keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Videon tekoa, nostinkoulutusta ja kyykkyreeniä. ja vähän IPF-asiaa.


Huhhuh..Meinaan oli sitten paikat kipeinä kisoista ja on vieläkin..Kyllä huomaa, et oli ollut treenamatta...Maanantaina menin salille venyttelemään ja rullailemaan hiukan ja tuli siinä sitten vattiksia ja hiukan reverseäkin tehtyä ja pikkasen vinopenaa. Maanantaina olin myöskin fyssarilla ja aah, kun tekikin gutaa..Oli taas kalvo vähän jumissa tosta rintalastan päältä..Saatana mut se sattuu kun noita kalvoja availlaan..Mut oli se sen väärti taas! Kiitokset vaan Hennalle.

Oon jo pitkän aikaa halunnut tehdä jonkunnäkösen kisakoostevideon. Ainoa miinus siinä on vaan ollut, et kisoista ei oo juurikaan ollut videointeja. No, nyt on youtubessa kisakoostevideo viikonlopun kisoista. Sitten innostuin vielä tekeen viimekesäisestä Etelä-KArjalan vahvin.kisoistakin videon, kun sieltä oli videoinnit lajeista :) Alle linkit ( CAPS LOCKILLA)

ETELÄ-KARJALAN VAHVIN-VIDEO

POWER TEAM WINTER CHALLENGE-VIDEO

En oo kovin haka ( ainakaan vielä) noiden videoiden teossa, joten antakaa vähän armoa ;) Ja vinkkejä saa myös antaa niiden suhteen, jos sellaisia on..Niin joo, ja jos jollakin on jotain tietoa sellaisesta blogisivustosta, joka olis helppo (bloggerin tyylinen) ja sinne sais siirrettyä myös vanhat kirjoitukset ja jos se olis vielä ilmanenkin ni saa kertoa!! Kuten tosta edellisestä postauksesta huomaa, niin ne tekstit ei mee taas yhtään oikein, vaikka oon 3 kertaa koittanut sitä korjata...Prkl kun menee hermo.

Mut jatketaas sit taas.

Eilen olin aikalailla koko päivän kotona koulun jälkeen ja Anna R. poikkes.

Tänään en olis jaksanut millään nousta....Olin ihan sikaväsy koulussakin vielä ruokkikseen asti! Koulussa oli muuten kiva päivä. Henkilönostinkorttikoulutus. Teoriaosuus oli aika helppo. No ei toi nostimen kuljetuskaan vaikeaa ollut, mut ihan kamalaa....Jos toi kori tossa 3-4m korkeudella heiluu jo kun hullukulli ni entäs sitten vielä korkeemmalla? Hyi saagen....

Ruokkiksella poikkesin kotona ja väsäsin vähän pastaa. Ihanaa ku lenssu on ohi ni ruokakin maistuu taas!! Ja on jopa ihan nälkäkin.

Tänään koulun jälkeen lilluskelin vaan kotona ja sitten puol viideltä kutsui sali. Vattikset on ihan saatanan kipeet maanantaista, mut onneks se ei kyykkyreeniä haitannut!

-Kyykky 20kg---> 115kg--->100kg.
-Hackkyykky 4x8 kelkka+40kg
-Reiden koukistukset 4x8 40kg

Oli ajatuksena tehdä vielä prässi ja ojennukset, mut ei ollut yhtään paukkuja. Et kisat kyllä verottaa edelleen....Katotaan, jos loppuviikko nyt vaan palautellaan rauhassa ja ensviikosta sitten uudella ryhdillä. Tai jos jo viikonloppuna hiukan jotain..No en tiedä, katsotaan! Oli vaan sitä reenitaukoa tossa ni mieli halajais pahasti tonne salille....

Niin siitä IPF:n kisoista. En nyt sitten teekkän niistä omaa postausta. Mulla ei oo tuloslistaa, ja pelkkiä kuvia jos vaan laittaa ni se ei oikeen nyt vaa sovi mun juttuihini :D Sen verran kumminkin pakko mainita, et Power Teamin Annina Luotonen teki kaikkien aikojen SE.n. Ekana naisena ipf:ssä nosti yli 200kiloa maastavedossa. Tarkemmin sanottuna 202,5kiloa. Kyllähän siinä silmän kulmat vähän kostui. Oli se mahtava fiilis. Onnea vielä siittä, Annina! Niin ja onnittelut myös Power Teamin Mika Huhtaviidalle, joka kyykkäsi SE.n Sarjassa -93kg miehet50 ja lukemaksi tuli 230,5. Tää oli kans aika huima! Onnet siitäkin :)

Nyt kuitenkin suihkuun ja unille, jos ei olis huomenna niin väsy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti