maanantai 28. maaliskuuta 2016

Reenijuttuja, koipien availua ja kuvailuja.

Hieroja poikkes eilen ja ekaa kertaa multa hierottiin jalat auki. Voi saatana. En ihmettele yhtään, kun porukkaa puhuu, et se vähän sattuu. Sattu meinaan sit niin saatanasti!!! En edes voinu kuivtella paljonko se sattuu..Ja varsinkin pohkeet. Voi morjes!! Ihan järkyttävä kokemus, mut nyt jalat kiittää :) Että tattis vaan Jyri.K!


Kello onkin jo aikaliki puoli 12 yöllä. Ihmekkös vähän alkaa unettamaan.

Tänäpä oltiin likkaporukalla vähän reenailemassa. Kivaa oli! Minä, Annina, Annina P ja Sonya siinä tehtiin merkkaria, tukkia ja atlaskiviä. Aikamoinen nälkä jäi mulla siihen 105kiloiseen kivee....Se nousee pian!

Annina P kokeili lajeja ekaa kertaa ja meni kyl hyvin. Merkkari liikkui heti ja 60kg kivikin nousi ylös helposti. Annina P harrastaa siis voimannostoa, samoin kun Annina L on siirtynyt voimalajeista voimannostoon.

Annina P.Sonya.

Annina L otti vähän lämpöä olkapäille pikkutukilla. Anninan PR tukkipunnerruksessa on 95kg. Moiseen suoritukseen on meikäläisellä ihan "pikkasen" vielä matkaa.... :D


---- Pikkasen viivästynyt tää julkasu, oon alottanut kirjottaa tätä postausta torstaina :D Noooo mutta jatketaan!

Perjantaina mentiin Petterin kanssa treenailemaan. Olkapäitä tein jotenkin näin;

-Pystypunnerrusta militaryna 55kiloon asti ja sitten vauhtipunnerrusta 65kiloon asti.
-Vipunostot 8,5kg kkäsipainoilla 4x12
-Takaolkapäät taljassa 4x12 35kg
-Eteennostot alataljassa 4x12 20kg
-Vattikset taljassa ja pallolla ja kyljet kahvakuulalla.

Siittä sitten kotiin suihkuun ja ihmisöitymään iltaa varten, kun oli Mirkan äidin 60vjuhlat. Ilta meni kivasti ja aamuyöhön saakka jorailtiin!  Vaikka oli pitkästä aikaa kiva lähteä oikeen tanssimaan, niin kyllä mä jotenkin silti en vaan oo "yökerho"ihminen.Lauantaina pääsin kuitenkin Powerille testailemaan tota uutta kameranputkea kun Niko ja Jiri reenaili! Loppupäivä meni sitten pakoa katsellessa sohvanpohjalla....Yllättäen.
Tänäpä sitten jotenkin tuntui toi uni maistuvan, mut jossakin kohtaa sitten lähettiin koko poppoo Kellahdelle puuhommiin. Kävi hyvin olkapäätreenistä..Tuli oikeen hikikin tossa hommassa.....Vaikka tänään oli tarkotus salillekin mennä, niin heti kotiin kun tultiin ni mun oli pakko mennä suihkuun. Katja ja Juhiskin poikkes savuilla nopsaan.

Alunperin mun oli tarkotus tehdä ojentajatreeniä, mutta teinkin sitten vähän mavea ja kokeilin, joskos se 320kiloinen rengas tulis kesytettyä. Mave ei tuntunut kulkevan lainkaan; nopeusveto 60,80 ja 100 kilolla ja sitten parit toistot 120llö ja 130kiloa hyvä kun nousi...En tiedä mikä helvetti tuolla selän ja perseen välillä krinnaa. On siis krinnannut jo pidemmän aikaa...Toi jalkojen availu kyllä jonkin verran helpotti, mut ei kuitenkaan kokonaan. PERKELE!! Noh, enivei. Rengas nousi tosi kevyesti polvelle ja siittä vielä vähän ylemmäs. Mulla kun tuntuu nyt joka lajissa olevan toi "allemeno" jotenkin hankalaa. Hmph...Toi rengas oli kyllä niin pienestä kiinni, et enskerralla se kiepsahtaa kyllä ympäri asti! Ja hei, huomaa et jotain kuitenkin tapahtunut, kun ainakin 5 kertaa sen nostin tohon polvelle!!Tossa renkaassa oli muuten jännää, et toi selkä ei kiristellyt sen isommin? Aika outoa...Aattelin et ekassa nostossa ois ottanu jo nokkiinsa. No nyt kyllä tuntuu, et jotain on tehty, mut kummiskin. Vitsi kun jäikin toi rengas niiiiiin pienestä kiinni!


Ihanaa, kun alkaa taas reenit maittamaan! Jotenkin on tuntunut viimisen kk siltä, et o ihan veto pois ja mikään ei skulaa minkään suhteen. Plaah, no mutta kuten sanoin, niin onneks toi fiilinki alkaa oleen nyt historiaa.

Nyt kuitenkin pikkuhiljaa unosille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti