keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Aijaijaijaijaijaijaijaij...

Vitsit, et on sit paikat kipeenä eilisestä lajireenistä..Huh! Epäkkäät varsinkin. Huomaa, et on ollut farmarikävelystä taukoa! Kämmenien kovettumat on myöskin taas ihan omaa luokkaansa :D  Farmarikävely <3 Toivon tosiaan, et toi arpikudosklöntti ei ainakaan alkais tästä enempää haittaamaan, koska oon noita farkkuja pitäny yhtenä vahvuutena itelläni.... >:/

Tänäpä oli tukkipäivä. Eka aattelin, et mitä siitäkin tulee, kun noi epäkkäät on niin prkl kipeet, mut hyvin se kulki.

-Tukki 3x3 50kg
-Militarypunnerrusta 7x45kg ja 8x42,5kg
-Kulmasoutua 1x12 35kg, 1x10 45kg ja 1x12 45kg
-Vipunostot 2x12 8kg ja 1x10 10kg

Muistasin ihan, et tos oli viel joku..En kyl kuollaksenikaan muista, et mikä..Jos edes oli.
Mun blogissani on kohta ollut 61 000 lukijaa. Aika hieno homma! Facesivuilleni tais tulla tänäpä sadan tykkäyksen rajapyykki täyteen. Jesjes :) Kiitokset vaan teille lukijoille ja tykkääjille!

Salilta kotiin ja sitten käytiin Pihlavassa koko poppoo. Siellä vähän diipailua ja sitten kotiin ja pitkästä aikaa Christa poikkes. Oli kiva vaihtaa kunnolla kuulumisia :)

Viikonloppuna, tarkemmin sanottuna lauantaina oliskin sitten tarkoitus lähteä Seinäjoelle Kattomaan Lakeuden vahvin-kisoja. Petteri siellä kisailee myös, joten myös kuvailemaan ja karjumaan ois tarkoitus mennä. Kisoista tulee sitten taas oma postauksensa tossa viikonlopun aikana, joko heti lauantaina tai sitten sunnuntaina. Veikkaan jälkimmäistä..

Nyt alkaa kello kuitenkin olemaan sen verran, et saa mennä odotteleen unimasaa tonne sänkyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti