maanantai 14. maaliskuuta 2016

Uutta tupeeta, Liedon reissua ja ristiäisiä.Ihan liikaa on taas vierähtänyt viimekirjoituksesta!! Viikonloppu ainakin oli sellasta ruljanssia, et ei vaan kerennyt. Mutta nyt korjataan asia hetimmiten ;)

Alotetaan tosta tupee-osiosta. Tupeehan on oikeasti hiuslisäke, mutta kun mä puhun tupeesta, ni tarkotan tukkaani :D (tosin pidennystukkaa siinäkin nyt on, joten sikäli sopii siihenkin.) Vaaleasta ja lyhyestä siirryin tossa joulukuussa mustapääksi ja lätkäsin pidennykset toiselle puolelle. Oon tätä tukkaani kasvatellut nyt sitten..loppukesästä vai syksystä asti..Huoh. No, nyt tuli torstaina  sellanen ekstemporee juttu. Haluun kokonaan pitkän tukan. Ja sainkin sen :) Nyt selfiespämmiä....                                    
 Tähän otsatukkaan en oo vieläkään ihan tottunut...Ihmekkös tuo, viimeksi moinen tainnut olla siellä...18-19 vuotiaana? Toisaalta ihan kiva, mut toisaalta....emmä tiedä :D Noooooo kai siihenki tottuu ;) Tukan parissa meni siis se torstai!

Perjantaina poikkesin koulun jälkeen Ulvilassa ja siittä menin vielä Kirkan työ ja siellä vierähtikin sitten yli puolen yön. Ei muuten mitään, mutta lauantaiaamuna oli herätys klo 6.30. Lietoon lähdettiin klo 8 kera Petterin ja Nikon.

Määränpäänä oli siis Bear's Strongman training center. Kuvia mulla ei kauheasti ole, koska kamerasta oli akku ihan kabut.

Lähettiin siis tonne kokeilemaan hiukan erilaista lajitreeniä, mitä yleensä. Mm. viikinkipunnerrusta. Sitä en oo koskaan vielä koittanut.
                           


Jos ihan oikein laskin, niin painavimmillaan aisapaino oli 65-70kg, eli sen verran mitä ajattelinkin sen olevan maksimissaan. Toi oli kiva laji ja allemeno oli paljon helpompaa tossa, kun esim. tukkipunnerruksessa. Tossa se tuli niinkun luonnostaan. Noissa kuvissa oon yhen 10kg kiekon ottanut jo pois.

Sitten kokeilin atlaskiviä. Ekaa kertaa kotiin 70kiloista kiveä ja se tuli helposti. Lopuksi kokeilin 85kilon kiveä ja sain sen melkein syliin, mutta ote lipsahti. Ilman pihkaa siis ei noussut ja noiden kevyempien kivien kanssa pihkaa ei saanut käyttää, niin kivet jäi mun osaltani siihen.Niin joo rengastakin tuli kokeiltua. Alko vituttaan se heti alkuunsa kun se ei kyllä mun juttuni ole sitten alkuunkaan...Prkl!

Petteri ja Niko alko kokeileen Silver dollar deadlftiä.Eli maastaveto, joka lähtee normia ylempää.


Tota olisin itekin halunnut koittaa, mutta ton "tyhjäpaino" on 150kiloa, joka on siis tällä hetkellä mun maksimi...Joten ehkä enskerralla. Tai joku kerta ainakin. Petteri veti tolla 350kiloa ja Niko 310kiloa.

Mä kokeilin sitten vielä sirkuskässäriä ja Hercules Holdia.

                             HerculesHoldista mulla ei oo mtn kuvamatskua, mut se tuntu kivalta lajilta.

Sitten iltapäivällä lähettiinkin ajelemaan Poria kohti.

Ehtoommalla sitten menin Petterin luo istuskelemaan ja siinä muutamat oluset nautittiin. Pubissa poikettiin, mutta päänsärky yllätti niin aika nopsaan sitten kotiin lähdin. Eipä silti muutenkaan ollut aikomus loppuun asti ollaa, kun seuraavana päivänä oli ohjelmaa!Katjan ja Juhiksen tytön ristiäiset. Kummityttöni sai kauniin nimen, Stella-Aurora Marketta.

Ristiäiset meni kivasti ja Stella-Aurora oli kasteensa ajan hyvinkin rauhallinen.

Ristiäisten jälkeen tulin poikkeamaan kotona ja sitten suuntasn Santulle. En jaksanut kotona vaihtaa vaatteita, mutta olis kyllä pitänyt...Tuntu ihan idioottimaiselta olla mekossa, kun juhlat olivat jo ohitse. Noh, laiska mikä laiska :D

Santulta lähdin kotiin siinä vähän ennen kymmentä.

Aamulla herätys kouluun ja sieltä lähin ennen puoltapäivää Lucan kanssa 6v-neuvolaan. Hyvin sujui tehtävät ja kaikki oli niinkuin pitää!

Myöhemmin oli vuorossa treeni. Nyt vähän muokkauksia tein treeniohjelmaan. Jos alkais mave ja tukkipunnerrus pikkuhiljaa kulkea... Tarkotuksena olis nyt alkaa käymään taas salilla kohtalaisen usein ja siihen sitten vielä lajitreenit päälle. Aattelin myös alkaa rustaamaan ihan ylös toistomäärät ja painot, millä teen. Ei se lisää voimaa tuo, mutta jotenkin kiva seurata sitä kehitystä kun sen kirjoittaa ihan paperille treenin lomassa. Tänään selkää ja haukkareita.

Selkää alataljassa (leveä) 3x12 50kg, 55kg ja 60kg
Selkää ylätaljassa (kapea) 40kg, 40kg ja 35kg
^superina
Kulmasoutu 4x12 25kg, 25kg, 30kg ja 30kg
Hauiskääntö tangolla 4x12 18kg
Hauiskääntö käsipainoilla 4x12 10kg
Hauiskääntö alataljassa narulla 4x12 15kg, 15kg, 20kg ja 25kg

Enskerralla tohon lisää vielä selkäliikkeen ristitaljalla ja kulmasoudun aattelin vaihtaa käsipainoversioon. Tai ainakin kokeilla sitä..Tangolla se ei luonaa, kun alaselkä ei diggaa siitä.Huomenna olis sitten vuorossa alaselkää ja ojentajia! Mavessa loppuvetoa ja jos ojentajille koittas antaa kunnolla runtua ja vähän jotain uutta...Let's see. Niin ja vatsoja kans.

Nyt pikkuhiljaa suihkua kohti ja sitten unille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti