. Niinkuin sitä ei täällä blogissa muuten oliskaan ;) Vanhoja kuvia oon  koittanut muokkailla kanssa.... Ja jos tätä blogia joku asiasta tietävä lukee, niin vinkkejä saa antaa! Käytössä niinkin tylsä vehje, kun canonin 1100D perus putkella ja EF50mm/1.8stm. Photoshop cc muokkaria oon nyt käyttänyt ja sitä haluisin oppia käyttään niin, et munkin kuvista tulis hienoja :) Lähinnä just noi sali/treeni/kisa-kuvat.


Plaah....Kait sitä joskus oppii!!

Smkisa-lajeihinkin tuli sitten vähän muutoksia....Tukkipunnerrus, jonka kanssa oon tahinut nyt ihan simona, vaihtui talonvetoon. Siis, TALON_VETOON!!! Kyllä vain...Toisaalta huokaisin helpotuksesta, kun toi tukki on mulle niin hankala, mut tiedä sitten, onko toi veto yhtään sen parempi. Moista alataljatyyli-vetoa tarvis päästä vähän testailemaan. Ja aika pian....ja muutamaankin otteeeseen. Mut hei, atlaskivissä saa käyttää pihkaa!

Huomenna ajattelin pyhittää osan päivästä siivoukselle. Nyt kun oon vaan kotona, ja kun tosiaan on tämä "ihana" kevät, niin mun saamattomuuteni on noussut ihan uusiin atmosfääreihin...En oo siis tehnyt täällä kämpässä yhtään mitään :D

Nyt jos koittais päästä suihkun kautta sänkyyn. Tai lähinnä, et tulisko se uni pitkästä aikaa sillain ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti